IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моята логика е елементарна:
    1.Резултатите на компанията се подобряват - видно е!!! Перспективите са добри.
    2.При настоящите цени или по-ниски, ще се купуват повече акции с по-малко пари. След примерно 10 години ще си събрал повече акции отколкото ако цените са високи. Ще получаващ по-висок дивидент.

това си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      въобще и не трябва да мърда
      защо ти е да се качва цената???
      Да, защо ли им е на миноритарите една акция да повишава цената си, след като са купили... труден въпрос!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Предполагам, че това го пишеш на майтап.
        сериозно го пиша

Коментар

Предполагам, че това го пишеш на майтап.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            Супер, ама акцията не катери нагоре, колкото и хубави статии да пишат хората!

Коментар

• Супер, ама акцията не катери нагоре, колкото и хубави статии да пишат хората!

Коментар

• http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...brite-na-zapad

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Може да има и по-прозаично обяснение - Не искат да хвърчат хората носени само от крилата на надеждата. Не им изглежда и добра опция да седят с години за плюс-минус 10-15% ...За да намерят смислен профит и оправдание за риска на смачкан пазар търсят опората в силно подценени фундаменти, а вече оценените се неглижират Влизам им в положението и мисля, че ги разбирам
                  нека минат годините и ще видим какво ще стане
                  не пиши като при свършен факт
                  аз съм доволен и на 6% от трейдинга годишно, нямам нужда от повече, т.е. каквото трябваше да направя - вече съм го направил

Коментар

бях си въобразил, че такива като теб са се отказали да забогатяват през борсата
                    явно съм се лъгал
                    Може да има и по-прозаично обяснение - Не искат да хвърчат хората носени само от крилата на надеждата. Не им изглежда и добра опция да седят с години за плюс-минус 10-15% ...За да намерят смислен профит и оправдание за риска на смачкан пазар търсят опората в силно подценени фундаменти, а вече оценените се неглижират Влизам им в положението и мисля, че ги разбирам
                    Last edited by precakanoto; 12.01.2016, 12:09.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                      Форти, пусни малко музика или снимката си с трактора с големи те гуми, че тук тотално е изгъмяна работата
                      След като си стигна цените от преди кризата, тази акция е тотален шит - никаква перспектива за ръст, дивидент - шит. Даже и на Форти не му е весело вече
                      бях си въобразил, че такива като теб са се отказали да забогатяват през борсата
                      явно съм се лъгал

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        доходноста от дивидента може и да се смята и към цената на която си придобил акциите
                        мисля, че не е правилно да се смята така.

Коментар

Форти, пусни малко музика или снимката си с трактора с големи те гуми, че тук тотално е изгъмяна работата
                          След като си стигна цените от преди кризата, тази акция е тотален шит - никаква перспектива за ръст, дивидент - шит. Даже и на Форти не му е весело вече
                          Ти си се объркал нещо

Коментар

доходноста от дивидента може и да се смята и към цената на която си придобил акциите
                            Last edited by ceneto; 11.01.2016, 10:56.
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Форти, пусни малко музика или снимката си с трактора с големи те гуми, че тук тотално е изгъмяна работата
                              Bulls on BSE

Коментар

• Вие не спите ли бре?

Коментар

Working...
                                X