IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    Федералният резерв очаквано намали лихвите за втори път тази година

https://www.google.com/amp/s/www.inv...azi-godina/amp

Колко бързо се обръщат стрелките на влака, докато още съм стресиран от Кавръчко, че има опасност да ми вдигат лихвата, те взеха да я свалят!!!!!!
    на 20-30К кредити - не знам има ли някой да се вълнува от лихвата ти
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Федералният резерв очаквано намали лихвите за втори път тази година

https://www.google.com/amp/s/www.inv...azi-godina/amp

Колко бързо се обръщат стрелките на влака, докато още съм стресиран от Кавръчко, че има опасност да ми вдигат лихвата, те взеха да я свалят!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Хора без активи ,акъл дават
        Значи одобряваш тези две идиотски продажби,на имот 2021 и на сребро 2023 ??
        Не помня да ни е искал одобрение да си продава собствените активи

То ако хората тебе те питаха отдавна да са хвърлили всичко и щяха да стискат само Дрона докато пикира

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

общи приказки
          вярно са общи приказки

сега ретроспективно погледнато е чисто и ясно, но когато си се нашил с кредити,а перспективата за паричния поток е неясна - бъдещето не изглежда розово особено в моменти като началото на 2020-та.

в добри времена хората са склонни да поемат риск, който им се струва поносим... същият този риск става огромен воденичен камък в трудни времена.

ПП напълно съм съгласен, че ако тогава беше приел прогнозите на Бони за пътя - щеше да си на голяма печалба, но си задай въпросът, защо не се заслуша в прогнозите на бони, които се оказаха много верни! Ливъриджът вкарва много стрес, когато нещата станат тегави.
          Last edited by bertram; 10.11.2024, 18:54.

Коментар

продадох на 860е
            цените сега може да ги видиш как са

и казваш, че било време за продаване
            да - при неясно бъдеще и ползване на заемен капитал рискът е много по-голям отколкото ако си платил кеш и нямаш дългове

ако не си ме разбрал това искам да кажа

кредитът е лост, който увеличава печалбата, но и лост, който увеличава риска.

ПП сега от дискусията с ковида разбирам, че апарта е бил в Карпузица, а също и цената - не съм те питал, а и не ме интересува. Това, което съм споделил е по-скоро принципен въпрос. Ако изпънеш кредита рискуваш една по-сериозна неравност по пътя да те свали в канавката.
            Last edited by bertram; 10.11.2024, 18:17.

Коментар

чистя входа там, броки

в карпузиза продадох, както ме посъветваха бъртрам и накавръчко
              добре е да уточниш, че като удари ковида беше скочил на зелено с някакъв кредит (не помня вече,но май не беше ипотечен) - хубава сделка, но спекулация със заемен капитал.

тогава нещата не изглеждаха розови, а отделно предполагам тогава си имал и ипотечки още.
              сега погледнато може и да не беше продавал, но точно когато ни 'затвориха' нещата не бяха много ок ако нямаш железни парични потоци, а и наемите имаше замърз и освобождаване от хора, които отидоха да си карат хоум офиса в провинцията.

честно казано - ако сега се върнем пак в онзи момент - пак ще е за продаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                Можем, защото сме купили когато е трябвало, а ти се оглеждаш за имоти по Аспровалта...
                Айде със здраве!

То понеже района на Ситония е цъфнал та на околностите на Аспровалта се мръщиш

Да се хвалиш със Ситония е като да обясняваш какъв си баровец на Ахтопол

Ама разни хора разни идеали

Коментар

Доста повече...

Покажи....

Коментар

• 18,84% само за 5 дни.
                    Колко направиха туулитИ?
                    Click image for larger version

Name:	1800.jpg
Views:	1
Size:	35.3 КБ
ID:	4223862

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                      Да продаде има възможност всеки дето е купил
                      То и вие бихте продали ама продаването е второ действие, а като не сте направили първото с купуването може само да коментирате по перона
                      Хора без активи ,акъл дават
                      Значи одобряваш тези две идиотски продажби,на имот 2021 и на сребро 2023 ??
                      Last edited by X_Y; 10.11.2024, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И среброто минала година,пак преди ръна
                        Уникален и много тънък "познавач" на пазарите хахах
                        Да продаде има възможност всеки дето е купил

То и вие бихте продали ама продаването е второ действие, а като не сте направили първото с купуването може само да коментирате по перона

Коментар

• 80.....кой купил-купил, кой гледал - пак ще гледа.....

Коментар

Верно ли... ?!?
                            И среброто минала година,пак преди ръна
                            Уникален и много тънък "познавач" на пазарите хахах

Коментар

• Според доклада на БНБ, през второто тримесечие на 2024 година индексът на цените на жилищата (ИЦЖ) отбеляза ръст от 15.1% спрямо същия период на предходната година. Това увеличение е малко под регистрирания през първото тримесечие (16%). Според анализа, повишението засяга както нови жилища с ръст от 15.6%, така и съществуващи с увеличение от 14.8%.

https://www.dunavmost.com/novini/ots...novo-zhilishte

Коментар

Не се знае какво точно си купил...
                                Най-вероятно плащаш едни вноски на инвеститор/строител, ноооо, още не е твое...
                                Засега си донор...
                                Абсолютно.Но не го осъзнава
                                Питай го защо си продаде колибата 2021 преди ръна

Коментар

Working...
                                X