If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази вечер нещо май ни готвят?
Дано не съм прав, ама точно така стана предишният път голямното падане през Август миналата година.
Ще стискам палци по-малко хора да са изгорелите.
Дали пък някой не го прочете тоя файл вече, че цената на газта рипа
И после да вярваш на пазара ....
"503 - Sorry! This file is temporarily unavailable.
A new version of this file is currently pending release.
This page should automatically refresh to download the new release at 10:30:00 AM (in 457 seconds)
If it does not, click here to manually re-try."
Това е обонго в края на годината, след като Тръмп го уволни.
незнам дали ше стане Тръмпа много го мразят нещо в Сашш значи той е човека ама дали ше го пуснат евреите незнам ....... иначе маймунката е готина, годината на "пакостите" .....
Нищо не са ми взели - от повечето съм на незначителен минус, от Allianz (с най-голяма тежест във външният ми портфейл) още съм на добър плюс.
Ще възстановят - Даксът вече се бори да обърне.
Е, не са ти взели все още. Сега почват Като се паникьосат бабите и шанхаеца издумка 1000, вече ще е късно да се притесняваш
Ама кво ти пука ти нали си над 50% злато и камъни. От там ще си доста напред при такъв сценарий. Свиркай си и недей се пали толкоз.
Според вас къде ще спре тоя глупак? Вижте къде е бил преди пет години, къде се е влачил като охъл оттогава, къде се качи и къде е сега.
За мен на нива под 3000 Китай е вече подценен, защото... колко е нарастнала китайската икономика за тия 5 години? - 40%, може и повече...
Накрая пак правителството ще "налее" още 40-50 МБ, ще направи една скрита национализация през борсата и ще остави бабетата с пръст в уста.
В края на 2005 г. този индекс се търгуваше около 1000 пункта. Две години по-късно стигна 6000 Смяташ ли, че китайската икономика е нарастнала за същия период с толкова, че да оправдае ръста?
Преди да се върне, при това за кратко, към справедливите си нива, всеки пазар скача от едната крайност до другата. Така е и тук.
Коментар