Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеE нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...
Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми от чисто техническа гледна точка пада ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПетролът пак пада. Ексън и Шеврон натежават на Дау.
Коментар
-
SPX and NYA Updates: Bulls Running Out of Real Estate
3rd red wave (intermediate) Target for SP500: 1770+/-, could easily stretch as low as 1620"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми от чисто техническа гледна точка пада ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПреди нова година. Сега нямам къси. Според мен пазара ще е нагоре. Нямам идея защо сега пада, но не виждам логика в този спад и не мисля да се забивам в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАко нямаш топки и нерви да издържиш подобно движение, застраховай се навреме. Не знам дали мечият пазар ще се случи, но през последната една година вероятността за него нарастна многократно.
Успех и по-малко нерви!
Само да добавим че тоя 7годишен бик е вече въздърт пъпърдак, почти пенсионер.
За последните 90г има 13 рецесии, та средното е баш 7годин.
Дали ще е китай, дали ще е друг черен лебед, било икономически или геополитически - се нещо ще излезе, дали едния месец или след 3г...няма кой да ти каже.
Трябва да си е нащрек и подготвен човек....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЩо, такива работи са си в реда на нещата, и аз извадих повечето къси, но като гледам пак ще се наложи да ги пускам
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекога пусна късите на Нова Година точно нали ??и сигур имаш и къси в точния момент под ръка .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекога пусна късите на Нова Година точно нали ??и сигур имаш и къси в точния момент под ръка .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо по дяволите щатските и Даксът пропаднаха групово надолу изведнъж, да не би някоя шебекиня от вашингтонският зоопарк да е изнасилила Обонго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз винаги имам дълги, а късите ги затворих сутринта.и сигур имаш и къси в точния момент под ръка .....
Коментар
Коментар