IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Няма ли да има залагания тази година за СиП в края на 2017?

Моето предвиждане е, че ще си остане там където е сега и ще завършим годината на 2300.

Давам не повече от 15% вероятност да пробие над 2400 или да падне под 2000.
    Залагаш на дългосрочно кекаво пъплене? Не зная... всички знаем колко са могъщи хипермегаебасиспекулантските фондове... как ще живеят те в дългосрочен режим на кекаво пъплене? От какво ще печелят?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Няма ли да има залагания тази година за СиП в края на 2017?

Моето предвиждане е, че ще си остане там където е сега и ще завършим годината на 2300.

Давам не повече от 15% вероятност да пробие над 2400 или да падне под 2000.

Коментар

• Аферим. Голямо битка един вид така да се каже. Аз мисля, че при всички положения ще стане 20 000, дори за малко - та бичетата да си направят кефът. След 20 000 ще видим какво... но за мен: пътят надолулу е ного по-лесен от пътят нагоре.

Коментар

• импе, 19999.63 е номер 2

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Аха, уволнението и прогонването на обонго. И какво толкова - нима не знаем това от ноемврий?
            друго е тръмп да дойде и да почне да строи стени, да гушка путин и да годи американски компании от мексико
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

не се търгува така . а тука всички милионери търгувате по този ууууууникален начин . КАЗВА СЕ ДЪНО И ВРЪХ ))))))))) иначе отиваш в графата еврейски трол

така че дъно , кога , връх , кога , ние пичелим и така нататък . хяхяхяххяяяяяяяяяяяяяяя
              По кой начин се търгува я ме светни да стана милярдер? Ти си най-големото светило в търговията нещо да изпием по кафе да ме научиш? Смени дилара или клиниката, че положението е зле. Само ми кажи ерейчетата от wallstreet скъсаха ли ти задника от индексите и бомбите ти/

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Твоя любимец встъпва в длъжност. Аз бях останал с впечатление, че датата е 18, ама все тая.
                А това с 20то К е ебати пародията. Да го барнат най-накрая, да се свършва с мъките.
                Аха, уволнението и прогонването на обонго. И какво толкова - нима не знаем това от ноемврий?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Наистина ли? - Аз не го видях на повече от 19 992... ама не го гледах съвсем постоянно де

Лобосов - какво ще стане на 19-ий?
                  Твоя любимец встъпва в длъжност. Аз бях останал с впечатление, че датата е 18, ама все тая.
                  А това с 20то К е ебати пародията. Да го барнат най-накрая, да се свършва с мъките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    ееее 19999.63 стигна по едно време
                    Наистина ли? - Аз не го видях на повече от 19 992... ама не го гледах съвсем постоянно де

Лобосов - какво ще стане на 19-ий?

Коментар

• Ха-ха-ха - нЕма начин човекът да не се сети за "Опълченците на Шипка":

- Йоще миг и ще падне заветният връх !!!"

Бичите спекуланти драпат от цял месец до 20 000, Меците фърлят телата и: "Назад !!!" кряскат и трупчета мрътви хвръкват завчаска.

Пак не падна 20 000.

Истината е, че ако изключим резкият импулс след победата на изборите на великият старец, от Брекзит насам щатските пазари са в режим: "Кекаво пъплене".

Коментар

• душичко я кажи ти , аз като съм говорил безмислици , ти какво умно си казал през живота си

Коментар

не се търгува така . а тука всички милионери търгувате по този ууууууникален начин . КАЗВА СЕ ДЪНО И ВРЪХ ))))))))) иначе отиваш в графата еврейски трол

така че дъно , кога , връх , кога , ние пичелим и така нататък . хяхяхяххяяяяяяяяяяяяяяя
                          На 19 съм в кеш
                          хайде че много се захрани

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Казах ти 19 януари гадай

Коментар

• ееее 19999.63 стигна по едно време

Коментар

кажи дъно и връх бе . ))))))))
                                Казах ти 19 януари гадай

Коментар

Working...
                                X