Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 09.05.2021, 23:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Не мога да ти пиша на лични. Има някакъв бъг и ме изхвърля.ще си споделим все някога.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мерси Левчо..надявам се....сега ще ползвам само стратегия с усвояване и подобрения на всичко.
Липсва ми Диска. За това сега ще стягам гараж за целеви наем 150лв. ,както и вендинг машина
blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Мерси Левчо..надявам се....сега ще ползвам само стратегия с усвояване и подобрения на всичко.
Липсва ми Диска. За това сега ще стягам гараж за целеви наем 150лв. ,както и вендинг машина
blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Постъпил си изключително зряло и не си се подвел с компромис. Това е важно, ще береш плодовете.
blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!Last edited by X_Y; 09.05.2021, 22:59.
Коментар
-
Колко вложи в тула, колко в други инструменти. По проценти може ли да споделиш, ако искаш разбира се.
Щото имам познати набили по 2-7 хилки в лева в акции и вложили. Разбирам да вложиш поне 50-200К лева.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Аз не съм голям. Малък съм, но в София вече нямам никакви цели. Виж в четвъртия град не ми достигаха силите за тор locacion и прибегнах до добрия стар потр. кредит, щото и лихвите спрямо 2008г. са много сгодни. От друга страна се лакомя за ликвидност на наемите. Дори миналата година, като увеличих площ в София, Овча купел, намерих стабилен наемател. В четвъртия град нямах опции да влагам в предградия.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Големи сте, аз докато се чудя изпуснах влака.... цените вече не ме устройват.... Наемите пак са тръгнали надолу.... Вече за мен е сигурно, че покупка на ново особено трябва да се държи не оправено като депозит и без разправии с наеми.... А старите апарти няма да ми видят ремонт в близките 10 години , за да е сгоден наема за Заплатката :-)Last edited by 13ADROL; 09.05.2021, 22:41.
Коментар
-
Нашият любим апарт ударил 4000 преглеждания. Чудя се дали е заминал.... ама и да не е интереса е показателен дори и на такива цени....
ПП Не го пускай тук щото ако свалят 20% мое да се включа :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Естествено! Има опции за лавиране, стига да няма робство към банка.
ПП Не го пускай тук щото ако свалят 20% мое да се включа :-)
Коментар
-
И аз така. Вложих всичко свободно в различни инструменти.
п.п. И в тухла разбира се.
Щото имам познати набили по 2-7 хилки в лева в акции и вложили. Разбирам да вложиш поне 50-200К лева.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Големи сте, аз докато се чудя изпуснах влака.... цените вече не ме устройват.... Наемите пак са тръгнали надолу.... Вече за мен е сигурно, че покупка на ново особено трябва да се държи не оправено като депозит и без разправии с наеми.... А старите апарти няма да ми видят ремонт в близките 10 години , за да е сгоден наема за Заплатката :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И аз така. Вложих всичко свободно в различни инструменти.
п.п. И в тухла разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСпасих го, че даже добавих 40% в кредит за 5г. Сега много спокойно ще наблюдавам нарастващите цени на всичко, макар да се завърна към някои spending cut практики.
п.п. И в тухла разбира се.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
На Лорда радостта му предполагам е провокирана от това, че е спасил кеша / да тулата макар и не перфектно Е спасение/. Засега аз не мога да се похваля и зарадвам като него....
- 1 like
Коментар
Коментар