Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСтрах те е да отвориш файловете ли?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе съм много съгласен. Фючърсите бачкат доколкото знам. А като ги няма котаците, мишките мишкуват
http://www.globalfutures.com/resourc...ayschedule.asp
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще сега мога да ти кажа как ще затвори в понеделник на 0 изменение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВярвай си...Аз казвам твърдо 0 промяна в понеделник - ти ако искаш дори кажи само посока - готов съм да приема баса
на да кажем 1/2 за мен за каквато сума кажеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение. и не защото средата е добра, а защото прекалено много чернигледи станахме....
Пусни си един тест за хепатит...за всеки случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще сега мога да ти кажа как ще затвори в понеделник на 0 изменение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ петък дъртия затвори на -2,3 %,в понеделник пак ще пада.Ще има ден в който спада може цапардоса до -10%,вероятно тогава ще обърне,но къде е тя още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПип, пазара почва да расте когато песимизма е достигнал тавана. И да пада при връх на оптимизма. Може и още да паднат - но няма много мегдан за това.
Аз мисля че вече съм поствал най-полезния рисърч на пазара, който излиза на седмична база, но пак да го постна
http://www.factset.com/websitefiles/...nsight_1.15.16
След последните спадове СП 500 се намира там където се предполага от очакванията за печалбите на компаниите - без капка оптимизъм вкаран в цените. Но и без песимизъм. Сега като вървят отчетите, ако се случи това което се случва по принцип 60-70% от компаниите да бият очакванията и това веднага ще даде импулс за нагоре - просто оценките ще се променят.
Едва ли ще даде импулс за ново трендове движение - все още. Съмнява ме да бият резултатите с много. Но пак ще го вкара в диапазона от последната година.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПип, пазара почва да расте когато песимизма е достигнал тавана. И да пада при връх на оптимизма. Може и още да паднат - но няма много мегдан за това.
Аз мисля че вече съм поствал най-полезния рисърч на пазара, който излиза на седмична база, но пак да го постна
След последните спадове СП 500 се намира там където се предполага от очакванията за печалбите на компаниите - без капка оптимизъм вкаран в цените. Но и без песимизъм. Сега като вървят отчетите, ако се случи това което се случва по принцип 60-70% от компаниите да бият очакванията и това веднага ще даде импулс за нагоре - просто оценките ще се променят.
Едва ли ще даде импулс за ново трендове движение - все още. Съмнява ме да бият резултатите с много. Но пак ще го вкара в диапазона от последната година.
Коментар
-
Пип, пазара почва да расте когато песимизма е достигнал тавана. И да пада при връх на оптимизма. Може и още да паднат - но няма много мегдан за това.
Едва ли ще даде импулс за ново трендове движение - все още. Съмнява ме да бият резултатите с много. Но пак ще го вкара в диапазона от последната година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМного непредвидима ми се вижда работата с петрола. Сигурно ще пада още, но в един момент най-слабите играчи (малки и средни шистовци) трябва да отпаднат от играта и тогава тренда може да се промени.
Но всеки знае себе си. Ти реагираш бързо на промените в пазара и сигурно ще го отиграеш добре.
Като вземат да им падат чартърите и ще ги махна. Това не изглежда да се случва все още и може да не се случи с години. А през цялото това време ще си прибирам 13% дивидент. При средна очаквана дългосрочна доходност на СП от 12%
Коментар
Коментар