If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
иначе за сега съм се спрял като вариант за отиграване при възстановяване на цената на PBR VALE SDRL и TGA които според мен могат да дадат доста добър профит при обръщане на тренда
Петробрас е много хай кост продюсър, пък да не броим дълга, националността и останалите му проблеми. Надценен на тия нива.
За мен - бягай като от чумаво от първото и третото.
второто - най рано към края на годината.
последното - може....на порцийки.
Рисковите играчи могат да заложат на шистоваците - например тия не са с много дълг... http://finviz.com/quote.ashx?t=wll&ty=c&ta=0&p=m
Ама като се има предвид, че се очаква 2/3 от шистовите компании да хвърлят кърпата до 2017 ...
хубаво си го казал....има логика в написаното от теб....но според мен годината ще приключи след дъното(може би около 20$) на 40-50$ за барел....все си мисля че цени под 30 са нереално ниски и нерентабилни за всички производители....но пазаря ще покаже най-добре
иначе за сега съм се спрял като вариант за отиграване при възстановяване на цената на PBR VALE SDRL и TGA които според мен могат да дадат доста добър профит при обръщане на тренда
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар