питах веднъж, но не ми отговориха - в Франкфурт тези акции като истинските ли ще се търгуват? Т.е. всички брокери ще предлагат и "къси" продажби? Сега е събота и може да попиша повечко ..да кажа защо е важен този въпрос - Франкфурт може да предложи големи обороти както нагоре така и надолу. Ние сме още цаца за големите акули, но чисто хипотетично - когато излезе консолидирания отчет(или годишния) и не е много добър и има колебания, че е балон и се надуши кръв, следва - сел, сел, сел ... и ще се подмине даже справедливата оценка. Тогава сценките от селските вечеринки няма да минат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Хейтър, сривльо, лузър, заЮвско сърце, трепереши ръчички - те това си ти!Тук сме само яките инвеститори, дето с 15 акции чакаме да станем мелионерчета. Айде, обрулихме презрелите круши и да вървим към трицифрените стойности, твърде дълго се задържахме на двуцифрените - само небето е лимитът за всяка чиста акция
П.С. Забравих да кажа и най-важното - щом ти си продал, значи цената е яко ъъъъъъъпппппп
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОт 28.10
Днес касирани на 24,60. Прибрани над 8 500 лв. за пица с бира.
Основния пакет си стои!
Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова времеАбе ти с тия пари не пица с бира, на ориз трябва да караш
Брутна печалба от 345 акцийки 2311 лева, за кое по-напред бре хахахаха
Last edited by redcretin; 05.11.2021, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Хари, защо само до Рашков, призови и службите в Германия.
Получи се одобрение, че след 19.11 ще се търгува и тамLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!
Едно е Батя да си купува и продава Крипто или каквото си иска, НО друго е когато си Договорен Фонд или Пенсионно!
Слушаме цяла седмица ГДБОП как са се биле плащали ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО за каквото и да било.
на БФБ става същото. БИЙН пазара, купуваш растеж, примерно плащаш 400 милиона за нещо, което още не е продало и 100 милиона, ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЗАЩОТО БИЛО РАСТЕЖНО или БИЙН ПАЗАР!
Къде си БОЙКО РАШКОВ да питаш дали Пенсионни купуват на по 200 милиона и над 200 милиона нещо, което още 100 милиона продажби не е направило? Как се харчат пари ПРЕДВАРИТЕЛНО???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеТука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!
Едно е Батя да си купува и продава Крипто или каквото си иска, НО друго е когато си Договорен Фонд или Пенсионно!
Слушаме цяла седмица ГДБОП как са се биле плащали ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО за каквото и да било.
на БФБ става същото. БИЙН пазара, купуваш растеж, примерно плащаш 400 милиона за нещо, което още не е продало и 100 милиона, ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЗАЩОТО БИЛО РАСТЕЖНО или БИЙН ПАЗАР!
Къде си БОЙКО РАШКОВ да питаш дали Пенсионни купуват на по 200 милиона и над 200 милиона нещо, което още 100 милиона продажби не е направило? Как се харчат пари ПРЕДВАРИТЕЛНО???
Получи се одобрение, че след 19.11 ще се търгува и там
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3824215[/ATTACH]
Да го увиват и да го прибират.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ех, бре, ако не беше гербераст и яхтсмен, щеше да си много готин човекСигурно имаш и диплома от магнаурската школа на винс-а
Няма лошо, аз имам две магистърски по Право и Финанси, ама нито една не е от Варна. Както и да е, да не си ги мерим, че иначе влизаме в клишетата за вагоните книги. И все пак ще загубиш бас от Грую, но понеже те уважавам, казвам го без ирония, твоята бутилка ще бъде отворена по много специален повод, така че да бъдеш уважен подобаващо. Здраве и успех и на теб - за теб съм сигурен, че ще успееш да излезеш навреме
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГ-н Груев, нямам друг ник и това не е падение а необходимост да говоря на разбираем за Вас език. Според мен проблемите ви идват от това, че алфата ви е в обратна корелация със самооценката ви. Но формулирам ли го по този начин ще загубя Вас и половината форум. Затова влязох в шеговития Ви стил. Успех в търговията.Сигурно имаш и диплома от магнаурската школа на винс-а
Няма лошо, аз имам две магистърски по Право и Финанси, ама нито една не е от Варна. Както и да е, да не си ги мерим, че иначе влизаме в клишетата за вагоните книги. И все пак ще загубиш бас от Грую, но понеже те уважавам, казвам го без ирония, твоята бутилка ще бъде отворена по много специален повод, така че да бъдеш уважен подобаващо. Здраве и успех и на теб - за теб съм сигурен, че ще успееш да излезеш навреме
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Основния пакет си стои!
Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова време
Коментар
-
Г-н Груев, нямам друг ник и това не е падение а необходимост да говоря на разбираем за Вас език. Според мен проблемите ви идват от това, че алфата ви е в обратна корелация със самооценката ви. Но формулирам ли го по този начин ще загубя Вас и половината форум. Затова влязох в шеговития Ви стил. Успех в търговията.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Тука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!
Коментар
-
Основния пакет си стои!
Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова времеА Софикс е пич, не се заяждай с него
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеРазбирам надеждите ти за трицифрена стойност на акцията, но се опасявам, че само 15 бройки няма да стигнат да ти излезе годината на плюс, след изпълненията ти по Неохим и БРЕФ. Стискам ти палци да успееш.
Ама пък нали человек заради едното красно име живей, както е рекъл Рачко ПръдлетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар