IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Кат ти гледам аватара по скоро жълтоглед си станал напоследък....
    Пусни си един тест за хепатит...за всеки случай
    То нормално да е жълтоглед при това време отвън

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Страх те е да отвориш файловете ли?
      Прав си - тези ще играят хазарт

Коментар

• Страх те е да отвориш файловете ли?

Коментар

• Може някъде някой да котира някакви глупости, но това определено няма да има нищо общо с реален пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Не съм много съгласен. Фючърсите бачкат доколкото знам. А като ги няма котаците, мишките мишкуват
            http://www.cmegroup.com/tools-inform...iday-calendar/

http://www.globalfutures.com/resourc...ayschedule.asp

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Още сега мога да ти кажа как ще затвори в понеделник на 0 изменение
              Не съм много съгласен. Фючърсите бачкат доколкото знам. А като ги няма котаците, мишките мишкуват

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Вярвай си...
                Аре да се ловим на бас Аз казвам твърдо 0 промяна в понеделник - ти ако искаш дори кажи само посока - готов съм да приема баса на да кажем 1/2 за мен за каквато сума кажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  . и не защото средата е добра, а защото прекалено много чернигледи станахме....
                  Кат ти гледам аватара по скоро жълтоглед си станал напоследък....
                  Пусни си един тест за хепатит...за всеки случай

Коментар

Вярвай си...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      В петък дъртия затвори на -2,3 %,в понеделник пак ще пада.Ще има ден в който спада може цапардоса до -10%,вероятно тогава ще обърне,но къде е тя още.

Коментар

Пип, пазара почва да расте когато песимизма е достигнал тавана. И да пада при връх на оптимизма. Може и още да паднат - но няма много мегдан за това.

Аз мисля че вече съм поствал най-полезния рисърч на пазара, който излиза на седмична база, но пак да го постна

http://www.factset.com/websitefiles/...nsight_1.15.16

След последните спадове СП 500 се намира там където се предполага от очакванията за печалбите на компаниите - без капка оптимизъм вкаран в цените. Но и без песимизъм. Сега като вървят отчетите, ако се случи това което се случва по принцип 60-70% от компаниите да бият очакванията и това веднага ще даде импулс за нагоре - просто оценките ще се променят.

Едва ли ще даде импулс за ново трендове движение - все още. Съмнява ме да бият резултатите с много. Но пак ще го вкара в диапазона от последната година.
                        и аз очаквам една бича атака до към средата на май-началото на юни, а после каквото сабя покаже... и не защото средата е добра, а защото прекалено много чернигледи станахме....
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Пип, пазара почва да расте когато песимизма е достигнал тавана. И да пада при връх на оптимизма. Може и още да паднат - но няма много мегдан за това.

Аз мисля че вече съм поствал най-полезния рисърч на пазара, който излиза на седмична база, но пак да го постна

След последните спадове СП 500 се намира там където се предполага от очакванията за печалбите на компаниите - без капка оптимизъм вкаран в цените. Но и без песимизъм. Сега като вървят отчетите, ако се случи това което се случва по принцип 60-70% от компаниите да бият очакванията и това веднага ще даде импулс за нагоре - просто оценките ще се променят.

Едва ли ще даде импулс за ново трендове движение - все още. Съмнява ме да бият резултатите с много. Но пак ще го вкара в диапазона от последната година.
                          В петък дъртия затвори на -2,3 %,в понеделник пак ще пада.Ще има ден в който спада може цапардоса до -10%,вероятно тогава ще обърне,но къде е тя още.

Коментар

• Пип, пазара почва да расте когато песимизма е достигнал тавана. И да пада при връх на оптимизма. Може и още да паднат - но няма много мегдан за това.

Коментар

• Споко, ще има още спадове.
                              На пазара има страх, но не и паника.
                              Като тръгнат да хвърлят кърпите да се надяваме че ще го усетим. Та да режем овреме късите и да се удължаваме...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                Много непредвидима ми се вижда работата с петрола. Сигурно ще пада още, но в един момент най-слабите играчи (малки и средни шистовци) трябва да отпаднат от играта и тогава тренда може да се промени.

Но всеки знае себе си. Ти реагираш бързо на промените в пазара и сигурно ще го отиграеш добре.
                                http://www.koenig-cie.de/en/content/...000-199999-tdw

Като вземат да им падат чартърите и ще ги махна. Това не изглежда да се случва все още и може да не се случи с години. А през цялото това време ще си прибирам 13% дивидент. При средна очаквана дългосрочна доходност на СП от 12%

Коментар

Working...
                                X