IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Ето тук вече не сте сам колега, и ние се облизваме, даже днес имах съвещание с партнърите но докат се наканим пазара затвори... лол. Както и да е, в понеделник и ние ще влизаме. Определено има интересна хипотеза с украинските драми. Кога е екс див, че ме мързи да търся?

поздрави,
    Фиск
    Все още е само предложение, за събранието в края на април.

Коментар

• също така днес си взехме малко VXX ударигхме един юлски сип, пуснахме дълго TLT, къс HAL и YUM - последните две не питайте, не съм правил аз ресърча.

и така,

поздрави.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• [QUOTE=Windowshopper;1059599640]
        Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Buy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
        2020 - 138$[/Q

Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
        Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
        Че си е специфичен, рисков,така си е, но и аз съм си висококвалифициран
        2014г - 1млрд барела офшор ойл, очаквано 2020 - 5млрд !
        Между другото да опровергая една заблуда - фракинг нефта е по-скъп от екстрахирания дълбоководен.
        Моя букет от ESV, RIG,SDRL,NE ми носи 7% чист дивидент.
        Следващите 5-6 години поне 10-15% средногодишна капиталова очаквам от тези хартии.
        Някакви идеи за друг сектор/индустрия с подобни тт данни ?
        Че аз поне не се сещам.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Buy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
          2020 - 138$
          Ето тук вече не сте сам колега, и ние се облизваме, даже днес имах съвещание с партнърите но докат се наканим пазара затвори... лол. Както и да е, в понеделник и ние ще влизаме. Определено има интересна хипотеза с украинските драми. Кога е екс див, че ме мързи да търся?

поздрави,
          Фиск
          Custodite sortem vestram

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059599580]Buy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
            2020 - 138$[/Q

Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
            Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
              Е защо толкова грубо бе колега?
              Обидил ли съм ви нещо?
              Харесва ми колко си хрисим,като пазара не е в твоята посока

Успехи,нищо лично
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Buy RIG, $38.7, soon >7.5% divident ( 3$ )
                2020 - 138$

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  майкъле танцуваш ли джексъна
                  аа аз съм го заебал, взех там от шорта колкот за цигари и са чакам са малко европейците ги пробиха само американците се праят още на Лили Иванова ама ше има гръдна жаба и там както не им се верва после ще наваксват и ше го боднат у човката на всеки бик ...

Коментар

Кво става трейдъри?
                    Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?
                    кукло стоя и чопля семки , гледам мачът

Коментар

• ааа не пъдете хахото . трябва и бичета да има за предаването на пепи василев бикове срещу мечки грешка пепи караниколов

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Ако не ти е ясно какво става,погледни златото,ако пак не ти е ясно какво става,събирай си крушите,не си за тука!
                        Е защо толкова грубо бе колега?
                        Обидил ли съм ви нещо?

Коментар

Кво става трейдъри?
                          Ако не ти е ясно какво става,погледни златото,ако пак не ти е ясно какво става,събирай си крушите,не си за тука!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Кво става трейдъри?
                            Ми очакванията станаха ясни още снощи като пробихме и затворихме под 1850. На теб не ти ли са ясни очакванията. Ако си имал късо държиш. Ако не, връзваш здраво гащите и гледаш не олискаш кълките

Коментар

• Кво става трейдъри?

Коментар

• Кукло предполагам че продажбите на дребно и първоначалните молби за помощи са те изненадали приятно.разбирам защо пускаш дълги.хамерика криза не я фаща

Коментар

Working...
                                X