If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе ти вземи поне една част на 38-39, ачи иде другото тримесечие увеличение на дивидента >7.5%, отделяне на МЛП-та и т.н....да не останеш с празни кунки на 32
Балтиеца 55% на червено от началото на годината и долу горе на нивата на 2008-9.
Ръъсттттттттттттттт
Аз се придържам към следната стратегия :
- тия дни трябва да изкарат някакви отчети, които не очаквам да са особено розови предвид заетостта на флота им .... ако това не срути цената повече от 2-3% ( при продължаващи разпродажби на NYSE ) - значи са стигнали дъното
Просто се опитвам да подражавам или да се уча от най-добрите:
"....Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай. ...."
Андре Костолани
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
То ако RIG пробие 38 го чакай направо на 32-33....Там ще го чакам ..
Бе ти вземи поне една част на 38-39, ачи иде другото тримесечие увеличение на дивидента >7.5%, отделяне на МЛП-та и т.н....да не останеш с празни кунки на 32
Това са за мене нивата за влизане/допълване. Няма нищо спешно, цяла година очаквам да се мандахерцат и да си ги тестват. Другата ще тръгнат на горе.
Което е много добре за мене, че наесен ще имам кеш да си удвоя портфейла на нисе.
Сиидрил не са за изпускане в момента, все пак близо 12% дивидент. Не очаквам да го режат или други проблеми с него. При това е бермудски, нетаксуван.
Аз предпочитам да ги имам и 3-те основни играча в сектора. Ако много я закъса някой, просто е добре за останалите пък. Комбинирано ми снасят 7% чист дивидент.
И аз така съм сложил ордерите на 39 и 48, хеджирам с къса позиция на С&П срещу евентуален борсов срив.
Петролчето и газта са скъпи, а цените на дрилърите отново падат. Чудя се да се включа ли в RIG и ESV?
Entry za RIG 38-39$
ESV ~ 48 - 48.5 $
SDRL 32-33$
Това са за мене нивата за влизане/допълване. Няма нищо спешно, цяла година очаквам да се мандахерцат и да си ги тестват. Другата ще тръгнат на горе.
Което е много добре за мене, че наесен ще имам кеш да си удвоя портфейла на нисе.
Сиидрил не са за изпускане в момента, все пак близо 12% дивидент. Не очаквам да го режат или други проблеми с него. При това е бермудски, нетаксуван.
Аз предпочитам да ги имам и 3-те основни играча в сектора. Ако много я закъса някой, просто е добре за останалите пък. Комбинирано ми снасят 7% чист дивидент.
Някой би ли определил компетентно поведението на долара.
Ами не ти е ясен въпроса, ама предполагам питаш за движенията спрямо еврото. Просто е като фасул. От юни 2012 до сега баланса на ЕЦБ се сви с 1000 млрд. Тоз на Фед-а се наду с 1300 млрд., т.е. от едната страна имаш по-малко предлагане, а от другата повече. => Долара пада, еврото качва. Точка по въпроса. Другото няма никакво значение.
Коментар