IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• питах веднъж, но не ми отговориха - в Франкфурт тези акции като истинските ли ще се търгуват? Т.е. всички брокери ще предлагат и "къси" продажби? Сега е събота и може да попиша повечко ..да кажа защо е важен този въпрос - Франкфурт може да предложи големи обороти както нагоре така и надолу. Ние сме още цаца за големите акули, но чисто хипотетично - когато излезе консолидирания отчет(или годишния) и не е много добър и има колебания, че е балон и се надуши кръв, следва - сел, сел, сел ... и ще се подмине даже справедливата оценка. Тогава сценките от селските вечеринки няма да минат
    Last edited by petyob; 06.11.2021, 11:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хейтър, сривльо, лузър, заЮвско сърце, трепереши ръчички - те това си ти! Тук сме само яките инвеститори, дето с 15 акции чакаме да станем мелионерчета. Айде, обрулихме презрелите круши и да вървим към трицифрените стойности, твърде дълго се задържахме на двуцифрените - само небето е лимитът за всяка чиста акция

П.С. Забравих да кажа и най-важното - щом ти си продал, значи цената е яко ъъъъъъъпппппп
      Click image for larger version

Name:	pochemu-straus-pryachet-golovu-v-pesok.jpg
Views:	1
Size:	26.9 КБ
ID:	3824362

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        От 28.10

Днес касирани на 24,60. Прибрани над 8 500 лв. за пица с бира.
        Основния пакет си стои!

Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова време
        Туй ли е най-големия играч? 4500 евра ли е голямата игра, затуй ли чакаме 6 месеца лаф моабети в темата хахахаха Абе ти с тия пари не пица с бира, на ориз трябва да караш Брутна печалба от 345 акцийки 2311 лева, за кое по-напред бре хахахаха
        Last edited by redcretin; 05.11.2021, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Хари, защо само до Рашков, призови и службите в Германия.
          Получи се одобрение, че след 19.11 ще се търгува и там
          Ама Меркел я няма ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
            Тука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!
            Едно е Батя да си купува и продава Крипто или каквото си иска, НО друго е когато си Договорен Фонд или Пенсионно!
            Слушаме цяла седмица ГДБОП как са се биле плащали ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО за каквото и да било.
            на БФБ става същото. БИЙН пазара, купуваш растеж, примерно плащаш 400 милиона за нещо, което още не е продало и 100 милиона, ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЗАЩОТО БИЛО РАСТЕЖНО или БИЙН ПАЗАР!
            Къде си БОЙКО РАШКОВ да питаш дали Пенсионни купуват на по 200 милиона и над 200 милиона нещо, което още 100 милиона продажби не е направило? Как се харчат пари ПРЕДВАРИТЕЛНО???
            Click image for larger version

Name:	192814155_4217239815000700_6313885914461961297_n.jpg
Views:	1
Size:	56.7 КБ
ID:	3824301

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
              Тука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!
              Едно е Батя да си купува и продава Крипто или каквото си иска, НО друго е когато си Договорен Фонд или Пенсионно!
              Слушаме цяла седмица ГДБОП как са се биле плащали ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО за каквото и да било.
              на БФБ става същото. БИЙН пазара, купуваш растеж, примерно плащаш 400 милиона за нещо, което още не е продало и 100 милиона, ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЗАЩОТО БИЛО РАСТЕЖНО или БИЙН ПАЗАР!
              Къде си БОЙКО РАШКОВ да питаш дали Пенсионни купуват на по 200 милиона и над 200 милиона нещо, което още 100 милиона продажби не е направило? Как се харчат пари ПРЕДВАРИТЕЛНО???
              Хари, защо само до Рашков, призови и службите в Германия.
              Получи се одобрение, че след 19.11 ще се търгува и там

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3824215[/ATTACH]

