IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тваа 1900s ще го минават на един дъх явно а на 1820 какви ги редяха, 10-20% ала-бала

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Аха, не съм пропуснал. Добавих на 79$ още 15% към и без туй якия си пакет.
      Няма новини....
      Но акцията си е велика с тая волатилност.
      И за дълга основна позиция става и за блага спекулка.
      http://finviz.com/quote.ashx?t=idix&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        Упс..джилетката..
        Аха, не съм пропуснал. Добавих на 79$ още 15% към и без туй якия си пакет.
        Няма новини....
        Но акцията си е велика с тая волатилност.
        И за дълга основна позиция става и за блага спекулка.

Коментар

• Упс..джилетката..
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Срещу централна банка не се играе. съвсем сериозно го казвам. В САЩ една камара народ игра срещу ФЕД последните 4 години и резултатите са налице - всеки играл срещу ФЕД загуби. ЕЦБ до сега си бъркаше по дупките и нищо не правеше, но вече прави. Аз лично не вярвах - все пак икономиките вече се измъкват от кризата и това сега изглежда като натискане на газ по нанадолнището след като вече са превалили баира.

Но решиха да действат и играта вече е ясна. Бай енд холд. И да има корекции няма да са спадове. Някакви хора ще приказват как паричната политика няма значение и тези хора ако играят по мислите си ще губят пари.

От тук нататък дълга еврозона е горе долу сигурен залог.
            братле нали се сещаш че 0.15% не е нула.кога стане 0 тогава това което казваш ще е така.за мен лично въпрос на дни е да се хързулнат борсите.софикс вече си тръгна и от 620 вече е 584 и за никой това не значи нищо.нека така да е .после да няма ама защо не излязох докато е време.задава се новата криза.така като гледам как ни слагат американците отпред за вината по спирането на южен поток нали се сещаш кои ще е най нагърмян

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Виж момко,не става това само на демо,а става с пари!!!
              В момента минуса ми по отворената позиция на дакса е 5 цифрен,което обаче не ми пречи да ти пиша от Виетнам,където съм на почивка.
              Има и едно друго нещо,което се казва диверсификация на портфейла,и мъни мениджмънт,но ти явно си далеко от това.
              Има и различни видове трйдинг,моля попрочети,иначе все ще си мислиш,че това което някои от нас правим не е истина, или може да стане само на демо.
              Сполай ти, снай добри чувства.
              знам много добре какво е диверсификация и ха дано си "обогатил" портфейла с по печеливши позиции че това което очаквам може и минуса да стане 6 цифрен
              p.s дано не си "диверсифицирал" с други индекси

Коментар

Охооо, щом и такъв рационалник като тебе се е сдал и го е обхванал irrational exuberance ...дали пък не е добър контра сигнал и време и за мене най после да отворя един къс седесарчо
                Щото хремав ли съм какво, ма ми понамирисва на хелий нещо напоследък....
                На 1-во време мисля 1 до 1.5% SDS за хедж ще е достатъчно като допълнение към наличното ми късо олио и експозицията към жлътото през GGN и GDXJ. Може и малко сребро да си взема. На добри нива е ми се чини да заеме човек позиция и да ребалансира според накъдето реши да ходи.
                Ако се поскинат (вероятно) ще усредня още, а и съм доста повече дълъг в акции де.
                Благодарение на бфб имам пак 10% кеш, ма нямам намерение да ги барам засега.
                За да финансирам горните мисля да осребря тук таме малко профит от най профитните другата седмица.
                Срещу централна банка не се играе. съвсем сериозно го казвам. В САЩ една камара народ игра срещу ФЕД последните 4 години и резултатите са налице - всеки играл срещу ФЕД загуби. ЕЦБ до сега си бъркаше по дупките и нищо не правеше, но вече прави. Аз лично не вярвах - все пак икономиките вече се измъкват от кризата и това сега изглежда като натискане на газ по нанадолнището след като вече са превалили баира.

