Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНа тебе нали все скъпа ти беше газта и искаше да я скъсяваш?
Ма ти и тогава беше булиш и казваше че греша...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи гууд, гледам червеней се на повечето места, ма и трите ми основни ЕМ пазара - руския ,турския и бразилския са си прилично зеленки, засега...
Чудя се дали да не вляза на газта..може да даде едно 30-40% до зимата...
Кой я следеше изкъсо нея ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрав си, де съм се разбързал с тая газ...нека я поразпродадат като хората.
А за кеша,не е да няма где да сложим - то само си показва...айде още 1 силоз
http://finviz.com/quote.ashx?t=CORN&ty=c&ta=0&p=w
Ако Лавров подпечата Южния поток, американците увисват с амбициите си да захранват Европа с газ. Реално цената на американската газ трябва да падне..нооо...buy the rumour, sell the newsI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСеди за газта има още малко време - да оправят Ерсте европейците и петрола да слезе на 98-99...
А за кеша,не е да няма где да сложим - то само си показва...айде още 1 силоз
http://finviz.com/quote.ashx?t=CORN&ty=c&ta=0&p=w
Коментар
-
Връщане на платени данъци
Полезно за притежатели на акции и облигации на чуждестранните пазари
Инвеститори в акции и облигации могат да си върнат платени данъци върху дивиденти от целия свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСеди за газта има още малко време - да оправят Ерсте европейците и петрола да слезе на 98-99...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи гууд, гледам червеней се на повечето места, ма и трите ми основни ЕМ пазара - руския ,турския и бразилския са си прилично зеленки, засега...
Кой я следеше изкъсо нея ?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
има ли евраци тука да чуя ръста как весело подскачаше сутринта бичата сган . знам досаден съм . повтарям се . тралала . селяви
Last edited by the architect; 07.07.2014, 15:17.
Коментар
-
шпионски скандал номер 2 се заформя межди германия и америка........
в Украйна нещата не са никак розови.......
Чакаме си корекциятаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепривет ексртасенси
Как е настроението днес?
Коментар
-
я каква хубава поредица имали от блумбърг Poker Night on Wall Street - http://www.bloomberg.com/video/poker...YrAx_wMxQ.html
Коментар
Коментар