If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам мнение по въпроса, приятелю, но знам едно - ще си сменям брокера скоро време, защото моя работи с други компании, което не ми харесва след кратки проучвания...
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
+111
общо-взето това което си го мислех ти си го написал....в момента целия ми капитал е на БФБ разпределен по различните сектори и позиции без най-ликвидните ХИМ групата и ЦКБ.Според мен тази и следващата година ще са доста успешни за Софикс и за българския капиталов пазар като цяло...
Не е Препоръка!!!
Доста лютеница ще трябва да изядат потенциалните "инвеститори" на БФБ за да повторят ръста от преди 10г.
Пазар в истинският смисъл няма, но то и през 2000 година нямаше, пък виж какво стана след това.Същият пазар, същите играчи, същата макро среда. Според мен е малко вероятно да се развие различен сценарий. Сега тръгваме от по-високо ниво и този ръст от 20 пъти за 7 години е невъзможен но мен и 3-4 пъти ми стигат. Според моите преценки, за които не твърдя че са верни, потенциалният ръст на БВП вече е над 4 процента. Липсва само някоя нерационална идея, която да направи еуфория. Предният път беше влизане в ЕС а сега може да е влизане в еврозоната.
Сякаш оспамих темата, но гледам че спря писането в нея. Или спекулантите се върнаха към БФБ или мечките хвърлиха кърпата. Ако е второто хич не е на добре. Спомням си, че около 2000 za S&P всичко живо беше мечка.
+111
общо-взето това което си го мислех ти си го написал....в момента целия ми капитал е на БФБ разпределен по различните сектори и позиции без най-ликвидните ХИМ групата и ЦКБ.Според мен тази и следващата година ще са доста успешни за Софикс и за българския капиталов пазар като цяло...
Не е Препоръка!!!
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Пазар в истинският смисъл няма, но то и през 2000 година нямаше, пък виж какво стана след това.Същият пазар, същите играчи, същата макро среда. Според мен е малко вероятно да се развие различен сценарий. Сега тръгваме от по-високо ниво и този ръст от 20 пъти за 7 години е невъзможен но мен и 3-4 пъти ми стигат. Според моите преценки, за които не твърдя че са верни, потенциалният ръст на БВП вече е над 4 процента. Липсва само някоя нерационална идея, която да направи еуфория. Предният път беше влизане в ЕС а сега може да е влизане в еврозоната.
Сякаш оспамих темата, но гледам че спря писането в нея. Или спекулантите се върнаха към БФБ или мечките хвърлиха кърпата. Ако е второто хич не е на добре. Спомням си, че около 2000 za S&P всичко живо беше мечка.
Ако ти се "спами" още бих те попитал дали има някакви фундаментални причини за това? Подценен ли е българският пазар, ще растат ли печалбите на българските компании на БФБ?
Защо така мислиш? Чувам от много хора, че в България изобщо няма пазар. Ако е така наистина, то и движението на "пазара" би трябвало да е доста произволно.
Продължавам да вярвам, че новите членки на ЕС от България до Полша са перфектното място. Убеден, съм че региона ще надуе същият балон както БРИКС в периода 2000-2011 година. Тук сме само в началото.
Защо така мислиш? Чувам от много хора, че в България изобщо няма пазар. Ако е така наистина, то и движението на "пазара" би трябвало да е доста произволно.
Според мен интересните неща на външните пазари са три. С каква скорост ще качват лихвите в САЩ. С каква скорост ще изтичат валутните резерви на Китай. С каква скорост и кога ще се появи инфлацията в Европа. От съчетанието им ще се появи голямата макро картина в света. Другото ми изглежда шум.
Но в момента ми е интересен българският пазар. Продължавам да вярвам, че новите членки на ЕС от България до Полша са перфектното място. Убеден, съм че региона ще надуе същият балон както БРИКС в периода 2000-2011 година. Тук сме само в началото.
Здравейте,бихте ли ми казали някой добри брокери който да работят с американския пазар за акции на фирми под 5$.
Понеже пробвах на някой като TDameritrade,Interactive brokers,Fidelity,Center point,E Trade и др. но изискват минимум депозит 5000$ или да си американски гравданин.Аз в момента мога да вляза скромно със 1000$ кажете някой добър брокер....мерси предварително !
Коментар