IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Виж к`во: ако най-после не пъкнеш някъде, хората ще започнат да мислят, че не съществуваш.
    Е то никой не е виждал Бог ама милиарди смятат, че съществува
    P.S.Софиксов, чакам в Кръчмата да почерпиш ...
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      не обичам да ходя на събрания
      Виж к`во: ако най-после не пъкнеш някъде, хората ще започнат да мислят, че не съществуваш.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

еххххх
        нищо де, помисли

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          ако мина да те взема?

Коментар

няма да идвам.
            ако мина да те взема?

Коментар

кой ще идва на ОС?
              аз ще
              няма да идвам.

Коментар

• кой ще идва на ОС?
                аз ще

Коментар

• Дивидент, че ще има е ясно. Въпросът е колко ще бъде? Според мен ще е по-нисък от предходния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    уау! това трябва да е било интересно
                    Да: забавно бе.

И аз мисля: туканка - дивидент отново както обикновено - да.

Коментар

ако въпросът е към мен - аз очаквам дивидент
                      Е щом ти очакваш и ние по дребните да очакваме

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                        Може да е хубава компания ама без дивидент няма да е предпочитана.
                        Ако повече компании даваха дивиденти и имаха политика примерно за ежемесични прогнози пазара щеше да ги оцени по друг начин. Виж М+С колко високо е оценено но дава дивиденти и прогнози, ще не ще всеки месец поради акционерната структура там. В тази компания и групата на софарма всичко зависи от един човек и от отношението му, то се различава от типичния бг мажоритар поне до сега

Ти да не предполагаш че може и да няма тази година дивидент?
                        ако въпросът е към мен - аз очаквам дивидент

Коментар

• Може да е хубава компания ама без дивидент няма да е предпочитана.
                          Ако повече компании даваха дивиденти и имаха политика примерно за ежемесични прогнози пазара щеше да ги оцени по друг начин. Виж М+С колко високо е оценено но дава дивиденти и прогнози, ще не ще всеки месец поради акционерната структура там. В тази компания и групата на софарма всичко зависи от един човек и от отношението му, то се различава от типичния бг мажоритар поне до сега

Ти да не предполагаш че може и да няма тази година дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Нищо не е: помня как веднъж - на Имотаджийското - тримата: г-н Донев, г-н Борисов и аз: Императорът, си правихме сборище !!!!
                            уау! това трябва да е било интересно
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Звездите ми говорят, че тази година на ОС ще бъдем над 100 присъстващи !!!
                              Какъв прогрес само - 2011г бяхме само четирима от малките акционери !!!
                              Нищо не е: помня как веднъж - на Имотаджийското - тримата: г-н Донев, г-н Борисов и аз: Императорът, си правихме сборище !!!!

Коментар

За мен няма разлика дали има дивидент или няма!
                                В случай, че средствата останат в компанията - те се инвестират добре и полезността от тях ще е еднаква за мен !
                                Не съм съгласен с това.

Коментар

Working...
                                X