мен нещо ми се чини връх 3910 ти какво ще кажеш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕ така де ама поне дакса да шаваше а то и него след 16.30 го почват.иначе кефала незнам какво по конструктивно. Чакам ги да ицплющат надолу .наско поне зо 3456.дау 16000 .карат ме да чакам ама то после ще си заслужава чакането.
Да ме бе послушал да късиш софка - богат да си вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениее ама преди имаше движения в 10,00 в 14,30 в 15,30 а сега само след малко
премаркета ти почва в 15.00 наше време, афтърауърса приключва в 00.00 ч наше / ку не си наясно де /Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедакса горе доле падна ама тия мошаци не щат бе
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедакса горе доле падна ама тия мошаци не щат бепа вие си гледайте новини и ги тълкувайта как ви е угодно
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСпоред мен днеска да запазим добрия тон
КЪСОООО
Архитекте,чак сега ли ти запали лампата?
Естествено,че пичовете зад голямата локва движат пазара,и това не е от скороАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар