If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бамкови акции в Швейцария напримерно: как мислиш?
Не им отбирам ни следя, питай Равния.
От европа секторния етф EUFN ми е достатъчен. Имам и сантандер и ейч ес би си, ма доста мънинко, а и те са си в етф-а.
GDXJ sold. 15 бръзи % в джобчето.
Към 17-18$ - пак.
Mисля че скоро ще настане времето за пазаруване на юс банкови акции.
Вчера се скинаха добре, днес - също, така ги искам да продължават.
Когато вдигнат лихвите - вероятно тук ще е най печелившия сектор.
Тоя Равен пак изчезна баси....
А бамкови акции в Швейцария напримерно: как мислиш?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Към 17-18$ - пак.
Към 17-18$ - пак.
Затворих си късите позиции, излязах на бичи за 5 минути и пазара си еба майката.
Ако този пазар не е ясна далавера за големите играчи ела ми се обади.
Ебават се със всички..
така е бате, като стане сложно, големи прикаzки не помагат.
но 4акам книгата ти. нисто ли4но. важно е хората де се радват на дидакти4ните ти способности. хората си падат по прикаzки както w corporate world, така и в Инвестор.бг
ина4е парвона4алната волатилност помогна да zатвора опциите си и до 9 бех flat, с минимална пе4алба. касити ми поzиции в NZD ot летото остават.
осте вервам 4е credit ste bade bearish. в4ера на блоомбер терминала гледах спредовете, които zаедно с волатилносте се увели4иха, несто нетипи4но при акомодиитвна политика, но о4акванате нормалиzациа сте настапи. zатова сам осте далаг credit spread US High Yield
при петрола сам далаг от миналата седмица, nо zатворих днес, zастото има и интерсни сеzонални тенденции при рафинериите, които сте иzискват тиме спреад
Напротив. Те казват, че по-дългото отлагане на вдигането ще "запази повишена волатилността" - while a longer delay could keep volatility elevated. Което просто казано означава, че пазарите ще паднат.
Поне досега са прави. Но нищо не се знае занапред, защото от ФЕД сега ще наизлязат и ще започнат да говорят успокояващо. Ще видим.
Вчера беше балгодатен ден.
За волатилността в бъдеще съм съгласен, аз имах предвид настоящата
Иначе моята търговия в голяма степен се базира на успокояващите приказки на ФЕД и ЕЦБ/за ужас на Ив/
Политиката на ФЕД е що-годе предвидим занапред, така че движението на цените ще зависи от фундаментите в реалната икономика.
Tочно така, сега е време да се концентрираме към отчетите за 3 триада.
Като общо не очаквам да са добри.
Но се надявам да са ОК там където държа опции...
Колеги, как трябва да си обясним спадането на пазарите - започнало 1 час след обявяване на решението на фед за непромяна на лихвите ? И продължаващо и днес
Изгледай пресконференцията на Йелън заедно с котировките на борсата. Обърни внимание какво са я питали и какво е отговорила, когато тръгва да пада. Какво каза, когато почна да расте. Така ще разбереш от какво се страхува пазара и какво иска.
Така е, това решение дефакто нямаше как да има нито бичи, нито мечи сценарий,а просто укротяване на волатилността при сегашното решение и повишаването и при вдигане на лихвите. Политиката на ФЕД е що-годе предвидим занапред, така че движението на цените ще зависи от фундаментите в реалната икономика.
Напротив. Те казват, че по-дългото отлагане на вдигането ще "запази повишена волатилността" - while a longer delay could keep volatility elevated. Което просто казано означава, че пазарите ще паднат.
Поне досега са прави. Но нищо не се знае занапред, защото от ФЕД сега ще наизлязат и ще започнат да говорят успокояващо. Ще видим.
Вчера беше балгодатен ден.
Така е, това решение дефакто нямаше как да има нито бичи, нито мечи сценарий,а просто укротяване на волатилността при сегашното решение и повишаването и при вдигане на лихвите. Политиката на ФЕД е що-годе предвидим занапред, така че движението на цените ще зависи от фундаментите в реалната икономика.
Коментар