Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
[QUOTE=Windowshopper;1059599640]Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBuy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
2020 - 138$[/Q
Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
2014г - 1млрд барела офшор ойл, очаквано 2020 - 5млрд !
Между другото да опровергая една заблуда - фракинг нефта е по-скъп от екстрахирания дълбоководен.
Моя букет от ESV, RIG,SDRL,NE ми носи 7% чист дивидент.
Следващите 5-6 години поне 10-15% средногодишна капиталова очаквам от тези хартии.
Някакви идеи за друг сектор/индустрия с подобни тт данни ?
Че аз поне не се сещам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBuy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
2020 - 138$
поздрави,
ФискCustodite sortem vestram
Коментар
-
[QUOTE=pipbel;1059599580]Buy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
2020 - 138$[/Q
Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ защо толкова грубо бе колега?
Обидил ли съм ви нещо?
Успехи,нищо личноАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемайкъле танцуваш ли джексъна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКво става трейдъри?
Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАко не ти е ясно какво става,погледни златото,ако пак не ти е ясно какво става,събирай си крушите,не си за тука!
Обидил ли съм ви нещо?
Коментар
-
Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?,ако пак не ти е ясно какво става,събирай си крушите,не си за тука!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?
Коментар
Коментар