IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Тези хора отдавна очакват имотите да поевтинеят и да успеят да си купят жилище с техните "инвестиции". Година след година реалността потопява фантазиите им, което води до все по-тежки емоционални изблици. Отказват да признаят собствените си грешки и търсят "виновник" - брокерите им виновни, Киро инфлацията им виновен, банките им виновни, ковид им виновен, финансовата култура на българите им виновна, форумът им виновен, медиите им виновни, строителите им виновни, еврофондовете им виновни. Няма начин да е виновна собствената им глупост.

Всички правят грешки, но лузърите не се учат от тях, а напротив, упорстват в глупостта.

Един безплатен съвет към скоти, нещо което казах и на кавръков преди СЕДЕМ ГОДИНИ: Приеми загубите до момента и не прави нови. Ако имаш нужда, купи си жилище СЕГА, нищо че ще ти излезе по-скъпо от преди. Не пропилявай ГОДИНИ от живота си в дебнене на икономия от десет хиляди евро.
    Бонко, бонко ако мислиш, че с такива изтъркани брокеразки глупости, ще събудиш умрелия пазар, жестоко се лъжеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахахаха, аз пък изобщо не съм видял свят,, преди две седмици се прибрахме от най-големия град в Европа
      С влакО ли (пак)?

Коментар

• Очаквам спукване на балона, поне така казват експерти
        Подобрете финансовата си грамотност с нас, BedenBogat.com

Коментар

Нека си плащат редовно наемите, пък да щъкат където пожелаят, ние ще си щъкаме с техните наеми
          лордче, те не щъкат
          те цъкат
          на телефона, на изплащчне
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Няма.Аз лично познавам, само трима души със сериозни позиции в акции
            под наем ли са
            или от лидъла в дружба
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, рядко влизам вече тук и още по-рядко пиша по ред причини, но тук определено е свърталище на озлобени от живота хора, които ако не е форума да се похвалят с това, което притежават ще са още по-нещастни.

Лично аз не вярвам да пишат брокери...
              трайко, голяма грешка правиш, че не четеш тук
              лаконичната многониковица има абсолютните 100% познаваемост.
              спадът отдавна е започнал
              и сега има само инерционно поскъпане
              ако ще купуваш, изчакай
              ей къде е 2079
              препоръка е

Коментар

• https://www.google.com/imgres?imgurl...em=abme%2Ctrie

Коментар

+1000000
                  A , най-интересно е, че като пишем за цялата им група заблудени, всеки сам за себе си го счита, като лична обида!!!
                  ти май не може да си представиш
                  какво е да живееш на 40+ в децката
                  и някой да ти повтаря почти през ден последните 10+ години
                  купи, бе момче, мани го краси, брейка и бъртрам
                  те има къде да живеят

....а ти да чакаш...
                  Last edited by ratten; 21.10.2024, 00:17.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

що за съвет е това!??
                    при толкова много изгидни квартири!??
                    скоти, не се хващай, брат!
                    само си плащай наема редовно и чакай на замаушка.
                    Нека си плащат редовно наемите, пък да щъкат където пожелаят, ние ще си щъкаме с техните наеми

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

по индексите има ли навалица?
                      Няма.Аз лично познавам, само трима души със сериозни позиции в акции
                      Last edited by nradev1111; 20.10.2024, 23:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Защото където има навалица далавера няма.
                        по индексите има ли навалица?
                        препоръка е

Коментар

Вися или на бачкане, а през свободното време по почивки и екскурзии по света и у нас със семейството ми!
                          Ето, на това му се казва самохвалко, къде бил, хахаха, където и да си бил, имот не можеш да си купиш, а ние хем си ходим по света, хем и имоти си имаме

Коментар

Хахахаха, аз пък изобщо не съм видял свят,, преди две седмици се прибрахме от най-големия град в Европа
                            Супер, жив и здрав и лека и доходна...
                            Лягам си.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Тези хора отдавна очакват имотите да поевтинеят и да успеят да си купят жилище с техните "инвестиции". Година след година реалността потопява фантазиите им, което води до все по-тежки емоционални изблици. Отказват да признаят собствените си грешки и търсят "виновник" - брокерите им виновни, Киро инфлацията им виновен, банките им виновни, ковид им виновен, финансовата култура на българите им виновна, форумът им виновен, медиите им виновни, строителите им виновни, еврофондовете им виновни. Няма начин да е виновна собствената им глупост.

Всички правят грешки, но лузърите не се учат от тях, а напротив, упорстват в глупостта.

Един безплатен съвет към скоти, нещо което казах и на кавръков преди СЕДЕМ ГОДИНИ: Приеми загубите до момента и не прави нови. Ако имаш нужда, купи си жилище СЕГА, нищо че ще ти излезе по-скъпо от преди. Не пропилявай ГОДИНИ от живота си в дебнене на икономия от десет хиляди евро.
                              що за съвет е това!??
                              при толкова много изгидни квартири!??
                              скоти, не се хващай, брат!
                              само си плащай наема редовно и чакай на замаушка.

препоръка е

Коментар

Вися или на бачкане, а през свободното време по почивки и екскурзии по света и у нас със семейството ми!

Коментар

Working...
                                X