Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
След 10 години със задоволство ще закове 250 квадрата на 8К€ метъра в Западен парк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
има да чееееекаш, ама много да чекаш. А до тогава: в сървърното-боксониера. Нема да чекаш много има-нема 10 години.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Гаааа, наште са живели на това място в началото на 60-те във ведомствено жилище. Преди аз да се родя. Били са съседи с Гриша Филипов. Може пък това същото да се продава. А да гледаш към градската градина не е зле. Уникално е! Но поне тераска да имаш към градината.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
74X2500=185.000. Това са си 22 годишни наема-напълно разумно. Таванът е бонус.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Хубаво, обаче искам да го запомниш това че не си врачка. Да не вземеш да врачуваш за някакво повишение пак утре. Винаги е имало такива цени, по 4К и по 5К съм виждал и 2010, пък за 2007ма да не говорим, въпреки че тогава не съм следял то се вижда по графиката. Същественото е че апартите които са наистина скъпи са много по-ценни в сделки със заменки или отстъпване на права от колкото да минаваш през кеш. Кеша сега трябва да доказваш произход, да попълваш декларации, да плащаш данъци. Пък замените къде пишеш някаква сума, къде си освободен от данък, къде си получил облаги или пост. Чиста работа. Наличието на повечко такива апарти на свободния пазар е сигнал че умните пари излизат. Това трябва да разберете.
https://money.bg/property/za-desetil...-s-nad-30.htmlLast edited by 13ADROL; 23.04.2021, 00:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Наличието на повечко такива апарти на свободния пазар е сигнал че умните пари излизат. Това трябва да разберете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нямам никаква идея дали се е предлагал на някой друг или директно излиза чрез брокер, аз не съм врачка Ето ,отговорих ти хахаха
И преди е имало интересни имоти, съгласна съм ,но досега никога не е имало такива цени !
Повишат ли се още цените като нищо ще се появят и още трофейни имоти ,но започнат ли цените да падат и имотите изчезват.
- 1 like
Коментар
-
Ето ви нещо интересно, какво е било на мястото на апарта за 500к
https://m.facebook.com/bohemskasofia...4881088368785/
Реално ако се смята по днешните стандарти, апартът е към 180м2 х2500=Ето ти 450 хиляди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
И по тях реши че всички вземат по толкова?
Който има нещо в главата и умее нещо да върши със сигурност взема над 3к, в повечето случаи над 5кНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
74X2500=185.000. Това са си 22 годишни наема-напълно разумно. Таванът е бонус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
74 квадратни метра. Отделно таван.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеСпециално за ортодоксалния обитател на деЦката:
ето ремонта приключи успешно
[ATTACH=CONFIG]n3750303[/ATTACH]
този лукс не може да е твой
най много да си го копнал от снимки на
някоя английска джипси сватба
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнениеСпециално за ортодоксалния обитател на деЦката:
ето ремонта приключи успешно
[ATTACH=CONFIG]n3750303[/ATTACH]
Коментар
Коментар