Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Избрах имоти неслучайно бъди сигурен в това. Правил съм лични анализи за всички алтернативи и за моята изходна позиция / съхраняване на активи, а не натрупване/. Това води само до ниско рискови варианти. Съжалявам , но ако някъде има балон то е на борсата.... и е много рисково, ама много. Знаеш ли каква е сумата гарантирана например ако посредника е лицензиран и се гътне ''случайно'' ? Колко пари са спечелили тези 200 човека от миналата седмица ? Попълваш ли си правилно данъчната декларация с всички сделки , акции и т .н. всяка година ? Всички неимоверно по-високи рискове при еднаква доходност в дългосрочен план / разбирай 25-50+ години/ Защо ми е това ?!
И от мен да мине резултата от анализите ми беше че имоти и борса са на едно ниво исторически с детайла , че в индекса от преди 50 години 95% от компаниите са банкрутирали или изпаднали....След последните няколко години борсата вероятно е дръпнала малко пред имотите / анализите ги правих 2015-16/ като историческо представяне, но да ти кажа една тайна. Това е временно - те са скачени съдове. Като едното дръпне повече прелива в другото със забавяне и обратното....Та по този повод като сега си направил 25% от тях защо би се шокирал ако имотите поскъпнат с 25% за година ? С какво акциите са повече от имотите ?!
Та така който е успял да направи от борсата добър процент последните години мога само да го поздравя. Особено ако го прехвърли в нещо реално и материално в подходящ момент купувайки повече от началото на броенето на проценти....Уви психологически се съмнявам , че някой който ''изкарва'' проценти на екрана ще бъде склонен да ги прехвърли в реалният свят....Почваш от 100К примерно, стават 200 след 3 години, тогава ще поискаш да станат милион и ще си кажеш няма проблем за няколко години и т.н.... няма излизане.... до зануляването....:-) Комар....Асака може да разкаже повече затва сигурен съм....
ПП Преди няколко месеца освежавах един апарт, та шпакловчика / изявен Швед/ ме питаше за съвет къде и как може да купи акции и койни.... №% бруто от наем не го интересуваха....
Коментар