If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз чакам "експерта" 6000 с "точните" прогнози да си каже мнението,че все коментира другите.
Но го хвана страх явно.Дай му само да плюе
Фалитите в ЕС нарастват бързо! Испания е лидер в тази класация. Интересно е по-доброто представяне на Италия за момента. Ситуацията е такава, въпреки колосалните фискални програми за подкрепа на бизнеса и домакинствата, които текат в последните години. А тези програми не могат да бъдат вечни. Тази графика вероятно ще изглежда все по-заплашително в следващите месеци с навлизането на ЕС все по-дълбоко в рецесията. Източник: Barclays
Опари се викаш няколко пъти и боли
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
Към момента няма причина долара да спре да се качва.
Терзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
Опари се викаш няколко пъти и боли
От колко ще го скъсяваш тоя път?
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Все другите какво били казали.Кажи и ти един път ! Знам,че те е страх,че ще ти лъсне невежеството но опитай,не боли
Каква ти е прогнозата за долара? да ти обясня къде бъркаш после
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
Терзиев на 7600 и аз не мисля да го скъсявам та дори и да изпусна една врътка, но ако мине 7800 ще го следя много внимателно
Относно долара бъркаш - Тука разправяха как ако Щатите почнели да печатат долърът щял да умре еми почнаха долърът даже се качи леко
Същото е и с лихвите ще свалят лихвите и всички останали ще ги последват и долърът пак няма да пострада
Според мен "умните" пари правят ужасяващо грешната калкулация да залагат на сваляне на лихвите. Това би затрило $ и просто не ми се вярва да се случи.
И въпреки това - в никакъв случай не бих скъсявал FTSE. Изключително лошо съотношение риск/печалба. Имаш надценен GBP, което допълнително работи срещу теб.
До Август американците ще продадат 1 трилион дълг - Тия пари в голямата си част ще дойдат от продадени акции
Очаквам че все пак преди това ще направят малко рали и ще ги дебна пак да скъсявам FTSE-то
Не виждам как ще продадат 1 трилион без това да се отрази на акциите в глобален мащаб
Коментар