IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като заговорихте за GILEAD ...... аз съм едно минус 20%.. СЗО си каза , че явно Ремдизивъра не помага много при ковид ... ама мога да си стискам при 4% дивидентна доходност дано някой ден изляза на + ..
    Ако вярваме на Стивън Кинг и поредица за Тъмната кула ( това е леко фентъзи) ... в тъмното далечно бъдеше на човечество ще има 2 фирми .. една беше Гилаед ... другата беше Роботикс ** нещо си ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Не съм гледал всички хотели (освен ACCOR, но те са французи), но да кажем, че ниската цена на акцията е различното. По-вероятно ми изглежда нещо евтино да подскочи първо.
      Сакън! Недей така, в това има прекалено много смисъл. По-добре картинка

---

REV нерев всичко е нагоре. Важното е да си вътре.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

GILD са в интересна територия, но се надявам "големият срив"*, който няколко от форумистите чакат, да ги върне още малко назад... Към 52 например.

* големият срив = корекция от ~1-2%
        Еми, купих ги вече - ще стискам зъбки и толкоз.

....
        Преди малко купих Ревлон (REV) на 13.81, ама то така си ми върви - да не купувам на дъно.
        Last edited by Никола20; 23.12.2020, 19:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

и с какво тия хотели са по-оферта от другите, че са паднали и не са се качили или че са едни от най-задлъжнелите
          Не съм гледал всички хотели (освен ACCOR, но те са французи), но да кажем, че ниската цена на акцията е различното. По-вероятно ми изглежда нещо евтино да подскочи първо.

Коментар

pantaleev Купих Гилиад на 57.27 благодарение на твоето напомняне в другата тема.
            Ако вдигне с 30% до половин година, ще ти пратя една бутилка черно Джони до адрес.
            GILD са в интересна територия, но се надявам "големият срив"*, който няколко от форумистите чакат, да ги върне още малко назад... Към 52 например.

* големият срив = корекция от ~1-2%

Коментар

Като говориш за имотни, има едни хотели дето не са в розово положение, но като че ли има хляб в тях - Sotherly Hotels Inc (SOHO)
              Вчера ги дебнах да слязат на 2.50 ама нъц.
              и с какво тия хотели са по-оферта от другите, че са паднали и не са се качили или че са едни от най-задлъжнелите
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Като говориш за имотни, има едни хотели дето не са в розово положение, но като че ли има хляб в тях - Sotherly Hotels Inc (SOHO)
                Hilton Worldwide, Hyatt Hotels Corporation, and Marriott International... Като цяло и аз смятам, че скъпарските хотели са едни от малкото акции, които все още са на далавера. Още повече, който ходи по такива, нивга няма да отседне в airbnb коптор. При SOHO ме притесняват обемите и затова гледам повече към HT - продал съм два пута за януари на 5. Ама нали съм алчен и все чакам да падне с някой цент.

... корекция - не алчен, а стиснат.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                  Пак повтарям - стига с тези балоняци. Пазарът ще е все нагоре и затова е безумие да се слага във вече зверски надценени хартии.

--

добавка; дори Антеро ВСЕ ОЩЕ са подценени. И някои имотни, дори Wpc

Коментар

• pantaleev Купих Гилиад на 57.27 благодарение на твоето напомняне в другата тема.
                    Ако вдигне с 30% до половин година, ще ти пратя една бутилка черно Джони до адрес.

Коментар

• Пак повтарям - стига с тези балоняци. Пазарът ще е все нагоре и затова е безумие да се слага във вече зверски надценени хартии.

--

добавка; дори Антеро ВСЕ ОЩЕ са подценени. И някои имотни, дори Wpc
                      Last edited by terziеv; 23.12.2020, 16:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Модерната май ще излити скоро.Остана изглежда най-читавата ваксина при тях.
                        а според теб що се сринаха толкова, като са най-читавата?

Коментар

• Тия скорошни IPO-та заглежда ли ги някой? ContextLogic Inc (WISH) - платформа за електронна търговия и Gatos Silver Inc (GATO) - сребърни мини.

Коментар

• Днес цял ден не съм гледал пазара, понеже бях по пътищата родни на България и сега какво виждам - пазара паднал.
                            Другото , което ми направи впечатление, че имаше много тирове, камиони, тежки машини. Което ще рече , че икономиката работи бумти, като циганско кюмбе бумти.
                            Last edited by ПИЧ; 21.12.2020, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                              хи-хи-хи
                              весела коледа на всички Фрапортджии
                              Хехе, то и аз гледам отдавна да вляза по-добре в транспорта. Малко по-различен транспорт де. Мисля ще ставам Фронтлайнаджия, че за данайците нямах пари, когато трябваше.

Иначе при мен АМ излетя в петък на 7,5... не очаквах чак такъв скок

Коментар

• хи-хи-хи
                                весела коледа на всички Фрапортджии

Коментар

X