Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
дефицити....дълг....почваме да се пробуждаме,а?
то да беше само тва ..... ама не е.....тва са следствия .... а причините за тези следствия са доста по потресаващи.
задавате си грешните въпроси.....и колкото и да са ви верни отговорите...те също са грешни.
аре от мен да мине ,ше ви дам няколко ВЕРНИ ВЪПРОСА ;
как така бгетовицата , с най високите лихви в ЕС, се превърна в държавата с най ниски лихви в ЦЕЛИЯ СВЯТ ??????
тук ше ви дам и жокерче- вие виждате ниски лихви .... ама асен1975 вижда лихвен арбитраж....дали в бгетовицата всички сте кьорааи,или аз съм кьорав.....оно скоро ша са види ..
надявам се осъзнаваш, че ако "случайно" тва НЕ СА НИСКИ ЛИХВИ , а е лихвен арбитраж....и ако не вярваш в Дядо Мраз.... някой плаща за поддръвката му.... МИЛИЯДРИ годишно.
друг ПРАВИЛЕН въпрос:
ако бюджета е в 6 милиярда дефицит, защо асенчо василев размаза дърxавата с 12.5 милиярда дълг миналата година ?????
декъ са тия 6.5 милиярда?
правилните въпроси браточка.....правилните въпроси.......
още верни въпроси искаш ли?щото имам още толкова достатъчно,че ше те замерям от лас вегас до софето......ама да не не ви дойдат много,.щот според мои наблюдения бгетовския мозък трудно може да осмисли повече от 20тина реда ново инфо...
но аре от мен да мине, ще те сложа в графата “бгетовско изключение" и ще си повярвам,че си един от малкото,способни да прочете по дълъг постинг от 20 реда.....
иии......те ти още един ВЕРЕН БЪПРОС:
кой изкупува на асенчо василев емитетите от облигации,деноминирани в ЛЕВА????
да поясня-бгетовицата от хиладолетия не е емитирала в лева.
не за друго , а защото няма кой да ги купи......
а още по УНИКАЛНОТО е ,че лихвите по тях са абсурдно по ниски от реалните бг облигациии в евро и отскоро в долари.......обаче нема проблеми.....презаписват се по незнамсиколкоси пъти......демек целия свят се е наредил на опашка и с трепет чакат асенчо за поредния окшън......
мале,мале.....само ако знаеш кви са ги намагерили в БНБ и МФ ,още вчера да си продал кво имаш и да си се преместил КЪДЕТО И ДА Е ,НО НЕ И В БГ.......
българия свърши...тя си замина....няма я....
пеевски ,с неговия балон в имотите ,дето сам си се балонира и асенката василев...... за по малко от 3 години съсипаха една стабилно финансова държава,дето единствения й проблем бе имотен балон.....
п.п:
МВФ в еропейска центална банка НЕ СА СТЪПВАЛИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 20 години....ако не броиме гърция.....
още едно верно въпросче искаш ли?
кво са се заврели от седмици в БНБ????? или и тва са ви го СПЕСТИЛИ в медийте?
хм.....сигурно да минали да хапнат шкембе чорба и баница с кисело мляко......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Асенчо Василев размаза държавата с по-голям дълг, отколкото е дефицита, за да ги вкара в банковата система, да осигури ликвидност и банките да държат ниски лихви???
Така правят по-голяма инфлация и имотен балон. Допълнително се напънаха да увеличават заплати и пенсии, трупат излишно голям дълг... вкарват финансова нестабилност и клатят борда???
Ниските лихви като се вдигнат, ще изклатят и банките???
Ах защо, защо Асенчо Василев прави това???
и заради такива мушмороци
блестящи икономисти, като асанчо
метат около ротативките във вегаспрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеМВФ в еропейска центална банка НЕ СА СТЪПВАЛИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 20 години....ако не броиме гърция.....
още едно верно въпросче искаш ли?
кво са се заврели от седмици в БНБ????? или и тва са ви го СПЕСТИЛИ в медийте?
хм.....сигурно да минали да хапнат шкембе чорба и баница с кисело мляко......
https://www.imf.org/-/media/Files/Co...tment-eng.ashx
Коментар
� -
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеаре от мен да мине ,ше ви дам няколко ВЕРНИ ВЪПРОСА ;
как така бгетовицата , с най високите лихви в ЕС, се превърна в държавата с най ниски лихви в ЦЕЛИЯ СВЯТ ??????
