Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
А като виждаш как в Германия ги скъсяват до 2 евро, ще си купиш ли на БФБ по 24 лева? Опа...
Oh, no!
Anyway.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ами, че това питах, как може точно да стане това със скъсяването? ИП ? Може и с ливеридж , ДЗР.(CFD-та)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ами страхотно за теб - ако смяташ, че цената трябва да ходи на 2 евро и имаш възможност да скъсиш ... ако излезеш прав и ти ще направиш пари от АлтеркотоLast edited by petyob; 06.11.2021, 16:09.
Коментар
-
А като виждаш как в Германия ги скъсяват до 2 евро, ще си купиш ли на БФБ по 24 лева? Опа...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение30к инвестирани на ИПО-то са вече станали над 500к. Всичко което е трябвало на човек е да повярва в способностите на мениджмънта и да си гледа работата и семейството без да се прави на голям трейдър.
Успех във Франкфурт!
На мен ми изглежда, че това се очертава и най-добрата стратегия следващите поне 1-2 години
А между другото, в момента имаме
Фрифлоут 6,3 мил акции.
В 1070 инвеститори.
Любопитно е да видим, как тази комбинация ще пасне за старта във Франкфурт
- 3 Харесвания
Коментар
-
А дано, ама надали надали
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам защо трябва някой да ме побутва да защитавам собствения си финансов интерес. Ако искам да продам някакви акции и мога да го направя на 24 лв в БГ, а в същото време в Германия мога да ги продам за 26лв (за примера), нормално да си ги продам там - стига транзакционните разходи да не са ми по-големи от разликата в цената. Ново е това нещо за нас и ще е интересно. Още в университета си спомням, когато за първи път учихме за арбитражните възможности.
За мен е важно, след като няма набиране на капитал в Германия (което за мен е супер), да има достатъчно готови да продават на желаещите да купуват там. Някакъв процент от ФФ е нормално да поеме към Германия, а дали всеки ще си ги прехвърля натам или маркетмейкър ще събира оттук и ще продава там, това не ми се вижда толкова от значение. Ще бъде интересноИ най-важното ще имаме възможност да си сверим часовниците, виждаме как се оценява тази акция на нашия пазар, но да видим как я оценяват инвеститорите на развит западен пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Доколкото знам, от месеци върви кампания за събиране на желаещи да си прехвърлят акциите там
За мен е важно, след като няма набиране на капитал в Германия (което за мен е супер), да има достатъчно готови да продават на желаещите да купуват там. Някакъв процент от ФФ е нормално да поеме към Германия, а дали всеки ще си ги прехвърля натам или маркетмейкър ще събира оттук и ще продава там, това не ми се вижда толкова от значение. Ще бъде интересноИ най-важното ще имаме възможност да си сверим часовниците, виждаме как се оценява тази акция на нашия пазар, но да видим как я оценяват инвеститорите на развит западен пазар.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Какво разбирате да са се събрали, когато всеки може да си намери ИП, което да му прехвъри книжата в Германия и да си ги продава сам там. Как можеш да знаеш колко хора са го направили, а и колко ще го направят следващите седмици? Освен да събираш някак данни от ИП-тата, които могат да го предложат като услуга, ама трудно ми се вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНякой има ли идея колко акции са се събрали за Франкфурт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениепитах веднъж, но не ми отговориха - в Франкфурт тези акции като истинските ли ще се търгуват? Т.е. всички брокери ще предлагат и "къси" продажби? Сега е събота и може да попиша повечко ..да кажа защо е важен този въпрос - Франкфурт може да предложи големи обороти както нагоре така и надолу. Ние сме още цаца за големите акули, но чисто хипотетично - когато излезе консолидирания отчет(или годишния) и не е много добър и има колебания, че е балон и се надуши кръв следва - сел, сел, сел ... и ще се подмине даже справедливата оценка. Тогава сценките от селските вечеринки няма да минат
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар