IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

инфлацията удря всичко като почнеш от тухли и стигнеш до клечки за уши та в този ред на мисли да се радваш на инфлация над 2% е все едно да се радваш, че някой ти е влязъл в дома и те е обрал докато спиш.

при една силна инфлация имотите ще поскъпват по-малко от цени на храна,вода, образование, услуги и лекарства - това не защото са кофти актив, а защото в един момент ДЕМОГРАФИЯТА ще си каже думата.

говоря конкретно за България
    Да, но ако в един момент се окаже че е поносима политиката и няма дране на чужди граждани при къще в прованса на Запада от 700К€, а тук 70К лева оферта ще се обърне палачинката светкавично. Знаеш ли колко държави има дето местните са 1/3 от популацията. А с политиката на съсипия в съседна Турция няма да ти казвам какво вече се задава и го виждам. Не само наши турци, и други ще дойдат. А те създават, не са паразитари като мургавите ало измамници от Исперих региона примерно. Видях им къщите. Трябва да ги конфискуват всичките до крак.
    Last edited by bulgarian lev; 09.05.2021, 23:46.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Не мога да ти пиша на лични. Има някакъв бъг и ме изхвърля.
      Нищо. ще си споделим все някога.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Мерси Левчо..надявам се....сега ще ползвам само стратегия с усвояване и подобрения на всичко.
        Липсва ми Диска. За това сега ще стягам гараж за целеви наем 150лв. ,както и вендинг машина
        blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!
        Да му кажа ли кога съм купил кола? Две даже. И то втората на 4 години и малко от компанията...с помощта на Диска. Едва когато съм инвестирал където трябва. Цял живот съм карал кви ли не дараци па не съм умрел, даже съм станал перфе шофер. И в чужбина съм карал и продал на загуба, ама загубата щеше да е още по-голяма ако бях купил чисто нови и скъпи автомобили. Мислиш ли че не мога да си позволя Ауди Q8? Мога, но не се прави така.

Коментар

Мерси Левчо..надявам се....сега ще ползвам само стратегия с усвояване и подобрения на всичко.
          Липсва ми Диска. За това сега ще стягам гараж за целеви наем 150лв. ,както и вендинг машина
          blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Постъпил си изключително зряло и не си се подвел с компромис. Това е важно, ще береш плодовете.
            Last edited by X_Y; 09.05.2021, 22:59.

Коментар

Колко вложи в тула, колко в други инструменти. По проценти може ли да споделиш, ако искаш разбира се.
              Щото имам познати набили по 2-7 хилки в лева в акции и вложили. Разбирам да вложиш поне 50-200К лева.
              Не мога да ти пиша на лични. Има някакъв бъг и ме изхвърля.

Коментар

Аз не съм голям. Малък съм, но в София вече нямам никакви цели. Виж в четвъртия град не ми достигаха силите за тор locacion и прибегнах до добрия стар потр. кредит, щото и лихвите спрямо 2008г. са много сгодни. От друга страна се лакомя за ликвидност на наемите. Дори миналата година, като увеличих площ в София, Овча купел, намерих стабилен наемател. В четвъртия град нямах опции да влагам в предградия.
                Постъпил си изключително зряло и не си се подвел с компромис. Това е важно, ще береш плодовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Големи сте, аз докато се чудя изпуснах влака.... цените вече не ме устройват.... Наемите пак са тръгнали надолу.... Вече за мен е сигурно, че покупка на ново особено трябва да се държи не оправено като депозит и без разправии с наеми.... А старите апарти няма да ми видят ремонт в близките 10 години , за да е сгоден наема за Заплатката :-)
                  Аз не съм голям. Малък съм, но в София вече нямам никакви цели. Виж в четвъртия град не ми достигаха силите за тор location и прибегнах до добрия стар потр. кредит, щото и лихвите спрямо 2008г. са много сгодни. От друга страна се лакомя за ликвидност на наемите. Дори миналата година, като увеличих площ в София, Овча купел, намерих стабилен наемател. В четвъртия град нямах опции да влагам в предградия.
                  Last edited by 13ADROL; 09.05.2021, 22:41.

Коментар

Нашият любим апарт ударил 4000 преглеждания. Чудя се дали е заминал.... ама и да не е интереса е показателен дори и на такива цени....

ПП Не го пускай тук щото ако свалят 20% мое да се включа :-)
                    Такива предложения не се пускат публично. Наблюдавам с интерес. Чудя се дали да не се предложа с определен анонс.

Коментар

Естествено! Има опции за лавиране, стига да няма робство към банка.
                      Нашият любим апарт ударил 4000 преглеждания. Чудя се дали е заминал.... ама и да не е интереса е показателен дори и на такива цени....

ПП Не го пускай тук щото ако свалят 20% мое да се включа :-)

Коментар

И аз така. Вложих всичко свободно в различни инструменти.
                        п.п. И в тухла разбира се.
                        Колко вложи в тула, колко в други инструменти. По проценти може ли да споделиш, ако искаш разбира се.
                        Щото имам познати набили по 2-7 хилки в лева в акции и вложили. Разбирам да вложиш поне 50-200К лева.

Коментар

Големи сте, аз докато се чудя изпуснах влака.... цените вече не ме устройват.... Наемите пак са тръгнали надолу.... Вече за мен е сигурно, че покупка на ново особено трябва да се държи не оправено като депозит и без разправии с наеми.... А старите апарти няма да ми видят ремонт в близките 10 години , за да е сгоден наема за Заплатката :-)
                          Естествено! Има опции за лавиране, стига да няма робство към банка.

Коментар

Коментар

Спасих го, че даже добавих 40% в кредит за 5г. Сега много спокойно ще наблюдавам нарастващите цени на всичко, макар да се завърна към някои spending cut практики.

Коментар

На Лорда радостта му предполагам е провокирана от това, че е спасил кеша / да тулата макар и не перфектно Е спасение/. Засега аз не мога да се похваля и зарадвам като него....
                                Спасих го, че даже добавих 40% в кредит за 5г. Сега много спокойно ще наблюдавам нарастващите цени на всичко, макар да се завърна към някои spending cut практики.

Коментар

Working...
                                X