Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеДо Август американците ще продадат 1 трилион дълг - Тия пари в голямата си част ще дойдат от продадени акции
Очаквам че все пак преди това ще направят малко рали и ще ги дебна пак да скъсявам FTSE-то
Не виждам как ще продадат 1 трилион без това да се отрази на акциите в глобален мащаб
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекак е еверйски плямпачи що не пишете в тая тема хяхяххяхяхяхяхяхя
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе нам, ама този път дори аз смятам, че ще върви нагоре. Последен шанс преди излитането покрай "изненадващото" споразумение.
... просто утепахме рибата! При все това още държим PSQ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеETRN в момента е с много добре откъм риск/печалба. Компанията е за тръби, но не е командитно д-во.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУтре е петък. Кой ли ще фалира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова е свирено. Да гледаме напред. Към следващия фалит.
Аз се оглеждам за заместник на Унилевер в портфейла, но нещо не откривам. Такива кежави дивиденти ме не устройват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Не, това е Правило 6: Dont fight the FED /less valid than rule 1/
Rule 1: Trend is your friend, dont fight the tape
Marty Zweig
ФЕД ще клекне, ако банките продължат да се суркат, неслучайно пазарът дисконтира сваляне на лихвата още тази година
Коментар
Коментар