IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    нещо ми говори в ушенцето че сривчето е много ама много близо при дау.мира не ми дава
    ама айде, че се изнервям вече а иам време до другия петък повече ньет ....

Коментар

• нещо ми говори в ушенцето че сривчето е много ама много близо при дау.мира не ми дава

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Подскоците на мрялото коте бичи пазар ли му викат вече ?
        Освен това смарт мъни не го купуват сега, за разлика от зрънчовците - жито и царевицата
        Кастро бате как е GDXJ ти продаде ли ги пак ... а не тряя сега тепърва ще излитат там където тряяше да отидат ...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Освен това смарт мъни не го купуват сега, за разлика от зрънчовците - жито и царевицата

Абе ...днеска с тоз слаб долър къмодитис трябваше да рън..а само златото и медта бичат...
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Затова...позиция в бичи пазар НЕ СЕ ЗАТВАРЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              e ще видим аз затворих дългата на малко отгоре и вече съм късак.да видим какво ще излезе до утре следобед

Коментар

• Както пишат от Дойче банк, въпроса е лятна буря ли ще е, или летен ураган?

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  нещо ще се случва на индексите.златото полудя.украйна се мятат

Коментар

• нещо ще се случва на индексите.златото полудя.украйна се мятат

Коментар

• Кой клати житотоооо... и с каква цел

Коментар

• Викаш
                        Щото папата и банката на Ватикана го скъсяват.
                        Само срещу папата не бях играл досега.

Коментар

• Нискотехнологично е ман.
                          Не мож ко качи нито на смартфон, нито в облака.
                          Що пада?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            мен нещо ми се чини връх 3910 ти какво ще кажеш
                            баце цял ден връткам нагоре надолу тоя дау 120 пипона направих ама сега съм дълга как я виждаш да завърши над 16841

Коментар

• http://finviz.com/quote.ashx?t=CORN

Oхааа, вземайте царевичка бе момчета.
                              Ни поливане иска, ни силози, нито ще фалирга.
                              Гръмнах 2 пъти аз с пушката на 29.63 и 29.7

Зло, сребро и прочие дивотии...мани ги, по добър хедж от туй ( чи и на дънце) - здраве му кажи.
                              Житце малко имам, дано и там да се скине повечко

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Като минат десетина години друго ще говориш!!!
                                Говорим за технологии. Да, Щатите имат най-добрите технологични компании. Дори е меко казано. Но те са в зенита си. Останалия свят бързо наваксва и ако някъде са се успали, то заплахата, че Щатите могат да използват технологиите за изнудване (ето ти нова опорна точка) трябва да ги е събудила.
                                След няколко седмици ще лъсне, че Амазон е с потенциал на кафене в гараж в сравнение с Али Баба. да не коментирам, че харчи печалбата си за инвестиции от които никога няма да спечели.
                                Тесла е бижу, но как я виждат с пазарната капитализация наближаваща тази на Хонда, особено след гениалния ход да сподели ноухауто си безплатно.
                                И сигурно поне още 80 от 101.
                                Last edited by Tkilata; 27.06.2014, 23:55.

Коментар

Working...
                                X