Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеНикак не се съмняваме, че би ги ползвал с удоволствие въпросните моливи. Като трибестаните, които ти бяха подарили преди време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...
Ама аз защо си нямам такива моливи?
Аз ного обичам да пиша с - и с удоволствие бих ги ползвал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЩе уважа компанията и ще кажа няколко думи и в тази тема(извинявам се за спама ако някой се подразни)
През тези три години в които Фортис ме нави да идвам на ОСА, ВИНАГИ когато слушам презентацията на г-н Димитров имам чувството че съм акционер във Пфайзър или поне в Новартис - толкова е интересно, винаги пълен с идеи и амбиции, че сякаш завладяваме света! ВИНАГИ през тези три години след презентацията му чувам ръкопляскания - явно не само аз се омайвам от енергията и мечтите на младия и супер готин и амбициозен мениджмънт!
Искам да Ви благодаря за приятните часове на 17ти! Поздрави а в успеха съм сигурен, дори и само 50% от това което чух да стане
Поздрави от Пловдив!
Ама аз защо си нямам такива моливи?
Аз ного обичам да пиша с - и с удоволствие бих ги ползвал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениетука им скъсваме гащите от бой
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
т.е. докато индекса се "избушвал", ти се кефиш тайно
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеИма хора от повече от 2 или 3 години тук и са доволни, аз лично чакам 5 ти дивидент тук
т.е. докато индекса се "избушвал", ти се кефиш тайноhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеАз не виждам за какво може да му е гот на човек тук. За последните 2 години акцията е в рейндж от има-няма 10%...
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеАз не виждам за какво може да му е гот на човек тук. За последните 2 години акцията е в рейндж от има-няма 10%...
Ако всичко се избушва а твоите акции се вдигат с 5% няма ли да ти е гот. Отделно пада и дивидент. Какво да правиш, да скърбиш ли при това положениеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного ми е гот!
Тук мечките не само ги бием, ами ги и ****
Коментар
Коментар