If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Амин - с чистите акции всичко е възможно. Помниш Крема на 40 кинта май беше? Или Химко на 18 ли, колко беше? Че даже и ОЦК на 130 кинта За Хим на 18 кинта няма да отварям реч, че много хора още ги боли
Помня ОЦК на 120, купувах го от 50 до 120 и продадох на 8. ама живот, ще го живеем. (Life's a bitch, you gotta f**** her)
Тука Алтерко не си направи добра корекция и продължи да надува балона.Което не е добре.А балона е голям.По-добре беше да си направи здраволсловна корекция, да легне на определена цена, и оттам да продължи нагоре.Но сега варианта е само помпене,помпене,помпене и ужасяващо пукане.
Нямам идея до колко ще го надуят,но 100% предстои пукане.Неизбежно е. Ако сега ще купува някой е абсурд.За теглене на профит е идеално.За държане за повече профит,е ок но е рисково.
Както знаем,една от характеристиките на балоните е това,че никой не знае кога ще се пукнат
Кажи кога ще е пукането поне, да преценим в последствие степен на адекватност
Щото само с тези сапунени мехури в снимките ,.. някак ти олеква есето или свободното съчинение
Тука Алтерко не си направи добра корекция и продължи да надува балона.Което не е добре.А балона е голям.По-добре беше да си направи здраволсловна корекция, да легне на определена цена, и оттам да продължи нагоре.Но сега варианта е само помпене,помпене,помпене и ужасяващо пукане.
Нямам идея до колко ще го надуят,но 100% предстои пукане.Неизбежно е. Ако сега ще купува някой е абсурд.За теглене на профит е идеално.За държане за повече профит,е ок но е рисково.
Както знаем,една от характеристиките на балоните е това,че никой не знае кога ще се пукнат
Девойчета,тук звездите ми казват ,че балона е голям.Най-големияТ на БФБ !!! Предстои изпускане на горещия въздух.
99.99% ще има голяма корекция поне до 14 БГ лева на първо време.Корекцията трябва да почне близките месец/два.Това е на месеч1на графика. На големия тренд
На по-малките графики имаме движение нагоре заедно със Софикс .Като продължителност може би няколко седмици.Идеално време за разтоварване на самосвалите (и в момента)
Харесва ми, колко шматки без артии почнаха да драскат безмозъчни глупости в темата.
Намазах филията с още 400 артии да ги увелича и закръгля.
А меченцата да тичкат за вазелин, защото ще бъдат ритуално избичени отзад.
Мдааа, бях ги предупредил преди десетина дни, но не слушкат!
Дай ми една причина да завиждам? От тази година съм доволен и всичко е точно, даже кеширано. Дано и при вас стане така - помня с един приятел как си мерехме екселите през 2007, с малката разлика, че аз успях да кеширам на луд късмет и някои други неща на 20% под върховете, а той още стиска. Усоех тук - винаги съм искрен в пожеланията си
<Да даваш съвети и "сееш страхове" , на хора с над змилки печалба,- само от тук за година...
Амин - с чистите акции всичко е възможно. Помниш Крема на 40 кинта май беше? Или Химко на 18 ли, колко беше? Че даже и ОЦК на 130 кинта За Хим на 18 кинта няма да отварям реч, че много хора още ги боли
Ама не така, дай мотивирано Груйче. нямаме връзка с тези соц-убитаци движени от конюнктурни съображения извън всяка пазарна логика
Ето като фен и на ТА, (забавно е да се работи с чартове, освен това разнообразява от скуката с отчетите) да видим технически защо техническите анализатори са в цайтнот тука.
Еми достатъчно е да хвърлим око на чарт с месечен бар. (За мен само такива чартове са нещоказващи на БФБ.)
Какво виждаме - една изпружена нагоре графика....
А това нищо не казва на анализатора. Ни вълна 1, ни вълна 2 ни 3, ни 4, ни 5 (вълноброене по Елиът) може да се засече. Лошо.
Да опростим нещата по Ган. Теглим една черта по минимумите и виждане "ъгъл"= кинт- кинт и петдесет за месец, от началото на растежа. (Дай боже дъжд, да се роди ръж)
Следователно докато не слезе под ъгъл от кинт, няма място за притеснения, (иначе казано трендът продължава) ма и да слезе, ще се очаква слизане до ъгъл 75стинки на месец, т.е. пак в растеж спрямо началото на ръста. И на никой който е влязал при емитирането на последния капитал няма да му се налага да се притеснява много дори при пробив на ъгъла от кинт/месец. Аз му квзвам "скорост" а по Ган е "ъгъл", но точният математически термин с който той е работил е тангенсът на ъгъла. По Ган се "вижда" по-опростено само в случая с "ъгловата" стратегия. (Особено ако няма ни Елиът ни фибоначи вълна примерно)
Ако се взрем по-детайлно във времето и направим чарта от месечен в седмичен бар, може да се "оформи" с повече въображение някаква първа Елиът вълна, която е толкова силна и то при изчанчена втора, която не пасва особено на стандартна втора--елиът, че може и да подсказва следователно неподозирани от тех.анализатори неща за в бъдеще, и то пак за ръст, които засега ще запазим в тайна за да сме сигурни че процеса в този случай мяза на устойчив
забавно е, Много е забавно с тех. анализа. Особено ако излизат готини неща
Препоръчвам за развитие на въображението и зрителната памет
Извинявам се че не пускам реални чартове, но трябваше да са няколко а пиша от тел и не ми се занимава с още един час по въпроса
Дай ми една причина да завиждам? От тази година съм доволен и всичко е точно, даже кеширано. Дано и при вас стане така - помня с един приятел как си мерехме екселите през 2007, с малката разлика, че аз успях да кеширам на луд късмет и някои други неща на 20% под върховете, а той още стиска. Усоех тук - винаги съм искрен в пожеланията си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Здравейте, инвеститори в Балонерко - как е, надувате ли балончето? Надувайте, надувайте, няма лошо - тук имаше и интелигентни играчи, като например БСЕ Трейдъра - да попитам как е П/форуърд ЕБИТДА и гледаме ли вече разни съотношения, или те окончателно изгубиха значение? Колкото до Франкфурт - дадох ви примера с Еврохолд и Софарма във Варшава - нищо, но от сърце.
Надувайте де, аз имам 15 акции и сикам да стана мелионерче с тях, така че всичко е супер
Здравей! Пожелавам ти много успешни инвестиции и големи печалби! Знам, че и ти се радваш за нашите инвестиции и няма капка завист в сърцето ти, което само мога да уважавам.
Коментар