Да го увиват и да го прибират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ех, бре, ако не беше гербераст и яхтсмен, щеше да си много готин човек Сигурно имаш и диплома от магнаурската школа на винс-а Няма лошо, аз имам две магистърски по Право и Финанси, ама нито една не е от Варна. Както и да е, да не си ги мерим, че иначе влизаме в клишетата за вагоните книги. И все пак ще загубиш бас от Грую, но понеже те уважавам, казвам го без ирония, твоята бутилка ще бъде отворена по много специален повод, така че да бъдеш уважен подобаващо. Здраве и успех и на теб - за теб съм сигурен, че ще успееш да излезеш навреме
                  Спокойно можеш да си скъсаш дипломата по финанси. Някой те е излъгал, че те е научил нещо или си я купил от свищов или унсс-то. По право в благоевградския ли си я купи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Г-н Груев, нямам друг ник и това не е падение а необходимост да говоря на разбираем за Вас език. Според мен проблемите ви идват от това, че алфата ви е в обратна корелация със самооценката ви. Но формулирам ли го по този начин ще загубя Вас и половината форум. Затова влязох в шеговития Ви стил. Успех в търговията.
                    Ех, бре, ако не беше гербераст и яхтсмен, щеше да си много готин човек Сигурно имаш и диплома от магнаурската школа на винс-а Няма лошо, аз имам две магистърски по Право и Финанси, ама нито една не е от Варна. Както и да е, да не си ги мерим, че иначе влизаме в клишетата за вагоните книги. И все пак ще загубиш бас от Грую, но понеже те уважавам, казвам го без ирония, твоята бутилка ще бъде отворена по много специален повод, така че да бъдеш уважен подобаващо. Здраве и успех и на теб - за теб съм сигурен, че ще успееш да излезеш навреме
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

От 28.10

Основния пакет си стои!

Специално за Агресивния, че беше много заинтересован от играта ми по онова време
                      Радвам се, че си направил успешна сделка.

Коментар

• Ето го,бееее..............Хари, Хари....ти цифрите и числаа ги нямаш за нищо.Кажи сега, че най-хубавото нещо на тоя свят е да имаш за акционер държавата и да си приел еврото и свършвай с репертоара.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Г-н Груев, нямам друг ник и това не е падение а необходимост да говоря на разбираем за Вас език. Според мен проблемите ви идват от това, че алфата ви е в обратна корелация със самооценката ви. Но формулирам ли го по този начин ще загубя Вас и половината форум. Затова влязох в шеговития Ви стил. Успех в търговията.

Коментар

• Тука може би от Декември миналата година всичко случващо се по позицията е КРИМИНАЛНО!

Коментар

От 28.10

Основния пакет си стои!

За подобна сделка няма как да не ти кажа браво и даже ти слагам лайк - оф, ама нали бях завистлив хейтър, та да знаеш, че завиждам и не съм го казал, просто пръстите ми объркаха буквите по клавиатурата А Софикс е пич, не се заяждай с него
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Разбирам надеждите ти за трицифрена стойност на акцията, но се опасявам, че само 15 бройки няма да стигнат да ти излезе годината на плюс, след изпълненията ти по Неохим и БРЕФ. Стискам ти палци да успееш.
                                Недей да слизаш на нивото на другите си никове, не ти отива. Мисля, че казах многократно, че в Бреф съм на средна 2 лева (без дивидента), а от Неохим загубата ми е несравнимо по-малка от печалбата от Спиди, кеширана, както си му е редът, а не екселски ред в нечия табличка. Не мога да се оплача и от други врътки в последно време, които не обявявам нарочно, а и няма смисъл - само в последния месец (благодаря на един колега, че ме накара да видя потенциала там, няма да споменавам имена) имам по-голяма печалба (кеширана), отколкото 80% от инвестиралите имат като акции в Балонерко. Живи и здрави и успех - помня, че ти пожелах акцията да се качи двойно и ти да загубиш баса, оказах се пророк, така че няма от какво да си недоволен, освен че някакъв проЗ Грую ти е натрил носа и е спечелил бас за 200 кинта.

Ама пък нали человек заради едното красно име живей, както е рекъл Рачко Пръдлето

Коментар

Working...
                                X