Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеСега да ви предупредя за нова тенденция - много българи се връщат от ЕС и Великобритания да си карат хоумофиса тук или да си получават помощите. Огромна част от тях търсят да купят жилище да си спасят спестяванията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеСега да ви предупредя за нова тенденция - много българи се връщат от ЕС и Великобритания да си карат хоумофиса тук или да си получават помощите. Огромна част от тях търсят да купят жилище да си спасят спестяванията.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПовсеместно ми се струва и е само началото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеИма една доста интересна личност - Петър Клисаров. Изгледайте видеата с него, разказва интересни неща, при това - доста обосновано. Модерен фашизъм, изкуствен интелект, тотална социална система в екзистенциални измерения - такива работи. На Кавръка ще му хареса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Тези блокове пропаднаха още преди да ги пуснат. Аз щях там да вземам и точно това ме отказа.
Почвите в софия са наносни и отдолу е езеро. Не става изобщо за големи сгради и почти всички ЕПК-та имат таквиз проблеми, без западните квартали - ляолин
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Как под 9000 нали в предишният пост разправяше как и 7000 няма да им поискаш
За февруари си голям оптимист доста народ като мен са отложили пратки които все пак не могат да стоят до безкрай в складовете на доставчиците и може да има изненади
Да давам ти гаранция че в края на годината имотите ще са поскъпнали с над 20% ако са поскъпнали само с 10% публично ще се разкая
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Познай какво ще се случи с цените на "тулите" като почне масово да се скапват социалистическите панели! Може да отложи прогнозираният от купата спад от 2029 на 2039 година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
така като се замисля това може да е причината за "увеличеното" потребление.
Разчиства се стоката и ФАЛИТ (няма внасяне на нова, има внасяне на ДДС).
Ако се вкарат в парите в непродуктивни имоти и ще се окъкаме още повече
много търговци 'чистиха' зависнали наличности (виртуални), но после с ковида започнаха да чистят и реални наличности (продават, но не зареждат, че пада работата)
в резултат имаше едно доста добро ниво на внесено ДДС, което администрацията отчете като успех, но реално си беше част от декапитализирането на дребния и среден бизнес.
да се завърти колелото няма да е толкова лесно.Last edited by bertram; 23.01.2021, 15:26.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Как под 9000 нали в предишният пост разправяше как и 7000 няма да им поискаш
За февруари си голям оптимист доста народ като мен са отложили пратки които все пак не могат да стоят до безкрай в складовете на доставчиците и може да има изненади
Да давам ти гаранция че в края на годината имотите ще са поскъпнали с над 20% ако са поскъпнали само с 10% публично ще се разкая
За теб февруари ще ти дам на 11 000 долара пт което пристанище си избереш, щом 8 000 са ти малко. Ето няма нужда да се извинявам, ще спечелиш 1000 долара директно. Е аз малко повече, но пък ти ще имаш гаранция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
В януари товаря 100-150 бройки. Всичко е под 9000 долара от основните пристанища.
Много се забавлявам като ми искат гаранции. Ти ще гарантираш ли 20 % ръст на цените на НИ? Аз мога да ти гарантирам феврураи цени под 8000 долара. За март не очаквам по-високо от декемврийските цени, гаранция в магазина.
през декември, клиентите ми говориха, че им предагали по 8000, а аз им обяснявах, че и 7000 няма да им искам
- 1 like
Коментар
-
Ти след 7-ми януари товарил ли си нещо ?
Можеш ли да гарантираш че след КНГ ще се товари на 6000 ?
Много се забавлявам като ми искат гаранции. Ти ще гарантираш ли 20 % ръст на цените на НИ? Аз мога да ти гарантирам феврураи цени под 8000 долара. За март не очаквам по-високо от декемврийските цени, гаранция в магазина.
Коментар
-
Ти си знаеш подробностите но ако идеята е да продадеш съществуващ за да плащаш зелен не ми се вижда особено рентабилна - това е като да преливаш от пусто в празно
Ако имаш възможност да плащаш вноските без да продаваш ще е по добре за теб
Ако продаваш с идеята че сега е добър момент с мисълта че имотите ще се сринат ще останеш изненадан
Времето ще покаже какво ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Пускам ще рече даваш под наем или продаваш? Кажи за цените от първа ръка- има ли намаление и отстъпка спрямо миналата година да речем.
Коментар
Коментар