Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Всичко съм купувал само кеш.
Когато бачках за друг - 10 год нищо не можех да си купя. Когато почнах да бачкам за себе си - на 4 тата год бях направил пари за 2 апарта.
Между другото тука у форума май имаше такъв ник - "20к заплатка".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, това твърдо не е вярно, или е някакво нелепо осредняване. Ясно помня цените през 2010г. и бяха 3 пъти по-ниски от сегашните. Двустайните вървяха по 50-60кЕ, а сега са по 150-60к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бетера много лъже, но не съм му разбрал причината...и тя ще лъсне някой ден заклевам се, ако не съм бил в РУМНО..
Коментар
-
Бетерчо, ти твоите апарти кеш ли ги захлупи? И ако не е тайна, колко години ти трябваха да си Х пъти по средната заплата, за да стане номера?
П.С. при мен се получава така, че спестените пари ми отиват в оправяне на наследствени апартаменти и честно казано започва да ми дотяга. Уж се наследяват активи, па то се окаже яма за пари.
Когато бачках за друг - 10 год нищо не можех да си купя. Когато почнах да бачкам за себе си - на 4 тата год бях направил пари за 2 апарта.
Коментар
-
Водата е ледена, вали червен сняг, имотите са се сринали с 80 процента, наемите са по 100 лв. на месец лукс в центъра и пак седят празни, ресторантите и магазините са празни също, един ден на плажа на дружба е 300 лева. Колко трябва да си мразиш живота и мястото дето живееш за да бълваш такава помия…и защо…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Помните ли потребителя Laconic? Чийто прогнози вече се случвали, като продал в началото на 2022г. Подобни липсват темата..От време на време се изявява Бота156. Той е продал на връх през 2017г. Той си въобразява, че не трябва да му се смеем много, а само малкоLast edited by X_Y; 23.09.2024, 10:24.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Лордче, не с лошо. По същата логика нафиркани руснаци могат да ни се подиграват, че на 20 градуса морска вода, ни удря хипотермията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Според НСИ от 2015 до март 2024, столичните жилища са поскъпнали с 135%
https://www.nsi.bg/bg/content/3152/%...D0%B8-2015-100
затуй се пукат от яд перонците
- 1 like
Коментар
-
Бетерчо, това твърдо не е вярно, или е някакво нелепо осредняване. Ясно помня цените през 2010г. и бяха 3 пъти по-ниски от сегашните. Двустайните вървяха по 50-60кЕ, а сега са по 150-60к.
https://www.nsi.bg/bg/content/3152/%...D0%B8-2015-100
затуй се пукат от яд перонците
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо не е съхранила туулата.
В 13-годишния период от 2010 г. до края на 2023 г. цените на жилищата в България са нараснали с близо 80%.
https://www.investor.bg/a/534-novini...ali-s-blizo-80
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Каляване съм бил на Албена през юни. В Бургас 24 градуса в момента си е топ. Толкова е и в Истанбул и там ли се каляват. Миналата седмица бях там. Много млади турци си плуваха край момината кула....смешни сте вече, изнежени епилирани момъци.....
Коментар
-
От мненията във форума, човек може да си извади заключения, че масово не се гледа доходността от наеми (това е нещо като бонус), а че тухлата е средство за съхранение на парите от инфлацията. И в тоя ред на мисли изниква въпроса, трябва ли да се продава тухлата в моменти като сегашния, поради изчерпан потенциал на ръста и да седим кеш, или не?
В 13-годишния период от 2010 г. до края на 2023 г. цените на жилищата в България са нараснали с близо 80%.
https://www.investor.bg/a/534-novini...ali-s-blizo-80
Коментар
-
Ако имаш 100к борч към баМка - имаш проблем. Ако имаш 100 млн борч към баМка - баМката има проблем.
Бетерчо, ти твоите апарти кеш ли ги захлупи? И ако не е тайна, колко години ти трябваха да си Х пъти по средната заплата, за да стане номера?
П.С. при мен се получава така, че спестените пари ми отиват в оправяне на наследствени апартаменти и честно казано започва да ми дотяга. Уж се наследяват активи, па то се окаже яма за пари.
Коментар
-
Лордче, винаги съм се възхищавал на хората, които умеят да се каляват.
Коментар
Коментар