Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Кое е идиотщина бе? Плоския данък в който сте се вкопчили тука да не ви разтури рахата с имотките кой го предложи и въведе? Та това е цялата основа на живота в Бъглария последните 10 години. Станишев изпревари всички, най-нисък данък в Европа. По идея на БСП, на Станишев. Кой въведе несериозно ниските данъчни оценки на имотите? БСП, Станишев. И това докато ни вкарва в ЕС, без да има никакви средства да им извива ръцете. Ако имаше някой да разбира от макроикономика да ръкопляска на тези постижения.
Най-неблагодарната паплач, с най-промитите мозъци, дето са израснали с БТВ и Нова по цял ден дори не осъзнава на кой дължи "успеха" на собствените си активи. Цялата помия която се изля по Станишев беше реално отмъщение на няколко чиновника в ЕС, на които после той лично им би шута. Ама не достигат такива новини до БТВ и Нова...
Гледайте поне Елена Йончева да опазите сега, тя е втората най-свясна. Ама и на нея не и се занимава с помията вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/novini/article/9701581
що ли май го прогнозирах това когато почна пандемията 2020.
а Крети ми се смееше.
бих добавил...дори пандемията утре да свърши с магия даже този ефект ще продължи още известно време. Щетите в развития свят са огромни.
Даже миграцията към селото е идеална. Ще повиши селските имоти, някои предпочитани региони основно. После ще повторим старата плоча, тамън след 2029.
ПП: Вижте Сливен и ромеите ква раждаемост бичат обаче, просто ми стана интересно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много често и на посоки ползваш термина хайп. Това за акции на NYSE бива, ама за имотите си много в грешка. Никой няма полза да предизвиква някакъв хайп Или и ти, като първосигналните понижители им придаваш всемогъщи възможности и сили на брокерите
За имотите не съм бил свидетел на подобно нещо. Много купиха и са го правили и преди, имотите са за живеене от собственика и роднините му или за наем. Не се купува мисля с реклама, а с водещи нагласи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аре оставам те ти да се пънеш, че аз отивам да бачкам утре, ти подремни докъм 12 и пак тука. Лека!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеНе съм "вметнал" и понеже знаеш пъненето ти е липса на кВо ?!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Правилно си забелезал. Наблюдателен си. Всеки ден го виждам, мерси че ме светна.
Коментар
-
Кое е идиотщина бе? Плоския данък в който сте се вкопчили тука да не ви разтури рахата с имотките кой го предложи и въведе? Та това е цялата основа на живота в Бъглария последните 10 години. Станишев изпревари всички, най-нисък данък в Европа. По идея на БСП, на Станишев. Кой въведе несериозно ниските данъчни оценки на имотите? БСП, Станишев. И това докато ни вкарва в ЕС, без да има никакви средства да им извива ръцете. Ако имаше някой да разбира от макроикономика да ръкопляска на тези постижения.
Най-неблагодарната паплач, с най-промитите мозъци, дето са израснали с БТВ и Нова по цял ден дори не осъзнава на кой дължи "успеха" на собствените си активи. Цялата помия която се изля по Станишев беше реално отмъщение на няколко чиновника в ЕС, на които после той лично им би шута. Ама не достигат такива новини до БТВ и Нова...
Гледайте поне Елена Йончева да опазите сега, тя е втората най-свясна. Ама и на нея не и се занимава с помията вече.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не се пъни ,че за горе ред няма, липсата на наднормено тегло не гарантира нищо, да повторя нищо . Най " здравите" хора принципно съм забелязал ,че умират тегаво от тегави болести .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тази точно открадна много от данъкоплатеца, чрез "Авторска телевизия" ЕООД. Точно тя ли ти е примера?
Коментар
-
Гледайте поне Елена Йончева да опазите сега, тя е втората най-свясна. Ама и на нея не и се занимава с помията вече.
Коментар
-
Много често и на посоки ползваш термина хайп. Това за акции на NYSE бива, ама за имотите си много в грешка. Никой няма полза да предизвиква някакъв хайп Или и ти, като първосигналните понижители им придаваш всемогъщи възможности и сили на брокерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
явно си ме чел след 2016-та
ЗЗ ми е хоби и страст, а причините да се загледам в нея са много, но основната е, че всичко наскача в апарти и стана такъв хайп, че файда йок.
поне не с тези % доходност , които да си струват за мен.
лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Такава идиотщина скоро не бях чел.БСП са смъртник мястото им е в гробищата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Лесно ти е на теб Берджо да пишеш за мечтите на другите. Ти купуваш ЗЗ. Похвално, но ние играем на жилища. Що се не фърлиш на жилище в твоя квартал? А, защо го не направи 2017 да дадеш пример на клетника Накаврък, а го обслужи с един напальон и го извади, освен от имотния и от златния пазар?
ЗЗ ми е хоби и страст, а причините да се загледам в нея са много, но основната е, че всичко наскача в апарти и стана такъв хайп, че файда йок.
поне не с тези % доходност , които да си струват за мен.
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар