IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Е, то колко пъти беше по 5-6 месеца? Последното беше 13.03 миналата година. Не можеме да чакаме повече
    купувай кой те кара да чакаш

но не купуваш а само пишеш
    купувай
    още утре купи

две сандъчета за мушкато за балкона
    на панеляка
    друго се съмнявам да можеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

хахахахаха, кефиш ме виртуалний,

ше купиш... ама не в тоя живот... :-))
      А ще купи само още малко да спечели от форекс акции и съдружника да му подарчи фирмата...Като се разтърси у квартирата ше намери някой забраяен милион...И ше купи Шератон щото човек с пари няма да вре в Иван Вазов.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Е, то колко пъти беше по 5-6 месеца? Последното беше 13.03 миналата година. Не можеме да чакаме повече
        за 5-6 месеца ще събереш ли 100% кеша. Ако си го събрал и си ме слушал може да недоволстваш, но според мен нито си го събрал нито пък се влияеш от мнението ми - та всичко е точно
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако повтаряш през ден перонът да свиква с цени 2000Е в Люлин и сега е пълно със сгодни оферти
          в противен случай има да се изчака още поне 5-6 месеца, че да видим дали ще почнат да излизат интересни неща

по-скоро трябва да се следят тенденциите с броя оферти и цени

ПП днес от сутринта до 16ч има 7 нови продани...

Коментар

айде сега и ти като перонец от 9 кладенеца вода носиш, че не е ок
            кардиото ще ти е на 6 и това е бохемски апартамент,а не за мумии

като остарееш ще го оставиш на някой внук

Аз съм добре, никакво наднормено тегло, няма да умра от това, виж нещо внезапно може....дано да е поне върху некоя кака. Но и сега не ми се опъва 5 етажа без лифт. Ако е веднъж дваж разбирам.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

ако повтаряш през ден перонът да свиква с цени 2000Е в Люлин и сега е пълно със сгодни оферти
              в противен случай има да се изчака още поне 5-6 месеца, че да видим дали ще почнат да излизат интересни неща

докато пазара върви нагоре и цените на чси ще са високи.

преди около месец обявените през сайта им бяха около 3200
              после паднаха до около 2000.
              просто така без да значи нещо.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Петьофи е знакова улица, но!!! В тази сграда на 5 етаж без асансьор и вероятно гредоред мога само аз да живея, а като остарея ще ми носи храна Кума Лиса. За наем нема да стане.
                айде сега и ти като перонец от 9 кладенеца вода носиш, че не е ок
                кардиото ще ти е на 6 и това е бохемски апартамент,а не за мумии

като остарееш ще го оставиш на някой внук

Коментар

• За 2020г. - 59 хиляди родени, 124 хиляди починали. Стряскащо. Дори не искам да знам как е разпределението в тия 59 хиляди. А вие тук за имоти спорите.

Коментар

дедо поп,

77кв стара тухла (60-70г) с пряка гледка към паркът на НДК,вътрешно не е на витошка, че даже и е пипнат (ремонтиран) и няма да имаш и много вътрешно за ремонти 162k ойро

https://sales.bcpea.org/properties/18934

захлупвай!
                    Петьофи е знакова улица, но!!! В тази сграда на 5 етаж без асансьор и вероятно гредоред мога само аз да живея, а като остарея ще ми носи храна Кума Лиса. За наем нема да стане.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      и сега последно, има ли сгодни обяви през чси или?

Last edited by bertram; 12.04.2021, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Ами ще почнат я. Ти не прочете ли евродирективата. Като се сетят че набалончените имоти едновременно блокират капитал в непродуктивни тухли и влошават демографията с демотивация на родители, какъв избор имат?
                        нямам никакви съмнения, че бсп са твоите хора.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

И накрая ще почнат луксозните да ги подаряват на заслужили перонообитатели
                          Ами ще почнат я. Ти не прочете ли евродирективата. Като се сетят че набалончените имоти едновременно блокират капитал в непродуктивни тухли и влошават демографията с демотивация на родители, какъв избор имат?

Коментар

• и сега последно, има ли сгодни обяви през чси или?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                              Кефи ме как приемате цените на ЧСИ за крайни.
                              1-во това е начална цена
                              2-ро ако струва повече, ще се продаде за повече
                              3-то ЧСИ-та могат да са индикатор когато имотите почнат да не се продават и се появят за 2-ри или 3-ти път.

Това е като бума в търсене на персонал в някои сфери Април-Май. Ако го погледнеш от страни може да ти изглежда, че пазара на труда много се е раздвижил, а то е просто защото сега приключват финансовата година и се отпускат бюджети за нови проекти.
                              Тоест сравнения биха имали някакъв смисъл ако може да се сравни за същия период на минали години.
                              Ама какви ги говориш. Свестен имот не ЧСИ не се появява изобщо. Това съм го чувал от всички брокита. Сега като се появи имот с изглед към НДК в ЧСИ то трябвало още един път да се появи на ЧСИ да се брои за нещо. Немате мера брокитата. Луксозния инвентар е препълнен и ще става още по-препълнен.
                              Last edited by X_Y; 12.04.2021, 17:05.

Коментар

• Кефи ме как приемате цените на ЧСИ за крайни.
                                1-во това е начална цена
                                2-ро ако струва повече, ще се продаде за повече
                                3-то ЧСИ-та могат да са индикатор когато имотите почнат да не се продават и се появят за 2-ри или 3-ти път.

Това е като бума в търсене на персонал в някои сфери Април-Май. Ако го погледнеш от страни може да ти изглежда, че пазара на труда много се е раздвижил, а то е просто защото сега приключват финансовата година и се отпускат бюджети за нови проекти.
                                Тоест сравнения биха имали някакъв смисъл ако може да се сравни за същия период на минали години.
                                Last edited by X_Y; 12.04.2021, 17:05.

Коментар

Working...
                                X