If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А Доматаран Крадецов сам срещу хиените в темата ли ще оставиш? Ами за 2-рото пришествие на гоУемото МЯУ кой ще ни информира?
вие сте от един отбор сега - няма да се карате
ти голямото мяу го ползваш много по-често от мен та и в това отноешение си ок за предводител на понижителите.
бота, радев да не ги забравиш и тях
дъри и песи са пас нещо напоследък, а левчо е бизнес... само с лорда как ще се разберете не знам - той ще държи фронта на повишителите заедно с леда и бони.
успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Със сигурност ще я скрие. Левчо се отказа поради подобен заплашителен, но сигурен признак в Ахтопол. И в Изток навремето. С Маверик гледахме едно чудо, имаше и други недостатъци.
Синко, добре че ме подсещаш, че требе да говоря с маверик по отношение на тоя проект. Той нема как да не знае до колко евентуално дедо поп може да свали от цената след балкански пазарлъци с инвеститора.
Чадо, за тех парка, дедо поп требе да си признае че му харесва, НО има една малка подробност която го притеснява, а тя е, че пред строежа има място за още една сграда откъм булеварда, което ще рече, че съществува реална опасност в бъдеще такава сграда да скрие гледката на дедо поп към Сапун планина. А гледката чадо е нещо ного важно в живота на дедо поп.
Със сигурност ще я скрие. Левчо се отказа поради подобен заплашителен, но сигурен признак в Ахтопол. И в Изток навремето. С Маверик гледахме едно чудо, имаше и други недостатъци.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Не си сбъркал, Отче. Капитализирал си. Апарт и гаражите, нали затуй си ги купил. Това като отговор на репликара към теб че знаеш кога да продаваш.
Нищо не знам за тоя Парк. Берти и Маверик, чуй им мненията. Дъри, Песимиста също.
Чадо, за тех парка, дедо поп требе да си признае че му харесва, НО има една малка подробност която го притеснява, а тя е, че пред строежа има място за още една сграда откъм булеварда, което ще рече, че съществува реална опасност в бъдеще такава сграда да скрие гледката на дедо поп към Сапун планина. А гледката чадо е нещо ного важно в живота на дедо поп.
дедо поп продаде 1 наследствен апарт и 2 бр. гаражи. Същевременно дедо поп се оглежда за покупка на зелено и засега хареса Тех парк резидънс. Друго в момента на пазаря за съжаление на дедо поп читаво нема.
Некой знае ли нещо повече за тоя тех парк?
Умните хора продаваха 18 и 19-та години.
Сега сте закъснели. Продавате с пропуснати ползи.
Ти не си Арменския поп, а си Закъснелия поп.
дедо поп продаде 1 наследствен апарт и 2 бр. гаражи. Същевременно дедо поп се оглежда за покупка на зелено и засега хареса Тех парк резидънс. Друго в момента на пазаря за съжаление на дедо поп читаво нема.
Не си сбъркал, Отче. Капитализирал си. Апарт и гаражите, нали затуй си ги купил. Това като отговор на репликата към теб че знаеш кога да продаваш.
Нищо не знам за тоя Парк. Берти и Маверик, чуй им мненията. Дъри, Песимиста също.
Ще ти кажа друга случка ,качвам се в трамвай 22 ,на втора спирка след депото на Добротич,Вътре съм аз ,една майка от ромски произход с дете на ръцете ,и една българка седнала на седалката .Това сме всичко на всичко в целия заден вагон хора .Майката от ромски произход като минаваше да седне ,българката нарочно не се помръдна на пътеката и закачи нарочно детето ,и майка му се обърна да направи забележка ,другата- българката това и чакаше и започна да се заяжда и то я закачи на тема етнос введнага ,те какви били и т.н познатата песен ...без никаква причина ,и се почна скандала ...сега ако не бях свидетел винаги при ескалации се почва ромите са еди какви си ,но в тази ситуация се оказа че не те ами ние сме си по зле и от животните като манталитет и поведение .Подобна случка на твойта на пазара .
Няма по-грозна гледка бяла жена, пък и откровена карачка по дух и възпитание да си отвори устата.
Скоро преди три месеца затварях устата на една такава. Дъщеря ми и нейния хубавец и намерили загубеното портмоне привечер и го предали в Полицията. Знаели къде работи, в съседното кафене на магазина пред което си изпуснала портмонето. Един ден минали оттам и оназ излязла с нейния хубавец да им писка че имало не 75 лева, а 350 вътре. Нашия хубавец след неуспешни опити да го озапти го центрирал два пъти и оня другия паднал. Оназ продължила да пищи. Извикаха ме и мен. Само десетина думи и казах и оная спря. Хубавецът също беше се успокоил.
Казах на дъщеря ми, следващия път като намериш портмоне вземи личните документи и ги предай, портмонето отвори пред камера, каквито има вече навсякъде. Макар че това може да е недостатъчно.
Попе, не е ли грехота да се продава апартамент? Нали повишителите-инвеститори не продавахте никога?
синко, на дедо поп, му требе малко: пълен тумбак, расо на гърба, един морски, един планински и един градски дом. Като екстра може и една електрическа кола. Другото дедо поп реши че нема време и нерви да поддържа.
Попе, не е ли грехота да се продава апартамент? Нали повишителите-инвеститори не продавахте никога?
Къде е тоя тех парк? Не съм го чувал. Някъде из Младостите?
чета и си викам, а дано и наш кретенчо след още некоя година да се очовЕчи.
но някак не съм обнадежден.,
А бре, тоя Nordwest да не е шуменчето? За пола нищо не казвам...кой е казал че шуменчето е от женски пол. Обажда се като много запознат със статуквото на Кретухич.
Коментар