Не се радвайте. Всичко е само временно преди големия бърст. От яхтата ми звъннаха преди малко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам за ексела ти, но кораба с преопаковки явно е пристигнал !Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
БФБх3...?!?!?! Лелееее....за Алтерко вярно нов ексел трябва си купувам....
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСега погледнах и Еврохолд във Варшава - уау, там е яко. В момента се търгува на 14,5 злоти или над 6 лева за акция, като максимумът е бил 19 злоти - 8 лева!!! маркет валю - 1,6 милиарда лв - Малииии, баси чистата акция, не е истина , Чайкафарма ряпа да яде - https://www.gpw.pl/company-factsheet...114062#infoTabLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ти си интелигентен човек, знаеш как се случват нешата - имаме си прецедент със Софарма (май и Еврохолд) във Варшава - нищо и половина, цената тук не влияе на тази там и обратно. В момента Софарма се търгуват на 9 злоти, което е 3,83 лева, докато на БФБ е 4,14 в момента, като през годината са се движили между 7,30 и 13 злоти, т.е. между 3,10 и 5,50. В Бг се е движила между 3 и 4,20 лева. Ми пазар
- 1 like
Коментар
� -
Сега погледнах и Еврохолд във Варшава - уау, там е яко. В момента се търгува на 14,5 злоти или над 6 лева за акция, като максимумът е бил 19 злоти - 8 лева!!! маркет валю - 1,6 милиарда лв - Малииии, баси чистата акция, не е истина , Чайкафарма ряпа да яде - https://www.gpw.pl/company-factsheet...114062#infoTabNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАбе, къде изчезнаха гоемите ордери отляво?
Но къде ли може да са големите ордери?!
Като гледам просто са се преместили нагоре.
(Четох темата назад че имах дълги пропуски)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнениеОбаче ,майсторски изтръскаха зрелите круши преди Франкфурт.
(с 15 броя е)Last edited by Gerasim_Burgaski; 03.11.2021, 19:44.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Не би трябвало да има увеличение на капитала, По-големите акцио-държатели просто ще отпуснат някаква част за търгуване там. Може да се осъществи и този сценарий евентуално но би било времеемнко и акогато им позволят да се търгуват е възможно то (увеличението) да не е минало тоест да няма какво да се търгува.
После цената би трябвало да е като тук и едната да следва другата един вид, не вярам да се разминават така, че да товариш милиони тук и да ги сипеш там интрадей с печалбаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lars Разгледай мнениеОбаче ,майсторски изтръскаха зрелите круши преди Франкфурт.
Еми да не са се водили по съчинения свише, да им е за поука.Last edited by Dio; 03.11.2021, 17:32.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНякой знае колко и в какъв ценови диапазон акции ще бъдат предложени там за продажба?С продадените хартии там предполагам ще се вдигне капитала?
После цената би трябвало да е като тук и едната да следва другата един вид, не вярам да се разминават така, че да товариш милиони тук и да ги сипеш там интрадей с печалба
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеНе е лошо да се обадите на брокерите си, за да не гадаете как ще се търгува във Франкфурт. Аз се обадих в Карол и от там любезно ми обясниха как става.Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Или просто брокерите, които си имат инструменти като ДЗР ще предлагат директни продажби ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Нали залагат някакви комарджийски игри и той им е организатор, Не го ли вждаш какъв е комарджия, за всичко търси басове и залози, Такова дъно направи това келешче ,че на мен ми изглежда като ненормален, Нормален човек нямаше да е толкова дебелокож
Да дразниш и скапваш целия форум... и да дръжиш акции ... не е нормално. Е тва е да вземеш една гега и да го подкараш на паша...Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
�
Коментар