Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМоже и на 1000 да слезе, но едва ли ще има в момента някакви тотални шокове или брутална рецесия, за да слезне чак там, и то бързо. Ще има попречистване.
Енергийните компании не са свалили индекса, а петрола е "дупка". Това изобщо без препратка към рецесия и ставащото в Китай, ще почва да се реализира! Останалото е настрана!
Пътя е следния!
СПАДОВЕ - РЕЦЕСИЯ - QE4 - ХЕЛИКОПТЕРНИ ПАРИ- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ- СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА СТАГНАЦИЯ- ПРОМЯНА НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ!
Таргет 5-8 години!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеее стига де чааай да се измъкна .... ае квот такова ако ще и на 1000 да слезне
Енергийните компании не са свалили индекса, а петрола е "дупка". Това изобщо без препратка към рецесия и ставащото в Китай, ще почва да се реализира! Останалото е настрана!
Пътя е следния!
СПАДОВЕ - РЕЦЕСИЯ - QE4 - ХЕЛИКОПТЕРНИ ПАРИ- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ- СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА СТАГНАЦИЯ- ПРОМЯНА НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ!
Таргет 5-8 години!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо няма да стане.
Ще паднат с около 4% европейските и ще възстановят.
Тия перверзии ги правят китайците - ама Шанхаецът няма ного мегдан да пада - както имаше такъв лятото. В моментът имам изключително мощно Дежа ву - но за нещастие с ограничен времеви обхват - затова говоря със здрав разум, а не с прогностическа дарба.
Е, пуснах за продан малко Мишоци все пак.
Всеки с вижданията си! Играй дълго, прави пари!
Аз за това, което според мен следва, "пея" систематично още от както си направих акаунта във форума, миналата година пролетта!
2016г. ще покаже, кой прав кой крив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз специално днес съм КЪСО! Но прогнозата е не само днес!
Поне до 1700-1600.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе предвидил това ли, Монетов?
то че няма да излезна сух от водата няма ама поне да вземам мерки овреме да не потъне кораба с капитана накрая ....
Но има едно НО че в Сряда е FOMC а в петъка NFP а тези имат навика да го карат в обратната посока преди тези срещи ..... ако ли не то слизаме и толкоз ...Last edited by michaelis12; 04.01.2016, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКакво ще ни препоръчаш да си напазаруваме от Шанхай ?
Там ми е по-мътно и от руския пазар .
Аз определено го чакам под 3 000 .... ако ли не - ще ходим у Бразилия (BBD, ITUB)
Харесал съм си само HSBC (около 30-32 $) - не, че е китайска ама е добре е вързана към тамошния пазар
Шанхаецът може да слезе временно под 3000, ама няма да се задържи там.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто и Германия тръгна лошо - червено един вид - проклети китайци - не че не го предвидих - дори и клиентите си предупредих - ама пак ядосвам.
Майк - което казах и лятото - и сега: актуално - всяка търговия в Китай под 3000 пункта на Шанхаецът, граничи с идиотията.
Там ми е по-мътно и от руския пазар .
Аз определено го чакам под 3 000 .... ако ли не - ще ходим у Бразилия (BBD, ITUB)
Харесал съм си само HSBC (около 30-32 $) - не, че е китайска ама е добре е вързана към тамошния пазарЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТепърва, ще гледаш какво става!
Ще паднат с около 4% европейските и ще възстановят.
Тия перверзии ги правят китайците - ама Шанхаецът няма ного мегдан да пада - както имаше такъв лятото. В моментът имам изключително мощно Дежа ву - но за нещастие с ограничен времеви обхват - затова говоря със здрав разум, а не с прогностическа дарба.
Е, пуснах за продан малко Мишоци все пак.Last edited by Императорът; 04.01.2016, 11:20.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕто и Германия тръгна лошо - червено един вид - проклети китайци - не че не го предвидих - дори и клиентите си предупредих - ама пак ядосвам.
Майк - което казах и лятото - и сега: актуално - всяка търговия в Китай под 3000 пункта на Шанхаецът, граничи с идиотията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемани недей аз съм дълго както винаги наопаки .... пу дееба неговата леля .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемани недей аз съм дълго както винаги наопаки .... пу дееба неговата леля .....
Поне до 1700-1600.
Коментар
-
Ето и Германия тръгна лошо - червено един вид - проклети китайци - не че не го предвидих - дори и клиентите си предупредих - ама пак ядосвам.
Майк - което казах и лятото - и сега: актуално - всяка търговия в Китай под 3000 пункта на Шанхаецът, граничи с идиотията.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеВсичко е прелюдия към рецесията!
Разбира се, има и "СТРАНИЧНИ ШУМОВЕ"!
Един от най-добрите залози за мен, за началото на 2016г. е КЪСО S&P 500!
Както се казва: Ти да видиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПроклетите китайци пак направиха перверзия - както и очаквах - нали падна някакво ограничение за продажби от мажовците ли - какво беше.
Даже притесняващо - някакви прави черти :
http://www.bloomberg.com/quote/SHCOMP:IND
Да не са спрели търговията тия негодници?
Боядисаха в кървавочервено цяла Азия - проклети мишкуняци, баби такива.
Разбира се, има и "СТРАНИЧНИ ШУМОВЕ"!
Един от най-добрите залози за мен, за началото на 2016г. е КЪСО S&P 500!
Както се казва: Ти да видиш...
Коментар
Коментар