Г-н Груев, нямам друг ник и това не е падение а необходимост да говоря на разбираем за Вас език. Според мен проблемите ви идват от това, че алфата ви е в обратна корелация със самооценката ви. Но формулирам ли го по този начин ще загубя Вас и половината форум. Затова влязох в шеговития Ви стил. Успех в търговията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Тука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!
Едно е Батя да си купува и продава Крипто или каквото си иска, НО друго е когато си Договорен Фонд или Пенсионно!
Слушаме цяла седмица ГДБОП как са се биле плащали ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО за каквото и да било.
на БФБ става същото. БИЙН пазара, купуваш растеж, примерно плащаш 400 милиона за нещо, което още не е продало и 100 милиона, ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЗАЩОТО БИЛО РАСТЕЖНО или БИЙН ПАЗАР!
Къде си БОЙКО РАШКОВ да питаш дали Пенсионни купуват на по 200 милиона и над 200 милиона нещо, което още 100 милиона продажби не е направило? Как се харчат пари ПРЕДВАРИТЕЛНО???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОт 28.10
Днес касирани на 24,60. Прибрани над 8 500 лв. за пица с бира.
Основния пакет си стои!
Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова времеА Софикс е пич, не се заяждай с него
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеРазбирам надеждите ти за трицифрена стойност на акцията, но се опасявам, че само 15 бройки няма да стигнат да ти излезе годината на плюс, след изпълненията ти по Неохим и БРЕФ. Стискам ти палци да успееш.
Ама пък нали человек заради едното красно име живей, както е рекъл Рачко ПръдлетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
От 28.10
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не, покупки имах. 1300 бр. на средна 17.90
Има си начини да разбера и без да съм продавал. Нали си старо куче, сещай се
Основния пакет си стои!
Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова време
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хейтър, сривльо, лузър, заЮвско сърце, трепереши ръчички - те това си ти!Тук сме само яките инвеститори, дето с 15 акции чакаме да станем мелионерчета. Айде, обрулихме презрелите круши и да вървим към трицифрените стойности, твърде дълго се задържахме на двуцифрените - само небето е лимитът за всяка чиста акция
П.С. Забравих да кажа и най-важното - щом ти си продал, значи цената е яко ъъъъъъъпппппп
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТи гледай да не отнесеш псувните на меченцата.
На някои това вече им се случи.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеАз съм аут, постигнах си малко над 100% доходност. Останете си със здраве
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хейтър, сривльо, лузър, заЮвско сърце, трепереши ръчички - те това си ти!Тук сме само яките инвеститори, дето с 15 акции чакаме да станем мелионерчета. Айде, обрулихме презрелите круши и да вървим към трицифрените стойности, твърде дълго се задържахме на двуцифрените - само небето е лимитът за всяка чиста акция
П.С. Забравих да кажа и най-важното - щом ти си продал, значи цената е яко ъъъъъъъпппппп
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеАз съм аут, постигнах си малко над 100% доходност. Останете си със здравеТук сме само яките инвеститори, дето с 15 акции чакаме да станем мелионерчета. Айде, обрулихме презрелите круши и да вървим към трицифрените стойности, твърде дълго се задържахме на двуцифрените - само небето е лимитът за всяка чиста акция
П.С. Забравих да кажа и най-важното - щом ти си продал, значи цената е яко ъъъъъъъппппппNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа не ми казвате, че кота 25 ще чака дойчовците.....?
На някои това вече им се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа не ми казвате, че кота 25 ще чака дойчовците.....?
Коментар
-
Dimitar DimitrovShelly support group (English Version)
Администратор
+2
· 2 ч · Next million to Shelly world. We are close to a million smart households too, which using our devices. Well done Allterco, let's change the world, the automation is most important step to change climate.Last edited by Yori; 05.11.2021, 11:47.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар