IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мише защо се опитваш да разсъждаваш за числа . в твоя фундамент няма числа има само еверйски новини . нале така . така че си гледай акцииките и таци година като направи един сопол искам да купуваш зверски . да купуваш яко и да завещаеш купеното на чааааветата . хяхяхяхяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      От друга страна (технически погледнато),трябва да се изпусне малко парата.
      Не вярвам, че цялото шортещо воинство ще направи луди пари при следващата корекция. Иначе аз не си променям таргета от 2300 за СиП за декемрви 2017.

Коментар

• Естествено,че ще надуе дефицита,няма иначе как,важното е да не се тръби за това,а де се покажат ползите-да речем ремонти по магистралите и т.н.
        Има си хора,които го съветват,къде ще настъпи много котето(Китай),не вярвам да направи толкова сериозни грешка-да разпали светована търговска война.
        От друга страна (технически погледнато),трябва да се изпусне малко парата.
        Last edited by hemilio; 20.02.2017, 08:02.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Нямам собствена по-достоверна прогноза от средностатистическата на анализаторите...

Значи разбирам, че hemilio и ти смятате, че ако тези числа са верни, то не е разумно да се шорти. И аз така.
          аз съм скептично настроен

засега Тръмп типично като продавач на НИ лансира само хубавите страни на проекта (бъдещите му политики), но неглижира цената, а тя ще е много сериозна.

няма да се изненадам ако надуе дефицита повече и от обамата, но както това не пречеше преди като мине държавния дълг 20 трилиона, като се скара с Китайците...въобще нещата пред бизнеса не са прогнозируеми както ги правят сега прогнозите големите анализатори.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

зависи дали вярваш на всичко, което ти сервират 'доказаните' медии и анализатори

същите само преди няколко месеца предричаха победа за Килъри
            същите предричаха срив на пазара ако по някаква мин случайност Перукан стане президент...
            Нямам собствена по-достоверна прогноза от средностатистическата на анализаторите...

Значи разбирам, че hemilio и ти смятате, че ако тези числа са верни, то не е разумно да се шорти. И аз така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Очакваният растеж на печалбата на СиП 500:
              за 2017 е 10.2%
              за 2018 е 11.8%

В момента форуърд Ц/П съотношението е 17.6 като средното за последните 25г. е 15.9.

Въпросът ми е разумно ли е да се шорти?
              зависи дали вярваш на всичко, което ти сервират 'доказаните' медии и анализатори

същите само преди няколко месеца предричаха победа за Килъри
              същите предричаха срив на пазара ако по някаква мин случайност Перукан стане президент...
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Няма никакъв проблем да направи 10% за 2017,по-важното е от къде ще мине преди това

Коментар

• Очакваният растеж на печалбата на СиП 500:
                  за 2017 е 10.2%
                  за 2018 е 11.8%

В момента форуърд Ц/П съотношението е 17.6 като средното за последните 25г. е 15.9.

Въпросът ми е разумно ли е да се шорти?

Коментар

• Важното е да има един голям за Русия

Коментар

• може да спретнат една театрална постановка както направи Буш с кулите близнаци,и да изместят фокуса-царе са на манипулацията

Коментар

• Ф-15 вдигнати по тревога! Прихванаха самолет, летящ над Тръмп

Неидентифициран самолет прелетял над резиденцията на Тръмп

Камък бе хвърлен по кортежа от автомобили на американския президент Доналд Тръмп. Държавният глава е преминавал през Уест Палм Бийч, Флорида, когато е станал инцидентът.

Протестиращи се събраха на едно от кръстовищата в града, чакайки преминаването на Тръмп. Фотограф на Си Ен Ен разкри, че е бил хвърлен камък с размерите на бейзболна топка.

Той е ударил един от автомобилите, но не и президентския брониран Cadillac. Силите за сигурност са отишли в близката бензиностанция, за да изземат записите от видеокамерите.

Доналд Тръмп поляризира американското общество. След избирането му за президент на страната в редица градове имаше протести.

започна се обратното броене
                        Вся Власть Советам

Коментар

• fly my pretties! fly!

http://www.nasdaq.com/symbol/ctb/earnings-surprise
                          http://www.nasdaq.com/earnings/daily...-surprise.aspx
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                            tops ще отвори от 3$ на 4.50$ ,бях ги взел за спекула преди време.Май ще ги махна поне да се отърва от тях на 0.
                            Да не отвори само на 2и 50. Нагледал съм се на такива отваряния. Мин седмица зех CVS даже го пуснах тук мнението и беше с около процент нагоре в предварителната търговия и като отвори пазара качваше качваше качваше и пак бях на загуба защото отвори бая надолу.

Коментар

• tops ще отвори от 3$ на 4.50$ ,бях ги взел за спекула преди време.Май ще ги махна поне да се отърва от тях на 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                мишееееееееееееее ивчооооооооооо къде стееееееееееееееееее
                                Мен няма ли да ме питаш къде съм? Мишони Ивони дайте некоя конспиративна теория или пък как пазара бил честен инощо не се манипулира????

Коментар

X