Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аферим. Голямо битка един вид така да се каже. Аз мисля, че при всички положения ще стане 20 000, дори за малко - та бичетата да си направят кефът. След 20 000 ще видим какво... но за мен: пътят надолулу е ного по-лесен от пътят нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Аха, уволнението и прогонването на обонго. И какво толкова - нима не знаем това от ноемврий?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
не се търгува така . а тука всички милионери търгувате по този ууууууникален начин . КАЗВА СЕ ДЪНО И ВРЪХ))))))))) иначе отиваш в графата еврейски трол
така че дъно , кога , връх , кога , ние пичелим и така нататък . хяхяхяххяяяяяяяяяяяяяяя
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
Твоя любимец встъпва в длъжност. Аз бях останал с впечатление, че датата е 18, ама все тая.
А това с 20то К е ебати пародията. Да го барнат най-накрая, да се свършва с мъките.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Наистина ли? - Аз не го видях на повече от 19 992... ама не го гледах съвсем постоянно де
Лобосов - какво ще стане на 19-ий?
А това с 20то К е ебати пародията. Да го барнат най-накрая, да се свършва с мъките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеееее 19999.63 стигна по едно време
Лобосов - какво ще стане на 19-ий?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ха-ха-ха - нЕма начин човекът да не се сети за "Опълченците на Шипка":
- Йоще миг и ще падне заветният връх !!!"
Бичите спекуланти драпат от цял месец до 20 000, Меците фърлят телата и: "Назад !!!" кряскат и трупчета мрътви хвръкват завчаска.
Пак не падна 20 000.
Истината е, че ако изключим резкият импулс след победата на изборите на великият старец, от Брекзит насам щатските пазари са в режим: "Кекаво пъплене".Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
не се търгува така . а тука всички милионери търгувате по този ууууууникален начин . КАЗВА СЕ ДЪНО И ВРЪХ))))))))) иначе отиваш в графата еврейски трол
така че дъно , кога , връх , кога , ние пичелим и така нататък . хяхяхяххяяяяяяяяяяяяяяя
хайде че много се захрани
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Казах ти 19 януаригадай
))))))))) иначе отиваш в графата еврейски трол
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекажи дъно и връх бе .))))))))
гадай
Коментар
Коментар