Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Мдаа, сега мечките ще разберат, че едни от най-мощните бичи пазари са в инфлационна среда. Справка Турция и Аржентина
Коментар
-
Мдаа, сега мечките ще разберат, че едни от най-мощните бичи пазари са в инфлационна среда. Справка Турция и Аржентина
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
Пари има яко, въпроса е кога ще влязат мощно
Коментар
-
Пари има яко, въпроса е кога ще влязат мощно
Погледни назад в темата да видиш как насдакчиите ти обясняват, че 12%/годишно е някакъв почти непостижим успех. За чий да поемаш риск, коги можеш на момента да имаш половината от това БЕЗ РИСК.
Ако оперирах с чужди пари, щях да вляза до ушите в sqqq. Единственото, което ме мъчи е, че слизането е бавно и продължително, а хеджовете ми са за по-рязко слизане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нъц. Откъде пари. Петък беше ден за продажби.
- 1 like
Коментар
-
Подкараха индексите,май отлепяме нагоре
Коментар
-
X4 близо. Бива, ама малък залог.
В началото на сесията имах надежда за някакви наистина безумни множители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение100 гущера за купчинка утрешни колци на cs.
В началото на сесията имах надежда за някакви наистина безумни множители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение100 гущера за купчинка утрешни колци на cs.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
ledosvetlenie ти ли си ?
ей, как те надуших само,
6000, и не ми се оправдавай, че не си ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
.......
ей, как те надуших само,
6000, и не ми се оправдавай, че не си ти
- 1 like
Коментар
-
За Woodside нямаш данък при източника. Дивидентите са добри. Скоро ще го обявят. Трябва да купиш на борсата във Франкфурт обаче. Ако ще се занимаваш, Interactive няма алтернатива за България. Ако ще е само Woodside - отиди при някой от нашите посредници.
Освен това, ако си за дивидента само, помисли дали не е по-добре да вземеш ДЦК.
Защо Франкфурт? Ако е заради данък в/у капиталовата печалба - не се търгуват на регулиран пазар.
Ако ще е български посредник за Франкфурт - ЕФОКС на Еврофинанс член на Deutsche Boerse: https://www.eurofinance.bg/platforms/efocs/
0,1% минумум 6 евро на изоълнена поръчка: https://www.eurofinance.bg/services/...cheBoerseTaksi
Коментар
Коментар