тук ше ви дам и жокерче- вие виждате ниски лихви .... ама асен1975 вижда лихвен арбитраж....дали в бгетовицата всички сте кьорааи,или аз съм кьорав.....оно скоро ша са види ..
надявам се осъзнаваш, че ако "случайно" тва НЕ СА НИСКИ ЛИХВИ , а е лихвен арбитраж....и ако не вярваш в Дядо Мраз.... някой плаща за поддръвката му.... МИЛИЯДРИ годишно.
друг ПРАВИЛЕН въпрос:
ако бюджета е в 6 милиярда дефицит, защо асенчо василев размаза дърxавата с 12.5 милиярда дълг миналата година ?????
декъ са тия 6.5 милиярда?
правилните въпроси браточка.....правилните въпроси.......
Така правят по-голяма инфлация и имотен балон. Допълнително се напънаха да увеличават заплати и пенсии, трупат излишно голям дълг... вкарват финансова нестабилност и клатят борда???
Ниските лихви като се вдигнат, ще изклатят и банките???
Ах защо, защо Асенчо Василев прави това???
Коментар
� -
Няма съмнение, че трябва България да излезе от валутния борд, понеже това е унизително за държавата. Това заяви бившият финансов министър Валери Белчев във второто служебно правителство на Стефан Янев пред БНР.
Той посочи, че валутният борд е най-унизителната ситуация, в която една валута може да бъде поставена.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
още ли клатиш курса асанчо?
или май теб те клати курса
Валери Белчев: Валутният борд е унизителен за държавата
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
красива банкнота.....ако еврозоната ви подмине , вярвам,че и по красиви ше си напечаткате.....
или май теб те клати курса
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не беше нужно да пишеш толкова дълъг текст
можеше кратко и ясно да си кажеш, каква ти е мъката
от 10 год го пукаш тоя балон а той се надува
Коментар
� -
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение....
българия свърши...тя си замина....няма я....
пеевски ,с неговия балон в имотите ,дето сам си се балонира и асенката василев...... за по малко от 3 години съсипаха една стабилно финансова държава,дето единствения й проблем бе имотен балон.....
......
можеше кратко и ясно да си кажеш, каква ти е мъката
от 10 год го пукаш тоя балон а той се надува
препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
красива банкнота.....ако еврозоната ви подмине , вярвам,че и по красиви ше си напечаткате.....
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чакалите са били бебета и не помнят тази банкнота, може пак да я отпечатат, само с друг дизайн.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Асенеeee, къде си?
Какво става в УСА-то? Отстрани изглежда, че хитър Петър се опитва да играе на шах... ама нещо не го слуша главата...
И аз тук в БеГе-то се чудя и се мая - ще продължи ли да бъде долара световна валута, или частната печатница ще спуска кепенците? И какво следва - бягство към койни?
Вдигането на митата няма ли да затвори сергиите и... всеки сам да си гледа прасета в двора? А който няма двор?
Милиардера в акции като стане милионер, милионера какъв ще стане? Ще може ли да продължи да си плаща кредитите?
И с банките какво ще стане? Капиталовите пазари? В перспектива всичко изглежда по-зле от всякога???
Кажи моля, какво пише в учебника по Асеномика???
Очаквахме Утопия, а се задава АнтиУтопия... дигитална... управлявана от шепа хора...
губещи пари от маркета.но пишещи книги,как да се правят пари от маркета.....
от бате аско запомни едно:
КОЙТО РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА,ТОЙ ПРАВИ ПАРИ ОТ ЗНАНИЯТА СИ.
КОЙТО НЕ РАЗБИРА ОТ ИКОНОМИКА,ТОЙ ПИШЕ КНИГИ ЗА ИКОНОМИКА........
П.П.
в сащ никога не е имало частна печатница ...... и никога няма да има....
и преди да се зазяпаш в поредния академик,преоткрил себе си в ютубър..... не гледай пред ква библиотека се е снимал,нито колко екрана с всякви чертички по тях има зад него......
а мисли над тва,което ти казва.....например прави ли разлика мевду елементарни неща от рода на DEPARTMENT OF TREASURY ....AND FEDERAL RESERVE
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Така се получава, когато се ползва ИИ, поради липса на собствен. По същата логика и Ереван е по-близо до София отколкото Радомир.. Тук всеки разбира и всичко е видял. Аз се уча всеки ден, но чакалЕте всичко знаят. Но Бертрам има имоти и се бъзика с подрастващите умове. А те ни стинка, ни имот имат. В това е разликата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар