IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    За мен няма разлика дали има дивидент или няма!
    В случай, че средствата останат в компанията - те се инвестират добре и полезността от тях ще е еднаква за мен !
    Хм, странно! Ти не мислеше ли да се пенсионираш с дивидента от Трейдинга?

Смятам, че за всеки малък инвеститор е важно продължаването на политиката за разпределяне на дивидент. Това е много базов принцип, който малко компании на БФБ следват за съжаление.

Коментар

• За мен няма разлика дали има дивидент или няма!
      В случай, че средствата останат в компанията - те се инвестират добре и полезността от тях ще е еднаква за мен !

Коментар

• Тия аптеки малко дърпат резултата. Незнам дългосрочно обаче може би ще има положителен ефект. А и пазара вероятно ще расте с добри темпове така че притеснения аз нямам за следващите 5 години примерно

Коментар

• кът гледам сфтрд последните 7 години не пропуска, МЦХ-то и то.. СФИ-то си е АДСИЦ по закон не пропуска ще - не ще....

всичко е възможно в Поднебесната, но не вярвам в твоя сценарии на незарадване.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            Форти дали ще ни зарадват с едни 28-29 ст
            А какво ако ви "зарадват" с нямане на дивидент, това не е АДСИЦ, не е и депозит, както се опитвате да ни го пробутвате и това и СФИ, че и МЦХ даже :-)
            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
              Форти дали ще ни зарадват с едни 28-29 ст
              почти всичко съм изхарчил вече - АВАНСОВО !!!

Коментар

• Форти дали ще ни зарадват с едни 28-29 ст

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

айде пак онези двамата ще започнат

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    малко е
                    е тъй като кажеш

Коментар

около 50-60 акционери
                      малко е

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        тогава колко бяхте?
                        около 50-60 акционери

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                            На мен звездите ми говорят, че пак ще сме толкова, колкото бяхме миналата година.
                            тогава колко бяхте?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Звездите ми говорят, че тази година на ОС ще бъдем над 100 присъстващи !!!
                              Какъв прогрес само - 2011г бяхме само четирима от малките акционери !!!
                              На мен звездите ми говорят, че пак ще сме толкова, колкото бяхме миналата година.

Коментар

• Звездите ми говорят, че тази година на ОС ще бъдем над 100 присъстващи !!!
                                Какъв прогрес само - 2011г бяхме само четирима от малките акционери !!!

Коментар

Working...
                                X