Гледам петърчо пише по другите теми а тука не му се влиза.

Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеШелли гоу гоу,- Шелли ноу хау!!! "Грую+ Пепи ди дънт...
И "Тандем"а прегази тази Шелли!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Първоначално изпратено от tandem
Я и аз да ги изям тука-според мен 32,812 е тежък Времеви похлупак който ако изобщо бъде повдигнат би трябвало да хлопне бързо обратно
Момчета някой спешно да почне да разпродава щото горският е на командно дишане ако прескочи 40 ще го опуснеме и после за коледа няма да има елхички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеПичове, то в тая еуфория покрай ръста на цената, човек да го е страх да задава въпроси, но все пак, ако някой се интересува и от отчетите, ако може да пита на Срещата в момента - има ли някакво забавяне на разрастването в бизнеса?
Реално за 2-рото тримесечие има задържане не само на Нетната печалба (което да кажем е обичайно), но дори на Продажбите (реално са дори с лек спад спрямо показателите за 1-вото тримесечие, но да кажем са малки: -2% на НПП и -7% на печалбата, така че нека ги броим "Задържане").
Ще съм благодарен ако някой може да сподели ако дадат отговор, че за съжаление не мога да се включа на срещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеРазходите по валутни операции (269 хил. лв.) пък са повече от банковите такси (243 хил. лв.). Аз не виждам нищо притенсително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеПичове, то в тая еуфория покрай ръста на цената, човек да го е страх да задава въпроси, но все пак, ако някой се интересува и от отчетите, ако може да пита на Срещата в момента - има ли някакво забавяне на разрастването в бизнеса?
Реално за 2-рото тримесечие има задържане не само на Нетната печалба (което да кажем е обичайно), но дори на Продажбите (реално са дори с лек спад спрямо показателите за 1-вото тримесечие, но да кажем са малки: -2% на НПП и -7% на печалбата, така че нека ги броим "Задържане").
Ще съм благодарен ако някой може да сподели ако дадат отговор, че за съжаление не мога да се включа на срещата.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пичове, то в тая еуфория покрай ръста на цената, човек да го е страх да задава въпроси, но все пак, ако някой се интересува и от отчетите, ако може да пита на Срещата в момента - има ли някакво забавяне на разрастването в бизнеса?
Ще съм благодарен ако някой може да сподели ако дадат отговор, че за съжаление не мога да се включа на срещата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Факта, че няма чертички над 38,4 ми говори, че очакваш графиката да слиза надолу ли?
Моите са да инвестирам кеша по най-правилния начин, защото ме дразни, като го гледам в платформата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всичките пасиви са за 18,3 млн. лв., при 11,427 млн. нетна печалба и наличен кеш в края на периода от 38,8 млн. лв. Дори само нетното увеличение на кеша с 10,72 млн. лв. и нетната печалба покриват всичките пасиви.
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение... Банковите такси също нарастват значително 150% и всичко това при наличието на много кеш, който пък не носи никаква доходност от лихви...Last edited by Свилен Колев; 17.08.2023, 09:03.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение“Шелли Груп” АД с ускорен темп на растеж през първото
шестмесечие на 2023 г.
• Консолидираните оперативни приходи се увеличават с 53.2% до 28,0 млн. евро (54,8 млн. лв.)
• EBIT нараства с 79.9% до 7,0 млн. евро (13,6 млн. лв.)
• Нетната печалба на ниво Група се увеличава с 80.3% до 5,8 млн. евро (11,4 млн. лв.)
• Ръст на потребителската база в Shelly cloud с 46.0% , дължащ се на новото приложение, с 990
хил. нови потребители само през първото полугодие на .2023 г. (31 декември 2022 г.: 677 хил.
нови потребители)
• Прогнозите за 2023 г: Ръст на приходите от 51.0% до 72,0 млн. евро и увеличение на печалбата
преди лихви и данъци (EBIT) с поне 63.5% до над 17,0 млн. евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение... които се появиха на аск-а
в един немски форум пуснаха, че са паркирали във франкфурт 50к акции
Коментар
Коментар