IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
    Не се радвайте. Всичко е само временно преди големия бърст. От яхтата ми звъннаха преди малко.
    Сподели де, не ни дръж в напрежение, че пръста ми е на мишката и при едно грешно движение, току вдигна цената с кинт нагоре

Коментар

• Не се радвайте. Всичко е само временно преди големия бърст. От яхтата ми звъннаха преди малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Не знам за ексела ти, но кораба с преопаковки явно е пристигнал !
        И явно е пълен
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

БФБх3...?!?!?! Лелееее....за Алтерко вярно нов ексел трябва си купувам....
          Не знам за ексела ти, но кораба с преопаковки явно е пристигнал !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Сега погледнах и Еврохолд във Варшава - уау, там е яко. В момента се търгува на 14,5 злоти или над 6 лева за акция, като максимумът е бил 19 злоти - 8 лева!!! маркет валю - 1,6 милиарда лв - Малииии, баси чистата акция, не е истина , Чайкафарма ряпа да яде - https://www.gpw.pl/company-factsheet...114062#infoTab
            БФБх3...?!?!?! Лелееее....за Алтерко вярно нов ексел трябва си купувам....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ти си интелигентен човек, знаеш как се случват нешата - имаме си прецедент със Софарма (май и Еврохолд) във Варшава - нищо и половина, цената тук не влияе на тази там и обратно. В момента Софарма се търгуват на 9 злоти, което е 3,83 лева, докато на БФБ е 4,14 в момента, като през годината са се движили между 7,30 и 13 злоти, т.е. между 3,10 и 5,50. В Бг се е движила между 3 и 4,20 лева. Ми пазар
              Все трябва да има по-добър пример Груйче. Не знам, мисля си че тоя така наречен от теб "избушляк" ще е бяла лястовица за много неща на нашата борса.

Коментар

• Сега погледнах и Еврохолд във Варшава - уау, там е яко. В момента се търгува на 14,5 злоти или над 6 лева за акция, като максимумът е бил 19 злоти - 8 лева!!! маркет валю - 1,6 милиарда лв - Малииии, баси чистата акция, не е истина , Чайкафарма ряпа да яде - https://www.gpw.pl/company-factsheet...114062#infoTab
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Абе, къде изчезнаха гоемите ордери отляво?
                  ?? Да интересен въпрос. Верно, че от преди седмица някъде ?
                  Но къде ли може да са големите ордери?!
                  Като гледам просто са се преместили нагоре.
                  (Четох темата назад че имах дълги пропуски)

Коментар

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
                    Обаче ,майсторски изтръскаха зрелите круши преди Франкфурт.
                    има още една круша.последна
                    (с 15 броя е)
                    Last edited by Gerasim_Burgaski; 03.11.2021, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Не би трябвало да има увеличение на капитала, По-големите акцио-държатели просто ще отпуснат някаква част за търгуване там. Може да се осъществи и този сценарий евентуално но би било времеемнко и акогато им позволят да се търгуват е възможно то (увеличението) да не е минало тоест да няма какво да се търгува.
                      После цената би трябвало да е като тук и едната да следва другата един вид, не вярам да се разминават така, че да товариш милиони тук и да ги сипеш там интрадей с печалба
                      Ти си интелигентен човек, знаеш как се случват нешата - имаме си прецедент със Софарма (май и Еврохолд) във Варшава - нищо и половина, цената тук не влияе на тази там и обратно. В момента Софарма се търгуват на 9 злоти, което е 3,83 лева, докато на БФБ е 4,14 в момента, като през годината са се движили между 7,30 и 13 злоти, т.е. между 3,10 и 5,50. В Бг се е движила между 3 и 4,20 лева. Ми пазар
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от lars Разгледай мнение
                        Обаче ,майсторски изтръскаха зрелите круши преди Франкфурт.
                        Пък и Гуру си имаха, който им сипеше доволно вербални интервенции, за да се кешират,
                        Еми да не са се водили по съчинения свише, да им е за поука.
                        Last edited by Dio; 03.11.2021, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                          Някой знае колко и в какъв ценови диапазон акции ще бъдат предложени там за продажба?С продадените хартии там предполагам ще се вдигне капитала?
                          Не би трябвало да има увеличение на капитала, По-големите акцио-държатели просто ще отпуснат някаква част за търгуване там. Може да се осъществи и този сценарий евентуално но би било времеемнко и акогато им позволят да се търгуват е възможно то (увеличението) да не е минало тоест да няма какво да се търгува.
                          После цената би трябвало да е като тук и едната да следва другата един вид, не вярам да се разминават така, че да товариш милиони тук и да ги сипеш там интрадей с печалба

Коментар

• Обаче ,майсторски изтръскаха зрелите круши преди Франкфурт.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                              Не е лошо да се обадите на брокерите си, за да не гадаете как ще се търгува във Франкфурт. Аз се обадих в Карол и от там любезно ми обясниха как става.
                              Айде още един дето си говори с яхтата......Груец, тия се множат бе....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Или просто брокерите, които си имат инструменти като ДЗР ще предлагат директни продажби ?
                                Не е лошо да се обадите на брокерите си, за да не гадаете как ще се търгува във Франкфурт. Аз се обадих в Карол и от там любезно ми обясниха как става.

Коментар

Working...
                                X