Първоначално изпратено от trader1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДа ги видим чайна бабетата доколко ще докарат утре индексо като нямат вече спирачки...а и вече 3000 го пробиха..
МОЖЕ да слезе и до 2700, дори до 2500, но няма начин да се задържи там.
Днес ного се боях азиатските хора да не напълнят гащите след краварската простотия вчера, но засега те се борят храбро - масово са на червено, но минимално и се опитват да обърнат. Днес Вермахтът и Червената армия трябва да спасяват светът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНадали дивидентът на добре печелеща компания ще падне, защото и е паднала цената... въпросът е, че просто няма как да падне до подобни нива. Сметнах това и за Allianz - при спад на цената със 75% дивидентната доходност ще е над 18%. Нали разбираш, че това просто няма как да се случи. Кой ще продаде за 38 кинта акция, която му носи 7 кинта дивидент - някой кретен ли?life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЦял ден махам къси и накрая се оказа, че съм се престарал и съм по-дълъг отколкото искамутре трябва да пускам къси пак, въобще кипи безмислен труд
life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЦял ден махам къси и накрая се оказа, че съм се престарал и съм по-дълъг отколкото искамутре трябва да пускам къси пак, въобще кипи безмислен труд
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДал е възможност световната икономика да се развива без голяма война вече 70 години. Определено е направил повече за световната икономика от който и да било друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, бе - аз: виновен, а не - мишкуняците и дръпнатооките и чаршафосаните.
Проклетидаса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДал е възможност световната икономика да се развива без голяма война вече 70 години. Определено е направил повече за световната икономика от който и да било друг
Пробвай пак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОт месеци не съм ги пускал по телевизията, май избягвам и да ги чета вече. Ще се придържаме явно само към отчетите и графиките за напред.
Импе, стига си подскачал, казах ти да си стискаш жълтото и да си свиркаш. Откакто ни нагази темата през лятото взе да става все по- зле и по- зле
Проклетидаса.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТоя е измислил Бомба.
Хайде, ТИ си от хората, които би трябвало да отговорят... оставям ви го за домашно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОпенхаймер
Хайде, ТИ си от хората, които би трябвало да отговорят... оставям ви го за домашно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОт месеци не съм ги пускал по телевизията, май избягвам и да ги чета вече. Ще се придържаме явно само към отчетите и графиките за напред.
Импе, стига си подскачал, казах ти да си стискаш жълтото и да си свиркаш. Откакто ни нагази темата през лятото взе да става все по- зле и по- зле
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ огромно количество пълни глупости, разказвани със сериозен глас по бизнес медии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКато заговорих за Форд - тестови въпрос на който учениците ми знаят отговорът:
Кои са двамата създатели на съвременната икономика? Единият е Форд, а другият е?
.......................
Коментар
Коментар