IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Софарма трейдинг АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
    Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 17-06-2016 г. в София 1756. На ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 9871502.70 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.30 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.285 (само за акционери физчески лица) лв."
    x3news.com

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Ще уважа компанията и ще кажа няколко думи и в тази тема(извинявам се за спама ако някой се подразни)

През тези три години в които Фортис ме нави да идвам на ОСА, ВИНАГИ когато слушам презентацията на г-н Димитров имам чувството че съм акционер във Пфайзър или поне в Новартис - толкова е интересно, винаги пълен с идеи и амбиции, че сякаш завладяваме света! ВИНАГИ през тези три години след презентацията му чувам ръкопляскания - явно не само аз се омайвам от енергията и мечтите на младия и супер готин и амбициозен мениджмънт!
      Искам да Ви благодаря за приятните часове на 17ти! Поздрави а в успеха съм сигурен, дори и само 50% от това което чух да стане

Поздрави от Пловдив!
      същото споделям и аз
      винаги е било така
      така и ще бъде
      трейдингът е компания, в която за мен си заслужава да притежаваш акции

Коментар

• Kakво казаха Тони за бъдещи планове

Коментар

• Ще уважа компанията и ще кажа няколко думи и в тази тема(извинявам се за спама ако някой се подразни)

През тези три години в които Фортис ме нави да идвам на ОСА, ВИНАГИ когато слушам презентацията на г-н Димитров имам чувството че съм акционер във Пфайзър или поне в Новартис - толкова е интересно, винаги пълен с идеи и амбиции, че сякаш завладяваме света! ВИНАГИ през тези три години след презентацията му чувам ръкопляскания - явно не само аз се омайвам от енергията и мечтите на младия и супер готин и амбициозен мениджмънт!
          Искам да Ви благодаря за приятните часове на 17ти! Поздрави а в успеха съм сигурен, дори и само 50% от това което чух да стане

Поздрави от Пловдив!
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            много добре, доволен съм
            Веско има ли нещо интересно за развитето на компанията от вчера?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Софарма Трейдинг АД приключи петия месец на годината с 21% ръст в печалбата преди данъци, като тя достига сумата от 1 059 хил. лв. спрямо 877 хил. лв., отчетени през същия период на предходната година. През месец май, компанията отчита ръст от 4% в продажбите на стока, които възлизат на 49 213 хил. лв.
              Стабилното представяне на Софарма Трейдинг през месец май, доведе до увеличение и в акумулираните резултати на компанията. Така, печалбата преди данъци за първите пет месеца нараства с 5% до 6 175 хил. лв., а приходите достигат сумата от 250 269 хил. лв., спрямо отчетените 247 147 хил. лв. през 2015 г
              много добре, доволен съм

Коментар

• Много съм доволен.

Коментар

• Бравос!

Коментар

• Софарма Трейдинг АД приключи петия месец на годината с 21% ръст в печалбата преди данъци, като тя достига сумата от 1 059 хил. лв. спрямо 877 хил. лв., отчетени през същия период на предходната година. През месец май, компанията отчита ръст от 4% в продажбите на стока, които възлизат на 49 213 хил. лв.
                    Стабилното представяне на Софарма Трейдинг през месец май, доведе до увеличение и в акумулираните резултати на компанията. Така, печалбата преди данъци за първите пет месеца нараства с 5% до 6 175 хил. лв., а приходите достигат сумата от 250 269 хил. лв., спрямо отчетените 247 147 хил. лв. през 2015 г

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                      Автомивката в Сф имотите е добра. Не си губи времето.
                      Довиждане от мен.
                      като дойда в кулите въобще няма да ми е до миене на колата

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        УТРЕ !!!
                        очаквам деня с многото срещи, въпроси, информация, впечатления, емоции и пътуване
                        сега ще отида да заредя колата, леко да я измия и чакам.....
                        Автомивката в Сф имотите е добра. Не си губи времето.
                        Довиждане от мен.

Коментар

• УТРЕ !!!
                          очаквам деня с многото срещи, въпроси, информация, впечатления, емоции и пътуване
                          сега ще отида да заредя колата, леко да я измия и чакам.....

Коментар

• Днес видях, че SOpharmacy имат нова аптека, на много ключово място в моя квартал. Аптеката още я няма отбелязана на картата на техния уебсайт.

На 17-ти ще дойда на събранието на Софарма Трейдинг, но за срещата след това... ще видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                              много добре тъкмо до нас има една такава банчица...

предполагам важи само за СФТРД, не и за СФИ нали
                              Да за Сфтрд, и то ако нямаш платформа от посредник.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                                Друга нерегулирана информация11:29

Софарма Трейдинг, компанията лидер на фармацевтичния пазар, започва да предлага нов по-удобен начин за изплащане на дивидентите на своите акционери.*
                                Считано от 13 юни 2016 година, притежателите на акции на дружеството ще могат да получат дивиденти с неизтекъл давностен срок за минали периоди от клоновата мрежа на Societe Generale Експресбанк в цялата страна. Идентификацията на акционерите и дължимата им сума ще се осъществява единствено срещу валиден документ за самоличност.
                                Решението за изплащане на дивиденти за 2015 година се очаква да бъде взето на 17 юни по време на Общото събрание на акционерите на компанията.*
                                много добре тъкмо до нас има една такава банчица...

предполагам важи само за СФТРД, не и за СФИ нали

Коментар

Working...
                                X