Но решиха да действат и играта вече е ясна. Бай енд холд. И да има корекции няма да са спадове. Някакви хора ще приказват как паричната политика няма значение и тези хора ако играят по мислите си ще губят пари.

От тук нататък дълга еврозона е горе долу сигурен залог.

Коментар

Дай ако обичаш едно мнение кои сектори/активи/пазари биха спечелили най много при очаквания скоро пакет с QE от ЕЦБ. Едва ли ще се ограничат само с лихвите.
                  За банките ясно - по скоро булиш отколкото обратно, макар че си е нож с 2 остриета.
                  Други ?
                  Активи на държави където има спад на кредита последните години. Испания, Италия и отрасли които печелят при ръст на кредита, стоки за дълготрайна употреба, строителство, домакински уреди, автомобили.

Коментар

Охооо, щом и такъв рационалник като тебе се е сдал и го е обхванал irrational exuberance ...дали пък не е добър контра сигнал и време и за мене най после да отворя един къс седесарчо
                    На 1-во време мисля 1 до 1.5% SDS за хедж ще е достатъчно като допълнение към наличното ми късо олио и експозицията към жлътото през GGN и GDXJ. Може и малко сребро да си взема. На добри нива е ми се чини да заеме човек позиция и да ребалансира според накъдето реши да ходи.
                    Ако се поскинат (вероятно) ще усредня още, а и съм доста повече дълъг в акции де.
                    За да финансирам горните мисля да осребря тук таме малко профит от най профитните другата седмица.
                    Това SDS е много яко за контра. Само не ми харесва как реагира на малките корекции... но не е токова важно - нали търсим големите
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Не знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока.
                      Last edited by pipbel; 08.06.2014, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                        проблем са късите в момента.има хора които пишат тук че скъсяват дакс от 7500 все скъсяват и пак скъсяват и все накрая актуални в дневния марж така че това става само на демо след рестарт на сметката.няма друг начин. нямам представа с каква цел?платено или какво. но не е коректно да се изтъпанеш тук да пишеш глупости а някои които сега започват да търгуват да четат от теб и да се връзват.вярно че всеки носи глава на раменете си но.....днес си къс от 9930 след месец курса ще е 10200 да речем без да е слизал до 9930 но сигурно тогава ще си къс от 10180 и пак ще си наред
                        Виж момко,не става това само на демо,а става с пари!!!
                        В момента минуса ми по отворената позиция на дакса е 5 цифрен,което обаче не ми пречи да ти пиша от Виетнам,където съм на почивка.
                        Има и едно друго нещо,което се казва диверсификация на портфейла,и мъни мениджмънт,но ти явно си далеко от това.
                        Има и различни видове трйдинг,моля попрочети,иначе все ще си мислиш,че това което някои от нас правим не е истина, или може да стане само на демо.
                        Сполай ти, снай добри чувства.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• "Милиардерът Форбс прогнозира настъпването на ужасите от 30-те години и нова Велика депресия (видео)"

http://30dumi.eu/archives/78710

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            за Валеро ще ти дам сигнал кога да добавяш. А за Тесоро е време за взимане на
                            профит
                            Да влязох умерено. Надявам се да добавя още при по сериозен спих.

Ала днес героя на деня и шампиона си е Браса.
                            Дилма да го д.......както и нашите комуняги

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=PBR

Коментар

• Края на сесията беше Умопомрачителен

Коментар

Сел TSO ( 19.5% плюс ) и хоп отново на VLO. Преди време от влото бях скочил на тзо-то
                                Валеро са по добрия и удачния кон за отиграване на спреда с брента де имам очаквания да расте. А и е добър хедж за нефтеняците ми в допълнение към наличното ми SCO.

Лека добавка и към гилдчето макар средната ми да наближи вече 74$ ..I love it., will double
                                за Валеро ще ти дам сигнал кога да добавяш. А за Тесоро е време за взимане на
                                профит

Коментар

Working...
                                X