IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, някой гледа ли фючърсите на газа?

По-скоро ме интересува разликата между MAR 2018 и APR 2018

Един шорт март, лонг април?

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
      Като гледам какво става днес, май най-добрата инвестиция за следващите седмици и месеци ще са акциите на Lockheed Martin и Boeing. Дано не съм прав.
      Lockheed не е зле дори и без война.

Коментар

• ко стааааааа с войната бе евреи . има ли няма ли . къси , дълги . кажете

Коментар

• Като гледам какво става днес, май най-добрата инвестиция за следващите седмици и месеци ще са акциите на Lockheed Martin и Boeing. Дано не съм прав.

Коментар

• Адски ме е яд за Constelation Brands (STZ). В тази тема съм съветвал други хора, които се интересуват от инвестиране в производството на алкохол, да взимат пък аз самият не взех. А си мислих, че е добре да се вземе особено като беше под 150 преди няколко месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect
              личи си Мише че еврейчааааааааата нямат сили за Дау Жоунс . 2000 години ги гоня .те са изтощени . най накрая ще ударя силно и тогиз . хяхяхяххяхяххяяхях
              пич кво стана с твоята тема? четях я с интерес
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• да видим бабичката каква телеграма ще пусне
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  днес е финалът евреииииииииииии. хяхяхяххяхяхяхяхя
                  Това го слушаме от 19900 пункта вече сме 20840 ,вземи смени тез очила явно не виждаш добре черите то бива грешка ама вече 1000 пункта бъркаш
                  Дано не са те послуша ли доста хора ,че 1000 пункта бая загуба си им направил
                  Last edited by lobos; 05.04.2017, 20:05.

Коментар

• днес е финалът евреииииииииииии. хяхяхяххяхяхяхяхя

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Някой вълнува ли се от GILG ?
                      Удари някакво странно число - дали ще му е на късмет
                      GILD 09:51am EDT 66.94 -0.16 -0.24% 66.66 67.14
                      Надявам се колегата да не се полакомил за SDRL , когато коментирахме що е дъно при нива 1.4 ...
                      На мен поради прекомерна експозиция ми се гади от тези лекарства. Може и да е добър вход ако не си бил на пързалката досега. Аз ги държа през IBB и PJP.
                      Стигне ли се до нумерология, по-добре пас.

Коментар

• Опаааа ко тана еврейчета .Тука на 20602 прибирам евреи досещате ли се защо .хяхяхяхяхяххях

Коментар

• Някой вълнува ли се от GILG ?
                          Удари някакво странно число - дали ще му е на късмет
                          GILD 09:51am EDT 66.94 -0.16 -0.24% 66.66 67.14
                          Надявам се колегата да не се полакомил за SDRL , когато коментирахме що е дъно при нива 1.4 ...
                          Last edited by Protokol; 04.04.2017, 17:09.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Dow Jones индекса е с повишение от близо 30% само за последните 6 месеца, най-доброто му представяне от 2006 г.

Поради нарастващия оптимизъм, инвеститорите са взели кредити или средства по марджин сметки за да инвестират допълнителни средства и тези кредити са достигнали най-високите си нива през месец Февруари, 2017 г.

май края е близо
                            Вся Власть Советам

Коментар

• аййй,кой го изтърва пак тоя бре
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• днес еврейчаааааааааааата ще зарибяват малко цаца че ще има нови върхове но пътят до края на седмицата е надоле евреииииииии. яххяяххяхяхяхяхяхяяяяяяя

Коментар

Working...
                                X