If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега ретроспективно погледнато е чисто и ясно, но когато си се нашил с кредити,а перспективата за паричния поток е неясна - бъдещето не изглежда розово особено в моменти като началото на 2020-та.
в добри времена хората са склонни да поемат риск, който им се струва поносим... същият този риск става огромен воденичен камък в трудни времена.
ПП напълно съм съгласен, че ако тогава беше приел прогнозите на Бони за пътя - щеше да си на голяма печалба, но си задай въпросът, защо не се заслуша в прогнозите на бони, които се оказаха много верни! Ливъриджът вкарва много стрес, когато нещата станат тегави.
продадох на 860е
цените сега може да ги видиш как са
и казваш, че било време за продаване
да - при неясно бъдеще и ползване на заемен капитал рискът е много по-голям отколкото ако си платил кеш и нямаш дългове
ако не си ме разбрал това искам да кажа
кредитът е лост, който увеличава печалбата, но и лост, който увеличава риска.
ПП сега от дискусията с ковида разбирам, че апарта е бил в Карпузица, а също и цената - не съм те питал, а и не ме интересува. Това, което съм споделил е по-скоро принципен въпрос. Ако изпънеш кредита рискуваш една по-сериозна неравност по пътя да те свали в канавката.
в карпузиза продадох, както ме посъветваха бъртрам и накавръчко
добре е да уточниш, че като удари ковида беше скочил на зелено с някакъв кредит (не помня вече,но май не беше ипотечен) - хубава сделка, но спекулация със заемен капитал.
тогава нещата не изглеждаха розови, а отделно предполагам тогава си имал и ипотечки още.
сега погледнато може и да не беше продавал, но точно когато ни 'затвориха' нещата не бяха много ок ако нямаш железни парични потоци, а и наемите имаше замърз и освобождаване от хора, които отидоха да си карат хоум офиса в провинцията.
честно казано - ако сега се върнем пак в онзи момент - пак ще е за продаване.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Да продаде има възможност всеки дето е купил
То и вие бихте продали ама продаването е второ действие, а като не сте направили първото с купуването може само да коментирате по перона
Хора без активи ,акъл дават
Значи одобряваш тези две идиотски продажби,на имот 2021 и на сребро 2023 ??
Според доклада на БНБ, през второто тримесечие на 2024 година индексът на цените на жилищата (ИЦЖ) отбеляза ръст от 15.1% спрямо същия период на предходната година. Това увеличение е малко под регистрирания през първото тримесечие (16%). Според анализа, повишението засяга както нови жилища с ръст от 15.6%, така и съществуващи с увеличение от 14.8%.
Коментар