Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Ти се радваш на някакъв късмет а какво да кажат тези които за 1 месец реализираха печалба от -5 % до + 7 % от дау? Или за една вечер от -5 % до + 2 %.
Бях посочил една статия в Блумбърг за Ренесанс които правят от 30 до 80% печалба на година и то във фонда който е под прожекторите ( говорим за много милиярди с които цъкат цял ден ) . Нали все разправяхте че хедж фондовете имали мижава печалба щото било невъзможно да имат по голяма. Разправяхте също че никой не бил работил с милиярди за ежедневна търговия. А това което беше в Блумбърг е върха на айсберга. Но когато ви го казвам аз не ми вярвате...дали като ви каже и Блумбърг ще го повярвате? Ще чакаме всичко което ви казвам аз да го напише някой инцидентно в "официалните медии" и пак се съмнявам че ще се замислите.
Цитдаел, Хъдсан Ривър, Ренесант, Би инвестмънт, стотиците сателити на изброените по горе и т.н са причината да имате толкова "забавления" на пазара и дългсрочните и краткосрчоните от вас. Само че те правят пари а вие чакате дългосрочно или краткйосрочно да ви ги вземат.
И няма достатъчно доказателства за глупака....той винаги се надява.
На пазара, ако не си отговорен за движенията или ако не си в схемата да помагаш на отговорните да си въртят далаверата задоволявайки се с малък пай си овца на която рано или късно ще и вземат парите. Това е извън вашия капацитет или кръгозор на виждане и разбиране. Всеки има някаква стратегия щото се мисли за много умен...а на практика има късмет или няма късмет.
Мишо бил предвиждал цена до края на годината за БАК. Това ако не е трагично ще е по смешно от най смешния виц. Но....кво значение има...
Коментар