Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСтига с това бързане на поскъпване!!!
Нали бизнесът си върви, дивидентите текат, какво искате???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдрасти Ванко и За много години! Софикс ме отсвири я пусни моля те 2-3 криви и кажи на къде върви Софикс?
Колкото до аптеките, ами може би това че се познавам с управителите на другите две аптеки в Пловдив, разговорите с тях, това че ми казаха къде ще е новата и че ще отвори след 15.01., но може и да греша -
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемного благодаря, значи идеята е че ако стоим над 100дневната, може да вървим нагоре? Ако това е тезата - разбрах. Ами то особенно след отчетите има голям шанс, мда
Коментар
-
ivandavidov
Вярно, бях забравил, че се познаваш с управителите на "нашите" аптеки в Пловдив!
На графика ми излиза, че сега сме на кръстопът - може би отново имаме бичи капан, както през април миналата година, но ако през следващите 2-3 седмици SOFIX се задържи плътно над 445 пункта, може спокойно да твърдим ,че имаме оттласкване от декемврийското дъно и шанс за някакъв бичи тренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеТони, какво те наведе на мисълта, че това е от "нашите" аптеки?
Колкото до аптеките, ами може би това че се познавам с управителите на другите две аптеки в Пловдив, разговорите с тях, това че ми казаха къде ще е новата и че ще отвори след 15.01., но може и да греша -Last edited by tony1975; 10.01.2016, 14:07.
Коментар
-
ivandavidov
Тони, какво те наведе на мисълта, че това е от "нашите" аптеки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧестит имен ден на именниците и най вече на Fortiss!
Наздраве!
сложил съм масата - чакам !!!!
Коментар
Коментар