IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

E то беше между 5-6$ тогава зимата, има го назад в постовете.
    Ма ти и тогава беше булиш и казваше че греша...
    Беше около 4,30 - 4,50.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      На тебе нали все скъпа ти беше газта и искаше да я скъсяваш?
      E то беше между 5-6$ тогава зимата, има го назад в постовете.
      Ма ти и тогава беше булиш и казваше че греша...

Коментар

Ми гууд, гледам червеней се на повечето места, ма и трите ми основни ЕМ пазара - руския ,турския и бразилския са си прилично зеленки, засега...

Чудя се дали да не вляза на газта..може да даде едно 30-40% до зимата...
        Кой я следеше изкъсо нея ?
        На тебе нали все скъпа ти беше газта и искаше да я скъсяваш?

Коментар

Прав си, де съм се разбързал с тая газ...нека я поразпродадат като хората.
          А за кеша,не е да няма где да сложим - то само си показва...айде още 1 силоз

http://finviz.com/quote.ashx?t=CORN&ty=c&ta=0&p=w
          Играта с газта...може да се реши на местно ниво

Ако Лавров подпечата Южния поток, американците увисват с амбициите си да захранват Европа с газ. Реално цената на американската газ трябва да падне..нооо...buy the rumour, sell the news
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Седи за газта има още малко време - да оправят Ерсте европейците и петрола да слезе на 98-99...
            Прав си, де съм се разбързал с тая газ...нека я поразпродадат като хората.
            А за кеша,не е да няма где да сложим - то само си показва...айде още 1 силоз

http://finviz.com/quote.ashx?t=CORN&ty=c&ta=0&p=w

Коментар

• Връщане на платени данъци

Полезно за притежатели на акции и облигации на чуждестранните пазари

Инвеститори в акции и облигации могат да си върнат платени данъци върху дивиденти от целия свят

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Седи за газта има още малко време - да оправят Ерсте европейците и петрола да слезе на 98-99...
                То няма какво да и оравят на Ерсте, тя си е ок. Просто очакванията за нормализиране на печалбата се превърнаха в очаквания за загуба.

Коментар

Ми гууд, гледам червеней се на повечето места, ма и трите ми основни ЕМ пазара - руския ,турския и бразилския са си прилично зеленки, засега...

I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• има ли евраци тука да чуя ръст а как весело подскачаше сутринта бичата сган . знам досаден съм . повтарям се . тралала . селяви
                    Last edited by the architect; 07.07.2014, 15:17.

Коментар

• страшен съм

Коментар

• баси кефа точно на върха бях пуснал къс фашага затварям го . да има за къси

Коментар

не зная кой е газаджията
                          шпионски скандал номер 2 се заформя межди германия и америка........
                          в Украйна нещата не са никак розови.......
                          Чакаме си корекцията
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            привет ексртасенси
                            Как е настроението днес?

Коментар

• привет ексртасенси
                              Как е настроението днес?
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• я каква хубава поредица имали от блумбърг Poker Night on Wall Street - http://www.bloomberg.com/video/poker...YrAx_wMxQ.html

Коментар

Working...
                                X