If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Швабите се радват на такива %.
Както и да е, това са неща за статистиката.
Пазара малко му дреме за цифрите, най вече го интересува дали ще става по добре или по зле.
Това е ясно и вярно,но Федът се извинява и оправдава с цифричките
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Зa цялaтa 2016 г. иĸoнoмиĸaтa нa CAЩ oтчитa pacтeж нa БBΠ oт 1,6%., нaй-лoшoтo й пpeдcтaвянe oт 2011 г. нacaм, cлeд нapacтвaнe oт 2,6% пpeз 2015 гoдинa Фед вече си имат извинение,март поне едва ли ще пипат. Не е препоръка.
Швабите се радват на такива %.
Както и да е, това са неща за статистиката.
Пазара малко му дреме за цифрите, най вече го интересува дали ще става по добре или по зле.
Зa цялaтa 2016 г. иĸoнoмиĸaтa нa CAЩ oтчитa pacтeж нa БBΠ oт 1,6%., нaй-лoшoтo й пpeдcтaвянe oт 2011 г. нacaм, cлeд нapacтвaнe oт 2,6% пpeз 2015 гoдинa Фед вече си имат извинение,март поне едва ли ще пипат. Не е препоръка.
Още един гап за теслата.
Гапа от 18 януари е покрит-240 е добро ниво за още покупки.
Сега таргета се отдалечи,но ще е по-сладко - от 240 до 272
Възможно е да се поизчака за затварянето му,дори и месец,но си заслужава.
Успехи.
и на мене тия дето ги имам ми се виждат изключително подценени
дядката е велик спор няма, но според мен за него акциите винаги са били и ше бъдат подценени...особено тия които държи
Компаниите с трайно конкурентно предимство са по дефиниция подценени при един дълъг инвестиционен хоризонт.
и на мене тия дето ги имам ми се виждат изключително подценени
дядката е велик спор няма, но според мен за него акциите винаги са били и ше бъдат подценени...особено тия които държи
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар