IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вилата не е моя.

Нали знаеш, че следя пазара. И може да се ползва от април до края на септември. И зимата също.

Навремето имаше един много хубав филм (може да ми отговориш на лично, как се казва), пред камината, с кожа на пода и един мъж и една жена се забавляваха,

Поздрави
    Помислих си, че искаш да консолидираш активите :-).... Ходил ли си в Чуйпетлово ? Там е планина, високо, студ..... Сигурно още има сняг или е имало до преди 2-3 седмици...Но пък продавача е избрал сезон , за да я пусне - сега природата ще стане като картичка и някой с кеш в повече може и да се излъже, но неистина не виждам как ще и вземе повече от половината.... Всеки със 100К би предпочел примерно Кладница, Рударци, Студена / те са целогодишни и по-близо до София/, а пък тези с по-малко пари друг имот в Пернишко както фъск посочи....
    Съмнявам се че дори и 1 оглед ще има на тази цена....
    Туй за камината не се сещам кой е филма / кой е ?/ ама е добре че са мъж и жена :-)

Коментар

• Тука малко сте в позицията на някой собственик на дърта жигула на 50 години, който вижда изгнила кола като неговата да се продава за 20-30 хиляди лева и си вика - малееей, колко поскъпнаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Много пари и искаш Евго..... За 30-40К мое да се замисля....Иначе убаво вилче ама кучи студ - може да се ползва 2-3 месеца в годината....
        При нас в ниското в Радомирско е поне двойно повече времето на рахат
        Вилата не е моя.

Нали знаеш, че следя пазара. И може да се ползва от април до края на септември. И зимата също.

Навремето имаше един много хубав филм (може да ми отговориш на лично, как се казва), пред камината, с кожа на пода и един мъж и една жена се забавляваха,

Поздрави

Коментар

Виж, една хубава вила с невероятна природа:

Продава КЪЩА в област Перник, с. Чуйпетлово - 140 кв.м / 98000 EUR :: imot.bg Обява

Близо до София.

Тия леко са се объркали с парите. Това е къде къде по-смислено, а и е в по-приятната част на областта:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6ohu66&f1=1

3-етажна къща в Парамун до Брезник за 25к евро.

Доста е красиво в това село, отделно прави впечатление и липсата на традиционната за родните села мизерия покрай пътя и мини-сметища в района.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Много пари и искаш Евго..... За 30-40К мое да се замисля....Иначе убаво вилче ама кучи студ - може да се ползва 2-3 месеца в годината....
            То затова, при нас в Радомирско на такива вили трябва да им търсиме по 198 000€

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.
              Айде сега не се сърди. Ето го :
              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rc5&f1=1&fe7=1

ПП А ти пусна ли апарта на домоуправителката във Вазов тук ? Не нея , а само апарта :-)...Щяхме да ти спестим проблемите с довереният адвокат....
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.05.2021, 12:36.

Коментар

Продава КЪЩА в област Перник, с. Чуйпетлово - 140 кв.м / 98000 EUR :: imot.bg Обява

Близо до София.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Брей, аз колко топ оферти ви напусках тук, вие се скръндзите. Все още чакам от вас една обява, която да е за добър, ненадценен имот. Уви, има да си чакам.

Близо до София.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Мерси Левчо..надявам се....сега ще ползвам само стратегия с усвояване и подобрения на всичко.
                    Липсва ми Диска. За това сега ще стягам гараж за целеви наем 150лв. ,както и вендинг машина
                    blackaquarius, също много ме изкефи за отговора му към Евго, каква кола кара. Хвала на такива инвестори!
                    Не съм прочел за какво става дума и не го намерих?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Честито, ако ми се доверят банките след година и нещо, засега е твърде рано
                      Дано ти се доверяват банките винаги, особено, ако често им споделяш, че много ти се иска цените на имотите, които си заложил при тях да им паднат цените с много

Коментар

Никой не работи, без пари. Да ти е честита новата ипотечка
                        Честито, ако ми се доверят банките след година и нещо, засега е твърде рано

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

И аз искам ама няма будали да ти кажат.
                          Абе, подкупил е едни домоуправители да му подскажат, ама ни бърка с тях след злоупотреба с определени субстанции

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Евала на такива агенти работещи за без пари. Между другото за края на следващата година живот и здраве планирам още една 30 годишна ипотечка
                            Никой не работи, без пари. Да ти е честита новата ипотечка

Коментар

Ти на чужд гроб недей плачка, имам агент, който се грижи за тази работа...тегави са 30г. ипотеки, при мен нищо не е тегаво, щото имам мая, ако се сещаш)
                              Евала на такива агенти работещи за без пари. Между другото за края на следващата година живот и здраве планирам още една 30 годишна ипотечка

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Ха,ха,ха. Яде се най - доброто, пие се най - доброто и по желание се пуши най - доброто. Караш кола за 50 к , а спестените 150 к от скъпата кола ги инвестираш. Капиш?
                                п.п. Здравето и кефа цена нямат.
                                Яд го е, че братовчеда направил пари на които travelgirl не наследил, а и не е заслужил)

Коментар

Working...
                                X