Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
ledosvetlenie ти ли си ?
ей, как те надуших само,
6000, и не ми се оправдавай, че не си ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
.......
ей, как те надуших само,
6000, и не ми се оправдавай, че не си ти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
За Woodside нямаш данък при източника. Дивидентите са добри. Скоро ще го обявят. Трябва да купиш на борсата във Франкфурт обаче. Ако ще се занимаваш, Interactive няма алтернатива за България. Ако ще е само Woodside - отиди при някой от нашите посредници.
Освен това, ако си за дивидента само, помисли дали не е по-добре да вземеш ДЦК.
Защо Франкфурт? Ако е заради данък в/у капиталовата печалба - не се търгуват на регулиран пазар.
Ако ще е български посредник за Франкфурт - ЕФОКС на Еврофинанс член на Deutsche Boerse: https://www.eurofinance.bg/platforms/efocs/
0,1% минумум 6 евро на изоълнена поръчка: https://www.eurofinance.bg/services/...cheBoerseTaksi
Коментар
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеЗдравейте! Насочиха ме към тази тема , ако може да получа малко повече информация/разяснение. Искам да закупя акции към woodside.Въпроса ми е през коя платформа да го направя , как стоят нещата с получаването на дивиденти и т.н Може ли да се разчита на някаква доходност макар и минимална от тези дивиденти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
За Woodside нямаш данък при източника. Дивидентите са добри. Скоро ще го обявят. Трябва да купиш на борсата във Франкфурт обаче.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от go6ko0o Разгледай мнениеЗдравейте! Насочиха ме към тази тема , ако може да получа малко повече информация/разяснение. Искам да закупя акции към woodside.Въпроса ми е през коя платформа да го направя , как стоят нещата с получаването на дивиденти и т.н Може ли да се разчита на някаква доходност макар и минимална от тези дивиденти ?
Освен това, ако си за дивидента само, помисли дали не е по-добре да вземеш ДЦК.
Коментар
-
Здравейте! Насочиха ме към тази тема , ако може да получа малко повече информация/разяснение. Искам да закупя акции към woodside.Въпроса ми е през коя платформа да го направя , как стоят нещата с получаването на дивиденти и т.н Може ли да се разчита на някаква доходност макар и минимална от тези дивиденти ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеИмам въпрос към Терзиев ,от къде мога да видя информация за ДЦК и облигации ,защото от Елана ми пратиха едни таблици ,със данни за доходности и купони ,но ми обясниха че сравнително трудоемко им било да ги пращат в реално време или да кажем след седмица ако пак питаш,та въпроса ми е има ли източник където и ти може да ги следиш по падежи,срокове и някакви основни данни ,за Европа говоря
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ реално време си ги има и на investing точка цом. Търсачката на IBKR. Там са заедно с облигациите - bond search
Коментар
-
Имам въпрос към Терзиев ,от къде мога да видя информация за ДЦК и облигации ,защото от Елана ми пратиха едни таблици ,със данни за доходности и купони ,но ми обясниха че сравнително трудоемко им било да ги пращат в реално време или да кажем след седмица ако пак питаш,та въпроса ми е има ли източник където и ти може да ги следиш по падежи,срокове и някакви основни данни ,за Европа говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Точно като китайците отварят икономиката да се шорти BABA?? Гранде сур ще има, обаче преди това ще преживеем още един последен мощен ЪП
По същия начин ги хванах де факто на дъно.
A iначе продължаваме по малко с JBS.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПрави ли ви вчепетлений колко скъпи са путовете за китайките. Иска ми се да направя един залог от сорта BABA на 50 падеж януари 2024, но пет парчета излизат близо 1000 гущера. Идеи за игра през друг продукт?
Коментар
Коментар