Първоначално изпратено от petyob
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Хора не ви ли омръзн да му четете халтурите на този, Абе модературата дкога ще се толерира някакъв трол-простак, който нарочно влиза за да дразни инвеститорите тука, Какво ще си кажат немците като четат този бълвоч?
Не знам за тях, но виждам, че има 11 последователи, някаква секта явно е заформил, и след като хейти алтерко и доверие от 3лв, дали някой няма да го търси да го бие, че е пропуснал такъв профит
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе сега трябва ли да сменяме екселите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груец, сценаристите в Холивуд пасти могат да ядат пред твоите сценарии !
Абе модературата докога бе хора, докога ще се толерира някакъв трол-простак, който нарочно влиза за да дразни инвеститорите тука,
Какво ще си кажат немците като четат този бълвоч след месец.
Айде моля вземете мерки да не ставаме за цирк и смях
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Предполагам, че сега тук се купуват акции за прехвърляне във Франкфурт, не мисля, че ще емитират нови акции поне в началото
Какви нови, ако досега не са емитирани,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В шесто, описал съм го
- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
- В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
- Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
- В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Предполагам, че сега тук се купуват акции за прехвърляне във Франкфурт, не мисля, че ще емитират нови акции поне в началото
Коментар
-
Предполагам сте го видели, ама да го постна и аз
„Алтерко“ получи потвърждение от Франкфуртска фондова борса за съответствие с изискванията за листване, съобщи дружеството в x3news.
Компанията планира двойно листване в София и Франкфурт с цел достъп до повече източници на финансиране и инвестиции.
Процесът на регистрация по листване на акции на „Алтерко“ за търговия на Франкфуртска фондова борса започна в началото на 2021 г.
Според предварителна информация индикативният график за листване предвижда допускане до търговия на акциите на дружеството на Франкфуртска фондова борса на 19 ноември 2021 г. (петък) и първи ден за търговия на 22 ноември 2021 г. (понеделник).
Консултант на дружеството по процеса на листване е Expat Capital.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНякой знае колко и в какъв ценови диапазон акции ще бъдат предложени там за продажба?С продадените хартии там предполагам ще се вдигне капитала?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИма, трябва и датския махагон да мине, след това ще е
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеВерно....бех забравил, нали днес съм в еуфория...... Е начи има време.Цял антракт и още една сцена.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Груец, Франкфурт в кое действие се пада?Или е в антракта?
- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
- В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
- Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
- В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейлаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар