IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Стига с това бързане на поскъпване!!!
    Нали бизнесът си върви, дивидентите текат, какво искате???
    всеки иска различни неща. Към този момент, например, на мен би ми допаднало и ако се сгромоляса картона, за да стане по-добър за покупка- на тези цени не го пипам - каквото съм взело преди години го държа, но за мен е доста добре оценено и бих изчакало да се върне евентуално към по-"зравословни" нива (както се изразяват някои журналя)
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Стига с това бързане на поскъпване!!!
      Искаме каквото искат всички - да станем много богати

Коментар

• Стига с това бързане на поскъпване!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Здрасти Ванко и За много години! Софикс ме отсвири я пусни моля те 2-3 криви и кажи на къде върви Софикс?
          Колкото до аптеките, ами може би това че се познавам с управителите на другите две аптеки в Пловдив, разговорите с тях, това че ми казаха къде ще е новата и че ще отвори след 15.01., но може и да греша -
          Никого за нищо не съм отсвирил. Аз не съм такъв човек. Винаги гледам да помогна с каквото мога

Коментар

много благодаря, значи идеята е че ако стоим над 100дневната, може да вървим нагоре? Ако това е тезата - разбрах. Ами то особенно след отчетите има голям шанс, мда
            Не само индексът трябва да е над 100-дневната крива, ами и по-леките криви също да са над 100-дневната. Има шанс да видим такава подредба през следващите седмици, но сме си точно на кръстопът - може да се случи, може и да не се случи.

Коментар

• много благодаря, значи идеята е че ако стоим над 100дневната, може да вървим нагоре? Ако това е тезата - разбрах. Ами то особенно след отчетите има голям шанс, мда

Коментар

• Вярно, бях забравил, че се познаваш с управителите на "нашите" аптеки в Пловдив!

На графика ми излиза, че сега сме на кръстопът - може би отново имаме бичи капан, както през април миналата година, но ако през следващите 2-3 седмици SOFIX се задържи плътно над 445 пункта, може спокойно да твърдим ,че имаме оттласкване от декемврийското дъно и шанс за някакъв бичи тренд.

Attached Files

Коментар

• Прилича интериора на другите. От наш'те трябва да е. Супер!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                    Тони, какво те наведе на мисълта, че това е от "нашите" аптеки?
                    Здрасти Ванко и За много години! Софикс ме отсвири я пусни моля те 2-3 криви и кажи на къде върви Софикс?
                    Колкото до аптеките, ами може би това че се познавам с управителите на другите две аптеки в Пловдив, разговорите с тях, това че ми казаха къде ще е новата и че ще отвори след 15.01., но може и да греша -
                    Last edited by tony1975; 10.01.2016, 14:07.

Коментар

• Тони, какво те наведе на мисълта, че това е от "нашите" аптеки?

Коментар

• извинявам се ако прекалявам с инфото, но краста

Мисля че до 1-2 седмици ще стартира и третата аптека в Пловдив на площ 200кв.м.
                        сградата

вече редят

лекарски кабинет
                        Attached Files

Коментар

• Да си пожелаем една здрава и успешна 2016 за всички акционери фенове на трейдинга! А на Веско честит имен!

Коментар

• Честит празник и от мен- да си жив и здрав, и много уверен в решенията си - НАЗДРАВЕ.

Коментар

Честит имен ден на именниците и най вече на Fortiss!
                              Наздраве!
                              БЛАГОДАРЯ
                              сложил съм масата - чакам !!!!

Коментар

• Честит имен ден на именниците и най вече на Fortiss!
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X