Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А къде живееш, докато си в София? Не ти ли трябва по-широк апартамент? Жена ти не ти ли мрънка?
Поне едни 200 квадрата ти трябват според мен.
10к лева е приличен доход за София, предполагам обаче поне 8к-9к от тях са от заплата. Цял живот си бачкал, пестил си като луд, за да получаваш накрая някакви мижави стотинки от наеми. И да се вреш в 60 квадрата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Въпроса е като се търси толкова защо не се произвежда?
И защо брокитата имат толкова много време за спамене по медиите а не затварят сделки вместо това?
И защо всичко не се намери някой в тоя форума да купи от кумова срама поне?
Защо, защо...за сф става на въпрос
но не съм база за изводи
продадох няколко койна и о чудо
по принцип никога не бих набил в имот, но беше на далавера, а и като си с кеша можеш много да ги мачкаш шматките
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще го продам ателието, да...но когато му взема 500К€. Точно сега с шумата и мътните перспективи пред всичко няма как да стане. Че аз сега със заплата и доходи от наем си бия скромно 10К лева. Без да броя бърлогата в Докторска, все пак не съм я отдавал досега. Скромно, но от сърце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеСпадът в строителството се забавя през февруари:: Investor.bg
Спадът в строителството се забавя през февруари
Общият индекс намалява с 4,2% на годишна база заради продължаващото свиване на сградното строителство
Въпрос към олимпийската фауна: Когато нещо вече не се произвежда, но се търси, какво става с цената му?
А. расте
Б. понижава се
В. джвака се горчива дъвка и се свиква с новата цена
И защо брокитата имат толкова много време за спамене по медиите а не затварят сделки вместо това?
И защо всичко не се намери някой в тоя форума да купи от кумова срама поне?
Защо, защо...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеСпадът в строителството се забавя през февруари:: Investor.bg
Общият индекс намалява с 4,2% на годишна база заради продължаващото свиване на сградното строителство
Въпрос към олимпийската фауна: Когато нещо вече не се произвежда, но се търси, какво става с цената му?
А. расте
Б. понижава се
Коментар
-
Спадът в строителството се забавя през февруари:: Investor.bg
А. расте
Б. понижава се
Коментар
-
Ако продадеш сега имотите няма да сбъркаш със сигурност. За какво ти е това ателие, за какво са ти два двустайни, че и магазин? Това са ненужни имоти. Боклуци. За по няколкостотин лева наем на месец и разправии с наематели си вложил големи суми, които са блокирани и не работят за теб. Никога в смисления ти живот не можеш да ги избиеш тези пари от наеми.
Остави си най-много този в Докторската за да имаш хубав имот в София за лично ползване. Останалите ги разкарай и вложи парите в някакъв бизнес. В твоя клиника, в апаратура, в каквото си най-добър ти самият.
ПС: Не ми казвай, че когато си в София живееш в двустайката на Докторския. Не ти ли е тясно? Защо не купиш нещо по-голямо?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Бертрам ме знае, аз съм тоя с риплите...
Честито!Last edited by X_Y; 11.04.2021, 22:57.
Коментар
-
И кво тогава да правим, да разкараме имотите че са на връх в момента и да набием парата в Рипъли, така ли? Ти що не набиеш 400К еврака в рипъли ами се лигавиш с 5К. Може и та пропуснеш stop loss на 1$ ако дремеш.
Коментар
-
А къде живееш, докато си в София? Не ти ли трябва по-широк апартамент? Жена ти не ти ли мрънка?
10к лева е приличен доход за София, предполагам обаче поне 8к-9к от тях са от заплата. Цял живот си бачкал, пестил си като луд, за да получаваш накрая някакви мижави стотинки от наеми. И да се вреш в 60 квадрата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ще го продам ателието, да...но когато му взема 500К€. Точно сега с шумата и мътните перспективи пред всичко няма как да стане. Че аз сега със заплата и доходи от наем си бия скромно 10К лева. Без да броя бърлогата в Докторска, все пак не съм я отдавал досега. Скромно, но от сърце.
10к лева е приличен доход за София, предполагам обаче поне 8к-9к от тях са от заплата. Цял живот си бачкал, пестил си като луд, за да получаваш накрая някакви мижави стотинки от наеми. И да се вреш в 60 квадрата.Last edited by ejonny2376; 11.04.2021, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Моето апартче е взето за 400 евро без комисионна и обзаведено с масивни мебели и всичко необходимо.
п.п.В Банско е, но Аз съм от Варна и там си имам всичко що душа сака.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ако продадеш сега имотите няма да сбъркаш със сигурност. За какво ти е това ателие, за какво са ти два двустайни, че и магазин? Това са ненужни имоти. Боклуци. За по няколкостотин лева наем на месец и разправии с наематели си вложил големи суми, които са блокирани и не работят за теб. Никога в смисления ти живот не можеш да ги избиеш тези пари от наеми.
Остави си най-много този в Докторската за да имаш хубав имот в София за лично ползване. Останалите ги разкарай и вложи парите в някакъв бизнес. В твоя клиника, в апаратура, в каквото си най-добър ти самият.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар