Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да поясня, че.тук има много колеги които са чувствителни. Аз зададох писмен въпрос, на уебинара се включи да пита друг инвеститор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Попитах Ви, за да знам кой е реалния човек зад профила. Разпознах гласа Ви от въпросите, които задавахте и на последното ОСА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, мога ли да помоля за линк към това интервю, ако имате такъв? Благодаря Ви предварително!Die Allterco JSCo ist ein Anbieter von IoT- und Smart-Home-Lösungen und trotz des Listings im Prime Standard der Deutschen Börse AG bisher nur wenigen Anlegern geläufig. Die vor kurzem veröffentlichten Zahlen für das Geschäftsjahr 2022 lesen sich indes sehr gut: Der Konzernumsatz kletterte kräftig von 30,6 auf 48,1 Mio. Euro, der Nettogewinn erhöhte sich um […]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Неслучайно Кирш във вчерашното си интервю говори, че 80% от продажбите им вече са B2B
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Аз се опитах да попитам...
Що се отнася до цената на тока и някой конкретен продукт, не мисля, че трябва да влизаме в такива детайли. Цената на енергията е достатъчно висока, че да има необходимост да трябва да се оптимизира потреблението и. Според мен посоката на развитието и ръстовете, които генерира компанията се дължат на това, което колегата Батя казва, а именно да се правят цялостни решения. Ако в началото беше, някой да си вземе някое контактче, някое реленце и т.н., то сега отиваме на това в новостроящите се помещения всички точки да се изграждат с такива компоненти. Волфаганг Кирш го каза, че са започнали да обучават ел. специалисти. Да някои обясняваха, че разходите в последната година се увеличават и са прави, ама тези разходи, като започнат да монтират по десетки бройки ежедневно... Ей сега в сградата на колегата на 120 апаратамента дали ще сложат по 1-2 устройства или по над 10 бройки. Другата половина ще са скръндзи и няма да си сложат.
Относно цената на акцията и двете компании дават тези си прогнози за догодина. Кирш не съм го чувал да е говорил за цените на акциите. Него съм го чувал да говори за търговски структури, обороти, печалби, маржове и т.н. Докато компанията си залага такива ръстове и ги изпълнява, е ясно -> цената ще расте! Пък дали ще е 34лв или 38лв дали ще е тази година или догодина, важно е да сме живи и здрави, за да си казваме след година ... аз казах ли Ви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА със сградата ма КБС кво стана - нали и там уж слагаха нещо и чакахме яките продажби. Или нищо? Ма пък важно е да се похвалят. Предложението за бас е валидно и към теб - Кирш какво е казал по въпроса, кога чакаме 34 лева? Или вече не ги чакаме, щото предпочитаме ретроспекция, както казваше оня, дето късаше от залъка си на въпросите, които му задаваха - ама пък Балонерко качи 10 пъти. То и Мирча Кришан едно време си лафеше за краставицата
П.С. Очаквам, като падне пак под 20, да има поне 2-3, дето ще си кажат, че вече са продали и чакат надолу в ниското, докато сега венцеславят и търсят шарани - не е като да не сме го играли вече толкова пъти
Какви басове търсиш,- не се ли срамуваш от старите доброволно приети "клиринг" задължения, само преди шест месеца?
При това на отдавна прегазени от пазара нива? Къде си ти банков-оценителю или публичен дразнител
- 1 like
Коментар
-
А със сградата ма КБС кво стана - нали и там уж слагаха нещо и чакахме яките продажби. Или нищо? Ма пък важно е да се похвалят. Предложението за бас е валидно и към теб - Кирш какво е казал по въпроса, кога чакаме 34 лева? Или вече не ги чакаме, щото предпочитаме ретроспекция, както казваше оня, дето късаше от залъка си на въпросите, които му задаваха - ама пък Балонерко качи 10 пъти. То и Мирча Кришан едно време си лафеше за краставицата
П.С. Очаквам, като падне пак под 20, да има поне 2-3, дето ще си кажат, че вече са продали и чакат надолу в ниското, докато сега венцеславят и търсят шарани - не е като да не сме го играли вече толкова пътиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМалко инфо от реалността. Преди 2 месеца си купих апартамент в новострояща се луксозна сграда близо до центъра на Бургас, с над 240 апартамента. Вчера получих мейл от строителя с предложение негови изпълнители да ми направят довършителните работи по апартамента, включително вграждане на системи за умен дом от марка... ShellyLast edited by Yori; 29.03.2023, 11:53.
- 1 like
Коментар
-
Малко инфо от реалността. Преди 2 месеца си купих апартамент в новострояща се луксозна сграда близо до центъра на Бургас, с над 240 апартамента. Вчера получих мейл от строителя с предложение негови изпълнители да ми направят довършителните работи по апартамента, включително вграждане на системи за умен дом от марка... Shelly
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеА кое твое очакване е станало реалност? Аз нямам спомен ти да си чакал нещо и то да е станало.
А ти заядливко, имаш ли подобна инвестиция последните години.. с над 500% доходност!?
Споко, въпроса ми е риторичен
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеА кое твое очакване е станало реалност? Аз нямам спомен ти да си чакал нещо и то да е станало.ти от 5 месеца говореше за срив докато преди седмица Еврохолд не се о*ра, дай ми малко време и на мен не ме питай на 30 Мин , тази година ще стане - споко
И ще.ти напомня
п.п.На теб как точно чертичките ти предрекоха че Путин.ще.влезе в Украйна или че румънското КФН ще вземе лиценза на Евроинс или че Софрониев ще се увлече по политиката, вместо по продажбите ? Ама хайде да не цапаме темата - има си тема за всичко "Оптимизъм на БФБ"Last edited by tony1975; 29.03.2023, 11:04.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеБлажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно...
Предлагам бас - някъде надолу мернах цифрата 34-38 лева - бас на 200 кинта, че тази цифричка няма да бъде достигната през настоящата година (по което и да е време) с поне 5000 акции, прехвърлени на и над тази цена от 34 лева (вземам долната граница, щото съм ларж). Желаещи?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар