Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение, на БФБ съм от 2012г.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
На БФБ е отскоро и със смешни суми.Преди това е взимал някви единични бройки от различни акции.В Атера влезе благодарение на мои анализи и вместо сега да благодари и почерпи,плюе.И му казах да излиза от там,той не вярва и вика 5лв.
5лв ама си седи леко над 3 преди да стане подводница.Тогава пак ще съм виновенНищо не си ми казвал, а и аз нищо не съм прогнозирал. Аз, никога нищо не прогнозирам, защото не съм Господ!!!
Прати да видя твоите несмешни суми...не щеш нали....Last edited by Bailor; 11.11.2024, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Не се фукай много че за ETF аз те светнах ,а ти се стискаш да почерпишА на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеНе се фукай много че за ETF аз те светнах ,а ти се стискаш да почерпишА на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
5лв ама си седи леко над 3 преди да стане подводница.Тогава пак ще съм виновен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАйде дефлационния прУфесУр да ми разясни, какъв хазарт играх и колко загубих от SXR8, ANAU и IWDA????
ПП Не чете с разбиране тъпият прУфесУр, аз писах за печалба за ден, не за седмица или година. И без да включвам БФБ. Много прост народ има из пероните....А на БФБ рано или късно ще се наакаш.И тия Соди АД дет ти дават дивидент по 200-300лв на година не ги споменвай че се излагаш
Коментар
-
Айде дефлационния прУфесУр да ми разясни, какъв хазарт играх и колко загубих от SXR8, ANAU и IWDA????
ПП Не чете с разбиране тъпият прУфесУр, аз писах за печалба за ден, не за седмица или година. И без да включвам БФБ. Много прост народ има из пероните....Last edited by Bailor; 11.11.2024, 21:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Това само доказва, че ти си "инвеститор" колкото всеки произволен хазартен играч! Докато хората, които с това се занимават и отделят време да проучват компаниите, в които си влагат парите - при тях няма нищо случайно (за разлика от тебе) и там дивидентите и печалбите са в пъти... ПЪТИ * 300 !!
Там няма такава детска еуфория в стил "синьо лято" от случайно изкЯрени 300 гущератам всичко е съвсем логично и закономерно ... и лишено от емоции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТова само доказва, че ти си "инвеститор" колкото всеки произволен хазартен играч! Докато хората, които с това се занимават и отделят време да проучват компаниите, в които си влагат парите - при тях няма нищо случайно (за разлика от тебе) и там дивидентите и печалбите са в пъти... ПЪТИ * 300 !!
Там няма такава детска еуфория в стил "синьо лято"там всичко е съвсем логично и закономерно ... и лишено от емоции!
Точно е това е.При опитните и печеливши инвеститори НЯМА,или почти няма,емоции.
Докато новобранеца играещ тото 2 се познава по адреналиновия шок който получава даже и от най-дребни печалбиLast edited by danetha; 11.11.2024, 21:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз се радвам, като дете на всеки доход, за който не съм си мръднал и малкото пръстче. Лятото взех най-големия дивидент от СОДИ- 1040лв. Прекарах лято в Бургас и Истанбул, като в безгрижния детски сериал " Синьо лято".
Там няма такава детска еуфория в стил "синьо лято" от случайно изкЯрени 300 гущератам всичко е съвсем логично и закономерно ... и лишено от емоции!
И сигурно ще ги опукаш за 300 толумби в Истанбул и нищо няма да остане от тях!Last edited by Julius_BG; 11.11.2024, 21:25.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГаражът в София на цената на апартамент. Умопомрачителни цени
https://www.standartnews.com/biznes/...ni-579269.html
Ай честито на чакалите!!!
Коментар
Коментар