IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сел TSO ( 19.5% плюс ) и хоп отново на VLO. Преди време от влото бях скочил на тзо-то
    Валеро са по добрия и удачния кон за отиграване на спреда с брента де имам очаквания да расте. А и е добър хедж за нефтеняците ми в допълнение към наличното ми SCO.

Лека добавка и към гилдчето макар средната ми да наближи вече 74$ ..I love it., will double

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Света полудя
      Тия нива в Америка дори и аз не съм ги очаквал.
      Балона е голям ... който може да издържи ...
      Все си мисля че върха е тука някъде а есента 2000.
      Иначе ДАКС 10000 си заслужава шортене според мен, мина сезона на дивидентите.
      Заформя се страхотен балон в УСА, както винаги никой не си е взел урок от кризата, вероятно следващата ще бъде още по-скоро и още по-интересна!

Коментар

• Света полудя
        Тия нива в Америка дори и аз не съм ги очаквал.
        Балона е голям ... който може да издържи ...
        Все си мисля че върха е тука някъде а есента 2000.
        Иначе ДАКС 10000 си заслужава шортене според мен, мина сезона на дивидентите.

Коментар

• човек като погледне дау графиките как да скъси?грехота е

Коментар

• Следваща съпротива, но едновременно и мощен траплин за нагоре при S&P 500 може да бъде 1961.
            Тогава първи американски астронавт излита в космоса.
            Все пак по известен с думите: "Мили боже, моля те, не ме оставяй да се прецакам"

Коментар

• шах мат с пешката

Коментар

• пичове има дау прасета и фашаги по 0,5 има и по 0,1

според вас еврейчетоманго Хахо как ще ме фалира

наздраве . идва време аз да трепя

Коментар

• като гледам графиките ако не средниш и постоянно не доближаваш няма шанс но пък със среднене не винаги имаш шанс а и от 7500 до сега не можеш да нямаш поне 10 и то на курс далеч от сегашния

Коментар

• освен 10 000 вече има и друг ризистънс - 1950
                    а за късите постоянно връща и има възможности човек да си затвори, дори и на печалба.
                    само хемилио е казал че си ги държи дългосрочно

Коментар

• проблем са късите в момента.има хора които пишат тук че скъсяват дакс от 7500 все скъсяват и пак скъсяват и все накрая актуални в дневния марж така че това става само на демо след рестарт на сметката.няма друг начин. нямам представа с каква цел?платено или какво. но не е коректно да се изтъпанеш тук да пишеш глупости а някои които сега започват да търгуват да четат от теб и да се връзват.вярно че всеки носи глава на раменете си но.....днес си къс от 9930 след месец курса ще е 10200 да речем без да е слизал до 9930 но сигурно тогава ще си къс от 10180 и пак ще си наред

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                        А отворени къси имаш ли?
                        аз иам на DAX на 9930 и опции на SPX че ще бъде под 1965 до втората седмица на Юли, па те нека си го издуват ....
                        проблем ли са късите ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          пак казвам късо
                          А отворени къси имаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Е как да не са се впечатлили ?
                            Малко ли ти се струва Гърция + 3.7%, Турция +3.5, Испания и Италия 2 и 2.3% Австрия 1.7 и т.н.
                            Аз доволен вчера, надявам се още да ралят
                            аз гледам SMI, FTSE, DAX, EURSTOXX за разлика от американските са не толкова надъхани, но ше повлече тва крак и ше си ебе века тогава ....
                            и бате с тая Гърция ше те замоля там само измислена история да привлекат глупаци да купуват, че немските и австрииските банки да си върнат загубите по бондовете там, ебал сам ги комшиите само трошат чинии по ресторантите и свикнали некой все да им дава ...
                            Last edited by michaelis; 06.06.2014, 18:09.

Коментар

• пак казвам късо

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Ако си говорим за наско в контекста на стремежа към нива на съпротива, то следващата му цел може да е някъде около 3850, постигната в началото на 2000-та.
                                Някой търгувал ли е по онова време?
                                Спомня ли си как са си представяли тогава бъдещето на технологиите, та са го избичили до 4700. Или си е било луд шорт скуиз?
                                Тезата беше - в новата икономика печалбата е без значение, важното е да имаш пазарен дял. За пример се даваше Амазон който ежедневно губеше пари но доминираше над Барнс и Нобълс. Имаше разни фирми дето искаха да продават храна за кучета, брави за врати, някакви фантасмагорий които никога нямаше да изкарат и 2 долара както фейса или туитър в момента.

Та тогава л****то удари вентилатора когато една никаква и неизвестна що годе фирма Микростратеджи каза че ще ревизира отчетите си за последните две години заради 'счетоводни грешки' и за ден изгуби 50% от кап-а си.

Та рано или късно всичко лъсва..Сега американците признаха 1% свиване, още една две четвъртини с по -1% и ще стане ясно 17 трилиона дълг няма как да бъдат върнати с икономически ръстеж
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X